daniel875 написа:IvailoRz написа:RedeviL написа:IvailoRz написа:Честита победа , явно Сити трябва да разчитат единствено на себе си . Ако си вземат всички мачове , ще триумфират с титлата . Ако пък Ливърпул стане шампион също няма да е незаслужено. Предстоят ни интересни мачове , нека по-добрия стане шампион .
Не отписвайте Челси от борбата!
Не сме .. има 5-7 мача докрая в които всеки може да изгуби точки , и реално не се знае точно в кой мач може да се реши титлата и мача на Анфийлд да не се окаже решаващ както смятат повечето
Аз мисля, че ключовата среща ще е в Ливърпул, но срещу "Евертън". "Челси" никой не може да отписва, особено с треньор като Моуриньо.
С днешната игра "червените" нямат шансове за успех другата седмица. Съдията няма да даде дузпа, убеден съм. Трябва да вкарваме голове.
Не мога да повярвам, че фен на Ливърпул може да критикува отбора след днешния мач. Виж характера, който показаха, човек. След такава тесла в края на първото полувреме се вдигнаха и взеха победата. Имахме си достатъчно много положения, 2 греди, мача си отиваяе на разлика ако имахме повече късмет и не беше този несправедливо зачетен гол за УХ. Това е страшен шамар за психиката на играчите, но те се вдигнаха и взеха мача. Такива неща не трябва да се пропускат да се оценят. Играта си ни беше супер! Знаеш ли какво е напрежението при тези момчета!!!??? Ние тук сме на тръни, suarezshampion ни лази по нервите