Кашчей написа:memnto написа:Така е, но да се твърди, че вече е видиш ли треньорът на треньорите е нелепо.
Е, като ги изведе до титлата, с невероятна игра, ще е точно такъв![]()
![]()
Kаква титла?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:memnto написа:Така е, но да се твърди, че вече е видиш ли треньорът на треньорите е нелепо.
![]()
Red_Girl написа:Кашчей написа:memnto написа:Така е, но да се твърди, че вече е видиш ли треньорът на треньорите е нелепо.
![]()
То и Джуджето ги изведе до титла с "невероятна игра", ама..![]()
Кашчей написа:Не съм запознат с прякорите на всички дейци на футбола у нас-превод, моля
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Кашчей написа:Не съм запознат с прякорите на всички дейци на футбола у нас-превод, моля
Николай Митов.
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:Не съм запознат с прякорите на всички дейци на футбола у нас-превод, моля
Николай Митов.
Благодаря, но наистина ли не усети иронията в поста ми?!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:За фенове на отбор, който не е помирисвал титла по-отдавна и от нас сте излишно отворени

Red_Girl написа:rhaegar написа:За фенове на отбор, който не е помирисвал титла по-отдавна и от нас сте излишно отворени
Поздрав с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=nXEJjSztdyk
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:За фенове на отбор, който не е помирисвал титла по-отдавна и от нас сте излишно отворени
Поздрав с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=nXEJjSztdyk
Няма да си направя труда да я отворя, пренебрегвам аристократично

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта