Черно море – Лудогорец – 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море – Лудогорец – 13.04 (неделя) от 15.45 (ТВ)
Реалистично погледнато шансовете ни не са големи. Това обаче не значи, че трябва да се предаваме и да не вярваме в момчетата.
Успех Моряци
Успех Моряци

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Абе имате си шансове и то стабилни. Ние не сме в някаква убийствена форма, а и все пак гостуваме във Варна, така че мача определено ще е тежък.
hijack1 написа:Абе имате си шансове и то стабилни. Ние не сме в някаква убийствена форма, а и все пак гостуваме във Варна, така че мача определено ще е тежък.
Ако победим Левски в сряда, мисля че ще е хубаво да дадем една точка на Черно море. Разбира се, те могат да си я вземат, дори и три могат да вземат. Но ние не трябва да се борим за трите точки. Остават 6 мача, от които не мога да повярвам да загубим три.
hijack1 написа:Абе имате си шансове и то стабилни. Ние не сме в някаква убийствена форма, а и все пак гостуваме във Варна, така че мача определено ще е тежък.
+1
Кролик написа:Реалистично погледнато шансовете ни не са големи. Това обаче не значи, че трябва да се предаваме и да не вярваме в момчетата.
Успех Моряци
Ами, напротив. Много добри шансове си имате даже! Като гледам, последните 2-3 мача, какво играем......едно нищо! Не знам на какво се дължи, ама играта на отбора няма нищо общо с това, което сме свикнали да гледаме. Ако пак така играем си имате големите шансове даже и ще бъде съвсем заслужено!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:Кролик написа:Реалистично погледнато шансовете ни не са големи. Това обаче не значи, че трябва да се предаваме и да не вярваме в момчетата.
Успех Моряци
Ами, напротив. Много добри шансове си имате даже! Като гледам, последните 2-3 мача, какво играем......едно нищо! Не знам на какво се дължи, ама играта на отбора няма нищо общо с това, което сме свикнали да гледаме. Ако пак така играем си имате големите шансове даже и ще бъде съвсем заслужено!
Стягайте се (след нашия мач), няма да сдавате 1-вото място на Акционерите
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Кролик написа:fen-fen написа:Кролик написа:Реалистично погледнато шансовете ни не са големи. Това обаче не значи, че трябва да се предаваме и да не вярваме в момчетата.
Успех Моряци
Стягайте се (след нашия мач), няма да сдавате 1-вото място на Акционерите
Ами а дано, ама докато част от тях, стоят по дискотеките във Варна не виждам как ще стане! Оня ден в Пловдив направиха показно как се играе след дискотека!

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
Лудогорец първо да си свършат работата като пребият от бой съдийското отборче от "гейрена" и тогава да заповядат на Тича. Така и Гонзо ще се успокои,че няма да му се налага да ходи лятото да се излага с "левски" в Европа.