DaSyth написа:viali69 написа:DaSyth написа:Я направо отивай да правиш бибитки на великия Ви КГБ бащица Владимир Владимирович.. Нещастен и глупав болшевик!
От истината ли те заболя, еврогеецо ?![]()
Никой вече не може да скрие очевАдната истина, че ЕС циганизира България ! Както обича да казва Санди - факт !
Вместо да пращаш мен при Путин иди ти, да завъртиш една на черния салам на Обама.
Виалка, пиле **********о, страхувам се, че няма как да налея 6 л. в 5 литрова кофа - сещаш ли се? Ще прелее, сестро. За капацитета ти става дума, да.
А циганизацията не я прави ЕС или друга подобна ФИКЦИЯ. Циганизацията почва след Кримската война от преди почти 200 години, когато Османската империя заселва Мизия и Тракия с черкезки башибозук, но това е една друга тема.. Що не отидеш да поживееш в Русия, а?? Изобщо не съм чул някой да е приритал да живее там, виж желаещи и живеещи в ЕС И САЩ обаче дори познавамА за черния салам за Обама ме подсеща Ник-А ти viali69 - Вяроятно някой синеещ минго те е оклецал на младини, откъдето идва и мачовския ти расизъм. Горката..
Ти пичаго, като си толкова ербап,що не си вземеш няколко получовека вкъщи ,па да се грижиш за тях и да не мислиш за бибитки и болшевици?

П.П.Виали откога стана сестра? Ааа ясно, приел е европейският пол