Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот Niksh0 » 07 апр 2014 22:18

Eric_Cantona написа:
hajitsu написа:Спойлер:
[offtopic]Доколкото знам, Джон Сноу не умира в книгите или греша? :roll:[/offtopic]

[offtopic]В последната е намушкан многократно от братята си в Нощният страж, но не се знае дали е жив или мъртъв.[/offtopic]

[offtopic]Там Мелисандра очаквам да се намеси и да му помогне.[/offtopic]
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 22:23

Niksh0 написа:
Eric_Cantona написа:
hajitsu написа:Спойлер:
[offtopic]Доколкото знам, Джон Сноу не умира в книгите или греша? :roll:[/offtopic]

[offtopic]В последната е намушкан многократно от братята си в Нощният страж, но не се знае дали е жив или мъртъв.[/offtopic]

[offtopic]Там Мелисандра очаквам да се намеси и да му помогне.[/offtopic]

[offtopic]И ще е свободен от клетвите си към Стража и може да приеме предложението на Станис :P[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 07 апр 2014 22:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[offtopic]Аз лично с нетърпение очаквам битката между Оберин и Грегор Клегейн дано да го направят толкова епично колкото и в книгата :oops: :oops:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 08 апр 2014 11:04

Много ме дразнят хората който са чели дадена книга и после тя е екранизирана почва се една канонада от простотии, ама в книгата еди си как е било , ама... .. Хора разберете книгата се представя по един начин за да бъде интерестна на ЧИТАТЕЛЯ , а филма се представя по друг начин за да е интересен на ЗРИТЕЛЯ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 апр 2014 12:21

zuekaa написа:Много ме дразнят хората който са чели дадена книга и после тя е екранизирана почва се една канонада от простотии, ама в книгата еди си как е било , ама... .. Хора разберете книгата се представя по един начин за да бъде интерестна на ЧИТАТЕЛЯ , а филма се представя по друг начин за да е интересен на ЗРИТЕЛЯ ;)

Много точно мнение. Това е любимата ми книга, сериала също ми стана любим, въпреки че има сериозни разминавания, просто не може, а и не трябва да е 1 към 1.

Много от рано започва да става епичен тоя сезон. Много силен първи епизод. Оберин кърти, точно такъв си го представях от книгите.

Мале, още следващия епизод е The purple wedding :shock:Тоя сезон просто ще изкърти всички класации. Неслучайно единствения сериал на който темата е направена важна 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 апр 2014 12:22

Мен новия Даарио Нахарис не ме кефи. Предишния беше по-добре :|
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 апр 2014 12:25

marchisio написа:Мен новия Даарио Нахарис не ме кефи. Предишния беше по-добре :|

Абе и на мен ми е странен, ама то като сменят актьора винаги така се получава. Склонен съм и на тоя да му дам шанс, макар, че и 2-мата нямат нищо общо с истинския Даарио Нахарис :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 апр 2014 12:27

Soulen написа:
marchisio написа:Мен новия Даарио Нахарис не ме кефи. Предишния беше по-добре :|

Абе и на мен ми е странен, ама то като сменят актьора винаги така се получава. Склонен съм и на тоя да му дам шанс, макар, че и 2-мата нямат нищо общо с истинския Даарио Нахарис :)

Говорим само за сериала. Книгитие са друга бира, няма смисъл да се сравняват двете.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 08 апр 2014 14:44

zuekaa написа:Много ме дразнят хората който са чели дадена книга и после тя е екранизирана почва се една канонада от простотии, ама в книгата еди си как е било , ама... .. Хора разберете книгата се представя по един начин за да бъде интерестна на ЧИТАТЕЛЯ , а филма се представя по друг начин за да е интересен на ЗРИТЕЛЯ ;)

Напълно подкрепям аз като читател на книгата нямам нищо против от промени в сериала така все едно изживяваш всичко наново.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Game of thrones - фен тема

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 апр 2014 14:46

Niksh0 написа:
fr3ak_boy написа:Kато човек чел книгите, съм разочарован, честно казано. :?

Няма как да пресъздадат мащаба на книгите, а и трябва да проточат малко действието, защото ще изпреварят Мартин имайки предвид темпото, с което пише.

Дано не съм лош пророк, но май няма да му стигне жизнения цикъл да завърши поредицата. Дано има син като Толкин, който да поеме щафетата, или дъщеря. Или поне читави "гоуст райтъри", които са навътре в света на "Игра на тронове".
Изображение Изображение

Върни се в “Свободна зона”