Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Мнениеот onegavon » 07 апр 2014 09:18

Мачът си беше повече от посредствен,но това е капацитета на двата отбора.Похвално е,че Моряците се опитваха този път да играят по земята и общо взето им се получи.Според мен по-опасните моменти ги създадоха те.Съдията е абсолютен толуп и ги прецака на няколко пъти като не пусна авантаж .За дузпите това с Цонев е смешно да се коментира,обаче хърватина си заслужаваше жълт картон и дузпа за Черно море.Ристосков обаче е от съдиите които избягват да се навират между шамарите и свири само прекалено очевадни неща същото важи и за картоните при него.

Дано в Разград ви върже за да ни се отвори шанс за титлата :) !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 апр 2014 09:51

milen.hristov написа:в секБтор по много интересен начин стачкуват срещу тодар. 6 точки очертаващи се 9 от 3 поредни мача и вече няма батков урво а играят некви хора ли кво

Стани си от ушите ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 апр 2014 10:08

Така е и то три точки трябва да вземем.Това с влизането за титлата предполагам беше шега ;) То ние имаме само теоретични шансове,камо ли пък вие.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 апр 2014 10:17

arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.

Не съм гледал мача, но мога да кажа че (тук се извинявам че ще намеся любимата на Мъди тема) Морето когато играят на хубав терен са един много приятен за гледане отбор.
Така играха и срещу нас последния мач в Пловдив на базата-стегнато,прибрано,грамотно но без никакви излишни грубости,много добро впечатление ми направиха,така че тва да се очаква от тях едва ли не да играят грубо е несериозно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 апр 2014 10:25

modor написа:
milen.hristov написа:в секБтор по много интересен начин стачкуват срещу тодар. 6 точки очертаващи се 9 от 3 поредни мача и вече няма батков урво а играят некви хора ли кво

Стани си от ушите ;)

Тоя бил много зле, хич го нямаше, не :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 07 апр 2014 10:35

helic написа:
El Commandante написа:
arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.

Не съм гледал мача, но мога да кажа че (тук се извинявам че ще намеся любимата на Мъди тема) Морето когато играят на хубав терен са един много приятен за гледане отбор.
Така играха и срещу нас последния мач в Пловдив на базата-стегнато,прибрано,грамотно но без никакви излишни грубости,много добро впечатление ми направиха,така че тва да се очаква от тях едва ли не да играят грубо е несериозно...

е те и срещу Цецикато не играха грубо последния мач на Тича. Явно указанията на Гонзо напоследък са да избягват особени грубости. Нямат голяма скамейка и излишните картони ще им тежат много.

в интерес на истината,последните мачове,които съм гледал на морето,нямаше много грубости,което ме изненада.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2014 11:15

Левски би, и само 23 страници ... :lol:

Левскимразци, стегнете се бре. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 07 апр 2014 12:10

Левски, заедно с онези от Разград ,са брутално бутани от съдийчетата! Поредната очевадеща дуспа срещу домакините на Герена, която естествено не беше видяна ! Грубият отбор бе този на Левски. Абсолютно незаслужена загуба на Морето.

kolev_70
Контакти:

Мнениеот kolev_70 » 07 апр 2014 12:15

а как не се намери ниакои по смел тренъор,които поне в домакинските мачове да пуска двама център нападатели :?:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 апр 2014 12:29

El Commandante написа:

Абсолютно съгласен! Рядко подреден и грамотен отбор, въпреки напусналите основни единици. Разиграват, не изпадат в глуха защита-аз мисля, че този гаден терен на Тича много им пречи! Гонзо е забъркал от лайна съвсем прилична боя, и затова на всички им е трудно срещу тях!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”