Какво се занимавате с такива примати не знам
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
OT18 написа:
И БФС ли мисли така? Или за БФС сте нов клуб? И защо не ви пусна във В група без да "взимате" правото на участие на Металик. Нали сте ФК"Ботев"1912 ПД, просто се е сменило дружеството, което го предсавлява?
Plovdiv 100 написа:OT18 написа:
И БФС ли мисли така? Или за БФС сте нов клуб? И защо не ви пусна във В група без да "взимате" правото на участие на Металик. Нали сте ФК"Ботев"1912 ПД, просто се е сменило дружеството, което го предсавлява?
Ми ай сети се що? При изхвърляне от групата, отиваш директно в окръжните. Нещо, което ще се случи и с вас ако не закупите право на участие.

Само 'дето не стана ясно 'що се прибягна тогава до "сдружения" и какво ли не, 'щом всичко, въпреки тези "абсурди" е ОК?!
 Само 'дето не стана ясно 'що се прибягна тогава до "сдружения" и какво ли не, 'щом всичко, въпреки тези "абсурди" е ОК?!  ... Ама нищо де... Ние си ви знаем!!!
 ... Ама нищо де... Ние си ви знаем!!!  После ние сме били "македонците"!!
 После ние сме били "македонците"!! 

plovdivram написа:Ама тези пичове май наистина си вярват като ги говорят тези неща?!!! Веднъж наследник на онова от 1999-та г., ама другото - на Христолов им било част от историята, но пък в него останал лиценза, името и емблемата, което не пречело, 'щото те "за кеф" си я сменили... на едното точно 2010 г. му изтичало "давността" на задълженията, а другото пък сега за да не му бъдат плащани - пратено в "небитието"...

Само 'дето не стана ясно 'що се прибягна тогава до "сдружения" и какво ли не, 'щом всичко, въпреки тези "абсурди" е ОК?!
... Ама нищо де... Ние си ви знаем!!!
После ние сме били "македонците"!!
Колкото до "казуса" - "Спартак '82" и какво общо има... Ами айде де... след като го пратихте в "НЕБИТИЕТО" през 1967-ма година... Кажете вие - КАК БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕН?!! Нали много знаете все за историята на футболен Пловдив и го давате големи РАДЕТЕЛИ!!! Кажете - как беше възстановен "Спартак" Пловдив... Ако не знаете - кажете си!!! Няма нищо срамно... НИЕ ЩЕ ВИ КАЖЕМ!!!
 Коко хубаво се е разплатил
 Коко хубаво се е разплатил 
 Знамената на групите ги няма, само 1х2 убива футбола на стадиона. Как реши, че е приключил, като се превъзбудиха 50 куфара да се радват след гола ли? толкова да сте жалки турчетата, не е истина.
 Знамената на групите ги няма, само 1х2 убива футбола на стадиона. Как реши, че е приключил, като се превъзбудиха 50 куфара да се радват след гола ли? толкова да сте жалки турчетата, не е истина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта