Таман се прибирам и гледам розови изпражнения тука...Само да вметна, че днес Черно Море имаха доста повече положения, отколкото в мача срещу ЦСКА. Гледам и коментари за дузпа-интересно защо никой не коментира ситуацията, в която близнака беше съборен в пеналта на варненци, а влизаше с топката във вратата след центриране отдясно? Питам и отговор не искам.
Трети мач победа и трети мач без гол в нашата врата. Невероятно, но факт! Тежък мач, тегав, радвам се, че свърши! Морето се защитава перфектно и срещу такава защита ударите от разстояние са основно оръжие. Чмовш ме кефи все повече със всеки пореден мач, перфектен Блажевич! Отборът има някакви наченки на организация, задържаме топката и правим по няколко поредни паса. Дотук с хубавото, лошото си го знаем. Тъжна гледка е празната Герена, но каквото сам си направиш-никой не може да ти го направи!
Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ужасно слаб мач, но това е нормално и затова няма да критикувам футболерите
Искам да критикувам ТВ7, че за тях: Абе малоумните, другия път, да сложите опция: гласувай за РИСТЕ за играч на мача!!!
Искам да критикувам ТВ7, че за тях: Абе малоумните, другия път, да сложите опция: гласувай за РИСТЕ за играч на мача!!!
Teo написа:KIL написа:Teo написа:Остават още 3 от гостуването им във Варна и 3 от престъпника Мъро...
Чики отново играч на мача за Левски, Гонзо се надупи както се очакваше...
Абсолютно нагласен театър с обичайните заподозряни... браво гонзо и чики ви спасиха пропадналия юбилей... да не забравите да черпите КОРЕМА след мача!
А бе,ей,прасе!!! Не намесвай Гонзо и Черно море! Разбра лииии???
чайка, гонзо си свали гащите, какво да не говоря за него![]()
а това, че вие немате топки да му кажете копче на него си е ваш проблем... той ви такова в устата, а на вас ви харесва...
Голяма параноя ви гони "червените".
Черно Море си играха на макс мача, просто толкова са им силите. Ужасно много им липсва Жоро Илиев (удивително работоспособен играч, за мен беше най-добрия в А група на поста си). Ако го бяха задържали сега щяха да са в борба за тройката.
Строителя Тонев, пак ще дава пресконференция ! Тези муцуни наистина ме забавляват.
-
samo_levski
- Контакти:
milen.hristov написа:samo_levski написа:milen.hristov написа:Както имам своите съмнения за мача с Ботев Пд, така си казвам, че този мач се игра, за което браво на Гонзо. Съдийството на ристосков без коментар, а иначе и двата отбора мега слаби, мястото им е във втората седмица
Локо СФ и Славия ли да са на нашето място? Айде стига, Черно Море на Гонзо е най-коравия отбор в А група и великия евробоец Лайноборец също не можа да ги бие, така, че днес съм доволен.
Не може да вземеш една разбита команда и за 3 мача отбора да играе невероятен футбол. Изпълнители също няма. Нямаме нападател.
Е нали ми обяснявахте с Ралица, че имаме николета. Само можем да се учим от Домусчиев и останалите работещи в Разград
Едва ли съм ти обеснявал, че николета е голям футболист. Най-много да съм ти казал, че по-добре николета да играе, от колкото макриев или генков, щото те са по-трагични и от него и това си е вярно.
Не ми се отваря спор на тема Лайноборец, просто ти казвам, че дори и "радостта на България" не можа да ги бие, така, че Черно Море не са случайници.
Teo написа:KIL написа:Teo написа:Остават още 3 от гостуването им във Варна и 3 от престъпника Мъро...
Чики отново играч на мача за Левски, Гонзо се надупи както се очакваше...
Абсолютно нагласен театър с обичайните заподозряни... браво гонзо и чики ви спасиха пропадналия юбилей... да не забравите да черпите КОРЕМА след мача!
А бе,ей,прасе!!! Не намесвай Гонзо и Черно море! Разбра лииии???
чайка, гонзо си свали гащите, какво да не говоря за него![]()
а това, че вие немате топки да му кажете копче на него си е ваш проблем... той ви такова в устата, а на вас ви харесва...
Айде пак се почна с конспирациите
И какво му беше на Гонзо? С какво са легнали Черно море? Хората си играха мача по начин, който играят с всички. Левски имаше късмет, че вкара този гол и устиска да на допусне такъв. Факт е, че Черно море можеше да си направят равен или дори да спечелят, но не успяха. Мачът беше приличен. Левски, макар и не направиха кой знае каква игра бяха попроменили доста неща. Нямаше ги безконечните центрирания, мъчеха се да играят с по едно докосване и по земя. На моменти се получаваше, в повечето не. Единствено ме е яд, че Топчо при такъв крехък резултат пусна отново двете мъртви души Телето и Бастос. Телето отново беше напът да издъни мача - лошо пласиране, много загубени топки, мързел. Този пич трябва да се пенсионира. От 10-15 отигравания има три сполучливи, от които две в посока връщане топката назад
А като толкова ги разбираш конспирациите и следващия мач ли ще е уговорен? Я казвай от сега, а не след края му. Защото мача с Лудогорец е напълно неясен. Лудогорец очевидно са в срив и там може да стане всичко.
Но със сигурност ако Левски спечели пак ще ревеш каква конспирация има срещу четирибуквието
sin4ec написа:Таман се прибирам и гледам розови изпражнения тука...Само да вметна, че днес Черно Море имаха доста повече положения, отколкото в мача срещу ЦСКА. Гледам и коментари за дузпа-интересно защо никой не коментира ситуацията, в която близнака беше съборен в пеналта на варненци, а влизаше с топката във вратата след центриране отдясно? Питам и отговор не искам.
Трети мач победа и трети мач без гол в нашата врата. Невероятно, но факт! Тежък мач, тегав, радвам се, че свърши! Морето се защитава перфектно и срещу такава защита ударите от разстояние са основно оръжие. Чмовш ме кефи все повече със всеки пореден мач, перфектен Блажевич! Отборът има някакви наченки на организация, задържаме топката и правим по няколко поредни паса. Дотук с хубавото, лошото си го знаем. Тъжна гледка е празната Герена, но каквото сам си направиш-никой не може да ти го направи!
Ами и двата случая бяха подобни и съдията прояви еднакъв критерии. Срещу Домусчиев имаше съприкосновение с вратаря, но топката беше спорна. С Цонев случая беше същия, момчето го свалиха, но топката така или иначе беше недостижима. Така че тук претенции към съдията не може да има, че е подпрял или ощетил никой. Като например мача с Четирибуквието, в което съдията им подари победата след дузпа, но в подобна ситуация по-рано не отсъди дузпа срещу тях.
Dobri написа:Голяма параноя ви гони "червените".
Черно Море си играха на макс мача, просто толкова са им силите. Ужасно много им липсва Жоро Илиев (удивително работоспособен играч, за мен беше най-добрия в А група на поста си). Ако го бяха задържали сега щяха да са в борба за тройката.
alexdb написа:sin4ec написа:Таман се прибирам и гледам розови изпражнения тука...Само да вметна, че днес Черно Море имаха доста повече положения, отколкото в мача срещу ЦСКА. Гледам и коментари за дузпа-интересно защо никой не коментира ситуацията, в която близнака беше съборен в пеналта на варненци, а влизаше с топката във вратата след центриране отдясно? Питам и отговор не искам.
Ами и двата случая бяха подобни и съдията прояви еднакъв критерии. Срещу Домусчиев имаше съприкосновение с вратаря, но топката беше спорна. С Цонев случая беше същия, момчето го свалиха, но топката така или иначе беше недостижима. Така че тук претенции към съдията не може да има, че е подпрял или ощетил никой. Като например мача с Четирибуквието, в което съдията им подари победата след дузпа, но в подобна ситуация по-рано не отсъди дузпа срещу тях.
Двата случая може да са подобни, но за Цонев никой не коментира, нали? Ето там е разликата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Много,много слаб мач.Много,много слаб Левски.Като гледам играта и слушам пресконференцията на Топчо мисля,че двамата сме гледали различни мачове.За сега Елинчо е на светлинни години от това да е треньор на Левски.По-пагубното обаче предстои.През лятото в лицето на инж.Иванов,малоумието и простащината отново ще се завърнат с пълна сила на Герена.Ако има все още здравомислещи левскари нека да не допуснем тази грешка на природата-Гонзо- да се завърне и онищожи напълно Левски.