31 кръг: Ботев - Литекс - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Re: 31 кръг: Ботев - Литекс - 2:1 FT

Мнениеот OrangePower » 07 апр 2014 10:54

Plovdiv 100 написа:Колко да е малък приятел? Едва ли е по-малък от Разград! Все ще се намерят 100 човека да се разходят до Пловдив. Не знам, вие си знаете, но за мен не е правилно.

Не прави такива сравнения, защото нямат стойност. В момента Лудогорец върви по пътя по който Литекс мина преди 16 години т.е. в този район на България хората все още не са свикнали да имат силен отбор, който да мачка и все още им е интересно. Като осъзнаят, че отбора им е един вид като даденост т.е. да минат няколко сезона и направят няколко сухи такива ще видиш колко отлив на фенове ще има и там. Сега им е лесно и забавно, но като се сринат да речем до това ниво, в което е сега Литекс - да не взима никаква купа няколко сезона и да не излиза в Европа ще видиш, че гледката ще е същата. Дори в момента може да си направиш разликата с първият им сезон в А група и сега колко хора ходят на мачове с по слабите отбори и колко ходеха тогава. Литекс преди 16 години също пълнеше стадиона си до дупка и има достатъчно снимки от това време, за да се види това.

Стига вече сте говорили това, че Литекс не заслужава отбора си като нямало фенове. Дай да го закриваме тогава, защото нямало фенове и да има един силен отбор по малко в А група. На вас феновете на големи отбори от големи градове ви е трудно да осъзнаете тези неща, защото просто не гледате от тази камбанария и нямате представа как се живее в малък град. Аз може да съм от София, но поне знам как живеят хората в малките градове и какво е настроението по такива места - не им е много, много до футбол, защото безработицата е голяма.

Plovdiv 100 написа:А, да. Сега гледам телевизионния репортаж. Това момче Десподов очевидно е талант, но с такова поведение нищо добро не го чака. Никой не го е провокирал за да се държи като гамен с публиката на Ботев.

Май се изтървали момента, в който на няколко пъти го псувахте и освирквахте както него, така и целият отбор и затова беше тази реакция. Може да не е правилна, но той беше провокиран а и мисля, че има някаква закачка с феновете в Пловдив от преди това с юношските формации.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 07 апр 2014 21:22

За Десподов....възможно е и да е така както казваш, аз бях на южната трибуна и там не сме го хранили. Дори и да е така пак му е твърде рано да залита в тази посока с провокациите. Само на 17 е и ако от сега почне с такова държане не знам.....иначе безспорен талант. Много ми хареса. Тепърва ще се говори за него, убеден съм!Просто виждам в него българския Кристиано..... И точно заради такива момчета, заради цялата концепция , която Ганчев започна преди 10 и повече години (вижда се , че работи) вие трябва да подкрепяте този отбор! Тези млади момчета имат нужда от това. Не вярвам да ви интересуват само купите и титлите?! Ботев беше и в Б груба и във В група, ни никога не е оставал без подкрепа. Не искам да ви се меся, вие си знаете, но Литекс заслужава малко повече.

Reckless

Мнениеот Reckless » 07 апр 2014 23:30

И аз съм на мнение, че отбора заслужава повече подкрепа от публиката в Ловеч. Винаги, когато съм си в България ходя на мачовете и викам за Литекс и приятели водя с мен, макар да не съм от Ловеч. Ако живея в Ловеч, даже и на тренировките им ще ходя. И аз не разбирам безразличието на ловчанлий при положение, че един от най-добрите клубове в България е от Ловеч.

Върни се в “Литекс”