Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/

Мнениеот KIL » 06 апр 2014 22:31

W84me написа:Последно, мача е уреден или Ристосков е хванат? Или и двете ? Или ЧМ са Барселона и не могат да паднат на Герена? :mrgreen:

Не,пич,мача не е уреден.Черно море (особено откакто ТИМ са начело) не купува и не продава мачове,и не полягва на никого.В частност същото се отнася и за Гонзо, защото в момента е част от Черно море! А Ристе може и да не е хванат,но има голям,мнооого голям език.Чака далавераджийска службичка при Перуков.Това е, простички са нещата...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2014 22:31

Само две хубави неща от мача имаше. Едното победата, а другото удара на Димов. Много е зле положението при центриранията, като най-вече факта, че повечето биват блокирани при игра един на един, а друга част отиват много далеч от вратата в аут. Защитата както винаги допуска леки грешки. Не разбирам защо при контраатака топката в средата на противника се спираше, губеше се бързината и остротата и топката се връщаше назад, при което от контра ставаше постепенно нападение...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 апр 2014 22:39

Голяма мъка беше. От стадиона ми се видя, че има дузпа срещу Домо, ама трябва да се види и повторение. Нашите бяха много зле. Черно Море си имаха по-чистите положения, добре че Блажевич а.к.а. Новата перука хвана каквото можа. Включването на Пелето и Макриев ги оставям без коментар. Макриев не знам какво ще прави като се стопли време, кълвачите ще го нападнат безмилостно :lol: Гонзо има много работа за вършене лятото. Едно нещо обаче не може да му се отрече. Свършил е страхотна работа с моряците, играят много подредено и грамотно. А Китанов наистина ме респектира. Не го бях гледал на живо и останах доста приятно изненадан колко уверено играе на тези години. Павката Чмовш за пореден мач ми хареса. Имаме сили да изгърмим Разград, но ще ни трябва и късмет.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 апр 2014 22:43

trex написа:Литекс със смяната на треньора ми се струва, че просто оставиха борбата за тройката.

Точно така! В тройката ще се намърдаме ние,на второ място,за сини и червени остават трето и четвърто, но хубавото е че и двата отбора ще играят в ЛЕ,понеже ние ще вземем купата,всичко е наредено...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 апр 2014 22:47

Не е важно кой ще играе в Европа, а какво ще играе там.
Ловеч едва ли ще губят всички мачове до края на плейофите, така че не си правете сметки без кръчмар.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2014 22:48

memnto написа:
sin4ec написа:
memnto написа:Честита незаслужена победа.

А защо е незаслужена?

ЧМ не играха така, както играеха преди. Може да са били изморени :lol: :roll:
Не им дадоха дузпа, вдигнаха им 1-2 несъществуващи засади. Друго? :roll:

За теб имам впечатление, че си обективен фен. Би ли споделил, с какво варненци не играха като друг път? Дузпа имаше и за нас, и то чиста. Спорните засади са си спорни. Един компонент в играта да ми посочиш, в който морето не са играли? Да са правили шпалир в защита? Да са бъркали умишлено? Да са загубили битката в центъра и за спорните топки?( Бога ми, взеха ни ги на 70%!). Да не са искали да отбележат при ситуациите си? Нека говорим малко по-сериозно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2014 22:55

sin4ec написа:
memnto написа:
sin4ec написа:
memnto написа:Честита незаслужена победа.

А защо е незаслужена?

ЧМ не играха така, както играеха преди. Може да са били изморени :lol: :roll:
Не им дадоха дузпа, вдигнаха им 1-2 несъществуващи засади. Друго? :roll:

:) :) :) Даже три дузпи не им дадоха, всички засади на ЧМ бяха несъществуващи, а гола за Левски беше от очевидна засада и след извършено нарушение на Димов :) :) :)
Я си вземи хапчетата и лягай :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 апр 2014 22:56

Синчец стига оправдания, съдиите тотлано се осраха в полза на Левски, ако поставиш на кантара грешките ще са от порядъка на 80/20.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 апр 2014 22:56

Съдията очевадно подпираше Черно Море. Имаше три неотсъдени дузпи за Левски, а двама играчи на Черно Море бяха за червени картони. Освен това спря три атаки на сините заради несъществуващи засади.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2014 22:59

Влакчето хареса ли ви :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”