Сънувах голям кошмар, ей! Беше некъв голям снЕг в Мюнхен и Алианц Арена бяха успели едва-едва да го почистят, като общо-взето имаше само 2-3 коридора на терена и всички играчи от там минаваха.. :D Ама разбирайте снеГ до коленете..
Лошото беше, че Юнайтед биха с 0:5...
Обаче никога не съм имал пророчески сънища. :D
И все пак - имам притеснения за този мач. Прогнози не давам.
ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Манчестър Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Манчестър Юнайтед
Треньорът на Байерн Пеп Гуардиола няма да може да разчита на цели шестима играчи в предстоящия четвъртфинален двубой от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът е през следващата седмица, а резултатът след първия двубой, който се игра в Англия е 1:1.
Отсъствието на толкова много футболисти се дължи, както на контузии, така и на наказания.
Джердан Шакири е последният, който получи травма и няма да бъде на разположение на своя треньор. Той получи контузия в глезена при изненадващата загуба от Аусбург вчера с 0:1.
Бастиян Швайнщайгер и Хави Мартинес са наказани за срещата заради картони, докато Тиаго Алкантара е в лазарета, заедно с вратаря Том Щарке и защитника Диего Контенто.
Отсъствието на толкова много футболисти се дължи, както на контузии, така и на наказания.
Джердан Шакири е последният, който получи травма и няма да бъде на разположение на своя треньор. Той получи контузия в глезена при изненадващата загуба от Аусбург вчера с 0:1.
Бастиян Швайнщайгер и Хави Мартинес са наказани за срещата заради картони, докато Тиаго Алкантара е в лазарета, заедно с вратаря Том Щарке и защитника Диего Контенто.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Себастиан Фетел написа:Треньорът на Байерн Пеп Гуардиола няма да може да разчита на цели шестима играчи в предстоящия четвъртфинален двубой от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът е през следващата седмица, а резултатът след първия двубой, който се игра в Англия е 1:1.
Отсъствието на толкова много футболисти се дължи, както на контузии, така и на наказания...
Треньорът на "Байерн" е един от малкото клубни треньори в света, който може да си позволи да държи национални играчи на резервната скамейка. Според мен проблемът на "Байерн" (за разлика от Дортмунд) не са толкова отсъстващите футболисти, колкото отсъствието на конкуренция (от 10-на дни и на мотивация) в първенството на Германия, довело до известно сваляне на гарда. Все пак, предполагам че Гуардиола ще намери начин как да пребори паркирания автобус на Мойс, пък и манчестърци ще трябва да вкарат поне 1 гол в Мюнхен, за който не могат да се уповават само на статичните положения, иначе казано - от време на време ще трябва и да нападат...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Serafim написа:Сънувах голям кошмар, ей! Беше некъв голям снЕг в Мюнхен и Алианц Арена бяха успели едва-едва да го почистят, като общо-взето имаше само 2-3 коридора на терена и всички играчи от там минаваха.. :D Ама разбирайте снеГ до коленете..
Лошото беше, че Юнайтед биха с 0:5...
Обаче никога не съм имал пророчески сънища. :D
И все пак - имам притеснения за този мач. Прогнози не давам.
Значи мислиш за мача
Аз само веднъж съм сънувал нещо свързано с футбол. Това беше миналата година преди реваншите на БАВАРИЯ с Барса и ПРУСИЯ срещу Реал от Мадрид. Тогава сънувах, че имам билет за Лондон и си виках в съня: "Ега не стане някой сакатлък, че не ми се гледа ЕЛ Симулантико"
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Състава според мен трябва да е: Нойер, Алаба, Данте, Боатенг, Рафиня, Лам, Кроос, Мюлер, Рибери, Робен и Манджукич. Надявам се схемата да е 4 2 3 1 като Лам и Кроос да са дефанзивните. И двамата са бързи и ще има скорост за бързо преливане от защита в атака и обратно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Състава според мен трябва да е: Нойер, Алаба, Данте, Боатенг, Рафиня, Лам, Кроос, Мюлер, Рибери, Робен и Манджукич. Надявам се схемата да е 4 2 3 1 като Лам и Кроос да са дефанзивните. И двамата са бързи и ще има скорост за бързо преливане от защита в атака и обратно.
Някой измежду Мюлер и Манджукич няма да играе за сметка на Гьотце според мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Neron написа:Състава според мен трябва да е: Нойер, Алаба, Данте, Боатенг, Рафиня, Лам, Кроос, Мюлер, Рибери, Робен и Манджукич. Надявам се схемата да е 4 2 3 1 като Лам и Кроос да са дефанзивните. И двамата са бързи и ще има скорост за бързо преливане от защита в атака и обратно.
Някой измежду Мюлер и Манджукич няма да играе за сметка на Гьотце според мен.
И аз мисля така. Обаче с този треньор...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]