Битката за оцеляване: Черноморец, Славия и Локо Сф, АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

С оглед на оставащите мачове кой според вас ще загуби битката за оцеляване?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Битката за оцеляване: Черноморец, Славия и Локо Сф, АНКЕТА

Мнениеот hd29 » 06 апр 2014 19:07

percival написа:Ако питате мен,всичко след 8 място е излишно ! Който и да изпадне от тия отбори ,не би липсвал изобщо в "А" група .Имам в предвид сегашното им състояние ,а не история !

А кой мислиш ,че може да дойте на тяхно място-Марек.Хасково,Монтана,Банско и т.н.,все грандове,които много липсват на А гр

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2014 19:10

Не трябва да идва абсолютно никой.Осем отбора са предостатъчно като се играе по 4 пъти по между им !
Тъкмо няма да има и измислени мачове в понеделник по обяд или в четвъртък в 2 ч !
Последна промяна от percival на 06 апр 2014 19:11, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 06 апр 2014 19:11

percival написа:Ако питате мен,всичко след 8 място е излишно ! Който и да изпадне от тия отбори ,не би липсвал изобщо в "А" група .Имам в предвид сегашното им състояние ,а не история !

Ако се замислиш всички след 1 място са за Б група . А като се има впредвид ,че след разделянето на седмици не са изиграли нито един реален мач в първата седмица ...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2014 19:12

Ами да закриваме професионалният футбол за 4-5 години да се изградят бази и да се играе само с наши момчета ,ама не искат !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 апр 2014 19:15

percival написа:Не трябва да идва абсолютно никой.Осем отбора са предостатъчно като се играе по 4 пъти по между им !

Първенство от 8 отбора,че кой ще го гледа това.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 06 апр 2014 19:21

hd29 написа:
percival написа:Не трябва да идва абсолютно никой.Осем отбора са предостатъчно като се играе по 4 пъти по между им !

Служителите на Домузчиев и ко... И ако има кампании като Балъковите - безплатен билет за градски + сандвич - някой подлъгал се!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Битката за оцеляване: Черноморец vs. ЖСК+Славия /факти/

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2014 19:25

DrAvalanche написа:Нима не вярвате, че Черноморец могат се спасят за сметка на Славия или Локо Сф? Нима намеквате, че БФС помага на Венци фиданката и оня с бенката, защото са членове на изпълкома? Да не искате да ми кажете, че Славия и Локо Сф някога са участвали в уговорени мачове?

Може би просто някои хора се надяват на бездарността на столичните клубове, която за мое съжаление заради Славия си е факт.
Аз лично си мисля, че Славия няма да изпадне за сметка на Черноморец, но и да изпадне няма да е незаслужено.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 06 апр 2014 19:26

percival написа:Ами да закриваме професионалният футбол за 4-5 години да се изградят бази и да се играе само с наши момчета ,ама не искат !

до 85-та година се водихме аматьорски футбол и имахме класни футболисти и бяхме страшилище за много отбори в чужбина. Може би това е пътя.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 апр 2014 19:28

FCH написа:
hd29 написа:

Служителите на Домузчиев и ко... И ако има кампании като Балъковите - безплатен билет за градски + сандвич - някой подлъгал се!

Ами телевизионния интерес,какъв ще е,все пак хората дават пари за права :oops: Лично аз след втория кръг от първата седмица се наситих на "дербита'' и ги пропускам вече.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 06 апр 2014 19:38

Черноморец от години имат само стадиона и Херо. Този път обаче и той не може да ги спаси, защото нямат нужния потенциал. Преди успяваше с някакви незнайни чужденци да направи отбор, но сега просто трябва да е магьосник. Язък, че Бургас е един от най-хубавите градове във Българи и пристанище при това, а никой не иска да помогне на футбола. От игричките да се мерят, кой е по-велик и двата им отбора ще отидат във Б група. Не виждам, за какво са ни и Славия, пък и Локо София, като не могат да съберът и 100 човека агитка. Тези два клуба доказват всеки ден, че те не играят за хората, а за шефовете си, защото скоро само те ще ги гледат. Белите могат да се измъкнат от дупката ако наистина им построят нов стадион. Локото и това нямат горките. Ако БФС рече да спазва точно наредбите на УЕФА не знам, кой отбор би останал във А група.

Върни се в “Футбол - България”