Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Мнениеот El Commandante » 07 апр 2014 12:45

Ако тоя ви вземе вместо Коко-жална ви майка....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 07 апр 2014 12:56

Добре, че е PlovdivRam да ни разкаже историята на Ботев. Какво ли щяхме да правим без него......

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 07 апр 2014 13:03

Себастиан Фетел написа:Бащата на нападателя на Черноморец Симеон Райков – Георги, е вариант за нов собственик на Локо (Пд), съобщава „Меридиан мач“. Таткото на бившия играч на Левски обаче искал да вземе клуба на чисто от „В“ група, за да не се ангажира с погасяването на абсолютно никакви стари задължения.

Георги Райков не е искал да плаща и пари за акциите на настоящия собственик на клуба Коко Динев.

Пловдивският бизнесмен притежава завод, който доставя метални елементи за гигантите „Либхер“ и „Шнайдер“, а освен това държи известното кафене „Де Ниро“ и ресторант „Воденицата“ в ЖК „Тракия“.

Ресторант май вече няма, остана само кафенето. Но ако сложи още една кафе-машина някъде, може и да вържете бюджета.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 13:32

Plovdiv 100 написа:Добре, че е PlovdivRam да ни разкаже историята на Ботев. Какво ли щяхме да правим без него......

Сбъркал си!!! :)
Нямам нищо общо с вашите "поколения"! :)
Само една "нинджа" може да учи друга "нинджа"... :)
Стара "жълта" мъдрост... Верно... на едни други "жълти", но то си важи пак и за вас!!! Т.е. на такива като вас, акъл и поука може да се дава (съответно и получава) само от такъв като самите вас... :) Аз нито съм като вас, нито имам желание да бъда такъв и в този ред на мисли - няма как да ви уча на каквото и да е било!!! Хубаво е обаче ОСТАНАЛИТЕ да правят разлика между научената в "интернет" история ( :) ) и тази, която се "предавала от поколение - на поколение"... Нищо, че първата е толкова "осмивана"... :) ... но пък е логично и фактологично обоснована... и за разлика от втората се оказва и че не е "митологизирана", въпреки че и в това е "заклеймявана"!!! "Изрезки" били... :) ... Ами да бяхте седнали да прочетете библиографията и имената на около 200 човека, които бяха по някакъв начин ангажирани с помощ в последните 10 години, за да може това нещо да види "бял свят"... това са само 10-ина страници А4 формат... имам предвди "библиографията" и "признателността"... и чак тогава да се правят такива "остроумни" коментари!

Всъщност... то си беше ясно, че няма как някой от вас да коментира неща, които или не познава или не иска, защото не му "харесва" да го прави!!! А защо не и двете!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 апр 2014 18:21

Добре де ПловдивСрам, след толкова "словохулстване" от твоя страна по форуми и прочие, успя ли поне наистина да вдигнеш продажбите на широко рекламираното си издание?
Или библиографа 19?6-и ( :mrgreen:) остана единичен абонат?
Питах те още тогава дали си заделил за редактор, защото си доста зле писмено и да - постоянното задържане на "шифта" хич не ти помага...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 20:46

venomcho
Добре де ПловдивСрам, след толкова "словохулстване" от твоя страна по форуми и прочие, успя ли поне наистина да вдигнеш продажбите на широко рекламираното си издание?
Или библиографа 19?6-и ( :mrgreen:) остана единичен абонат?
Питах те още тогава дали си заделил за редактор, защото си доста зле писмено и да - постоянното задържане на "шифта" хич не ти помага...

venomcho,
продажбата и печалбата са последното нещо, което някога ни е интересувало... Това на хора като теб ще е трудно да го обясня, защото те не познават ни най-малко материята, а да им обяснявам какво значи да отделиш 10 години от живота си за нещо като това ще е абсолютно безсмислено!!! Толкова за това!

Колкото до друго... за това, че съм "зле писмено"...
Даже няма нужда от кавички, 'щото си АБСОЛЮТНО прав! Ама, много си прав даже... Аз никога не съм и имал претенции... то затова не съм се хванал да пиша и учебник по български език :) :) :) .... а дали има граматически грешки?! Сигурно!!! :)

Ще се радвам да го провериш за такива... белким намериш нещо за което да се хванеш... :)
Ако те притеснява, че можем да забогатеем от продажбата на тези книги, то ще ви дарим с няколко екземпляра... :) БЕЗВЪЗМЕЗДНО!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 апр 2014 22:09

Ама стига си я пробутвал само наляво нядясно!
Ще ви снабдим, ще ви подарим - ами мерси, няма нужда!
Четете си "Най-новия завет", кланяйте му се, колете коч ако трябва, ама защо реши, че е равностойно на Оксфордска енциклопедия, та да е меродавно издание, с което да излизаш като аргументация?!

Потребителски аватар
B&W
Контакти:

Мнениеот B&W » 08 апр 2014 10:14

Дано Локомотив бъде подкрепен от публиката си в Ловеч,да изиграе добър мач без значение от резултата.
Тази година само това може да ни зарадва след всички проблеми-да имаме публика и да играем със сърце.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2014 10:22

venomcho написа:Ама стига си я пробутвал само наляво нядясно!
Ще ви снабдим, ще ви подарим - ами мерси, няма нужда!
Четете си "Най-новия завет", кланяйте му се, колете коч ако трябва, ама защо реши, че е равностойно на Оксфордска енциклопедия, та да е меродавно издание, с което да излизаш като аргументация?!

:) Венъме, къде съм я цитирал книгата бе пич?!! Пак нещо не си разбрал!!! Ама как да го разбереш, като не си в час изобщо!!! Оксфорд - моксфорд... :) :) :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”