Бундеслига: 29- и кръг, Аугсбург - Байерн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Бундеслига: 29- и кръг, Аугсбург - Байерн

Мнениеот Neron » 05 апр 2014 19:38

Владо написа:
Neron написа:Отново играем ганкито. Успя да го съсипе тоя отбор плешивия.

С рекордно рано спечелената купа ли го съсипа този отбор хахах?Ревльо,ревльо,тук има един-двама читави наши фенове,останалите сте само пълнеж.Ти един градивен коментар ще напишеш ли някога?Или искам много от теб?

Нещо май си много щастлив, че последните 3 мача играем като селски отбор? Не ми давай акъл как да пиша, защото аз пиша във форума на Байерн от години не като теб да се пръкна когато дойдоха успехите. И недей забравя, че всеки има право да коментира каквото иска, а ти коментираш само и единствено кой какво написал.
И недей обижда щото и тука има модератори.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 05 апр 2014 19:50

Яд ме е само заради загубата. Хубаво щеше да е да завършим сезона непобедени.

В Augsburg здраво пиене ще пада.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 апр 2014 20:19

Идиотска работа. Байерн игра, но само през втората част. Това явно бе недостатъчно. Младите играха добре. И те през втората част.
Пичове, не се карайте! Всеки си има виждане по въпроса.
Аугсбург са готин отбор. Заслужиха си банкета.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 апр 2014 21:48

MCMXIII написа:Младите играха добре.

Салахи влезе в час второто полувреме направи две чудесни центрирания,но Манджу и Хави не можаха да я вкарат. :(
Иначе Хьойберг игра много силно през втората част,можеше и да вкара,но го фаулираха.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 апр 2014 08:06

Като резултат - нищо съществено ... загуба в мач без никакво значение . Освен за рекорди . Като игра обаче - след срамния мач във вторник , показаното вчера е гавра с футбола като цяло ... и с традициите на Байерн . Като гледах Швайнщайгер и Мартинес си мислех , че отсъствието им в сряда си е направо добра новина . Гьотце - за мен лично е трансферен провал . А има много малко мачове до края в които да ме убеди в обратното . Вайзер и Салахи са много далеч от големия футбол ( все още ) . Хьойберг обаче вече си е завършен играч . Единствено той , заедно с Кроос и Нойер се бяха отнесли професионално към мача ... Но играчите не са виновни . За да подходят така към мача , значи някой не си е свършил работата преди началото му . Дали Гуардиола или Замер ... няма голямо значение . Притеснителното е , че Гуардиола няма никакъв план "Б" , когато играта на отбора не върви . И в Барселона и сега в Байерн , когато противника играе с дълбока преса и сгъстена отбрана , Байерн не прави нищо друго , освен да "чупи рекорди" с пасчета по ширина и назад . И да чака евентуално противника да си вкара автогол . Или някой епизодичен проблясък на Робен или Рибери да реши мача .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 апр 2014 08:07

Neron написа:
Владо написа:
Neron написа:Отново играем ганкито. Успя да го съсипе тоя отбор плешивия.

С рекордно рано спечелената купа ли го съсипа този отбор хахах?Ревльо,ревльо,тук има един-двама читави наши фенове,останалите сте само пълнеж.Ти един градивен коментар ще напишеш ли някога?Или искам много от теб?

Нещо май си много щастлив, че последните 3 мача играем като селски отбор? Не ми давай акъл как да пиша, защото аз пиша във форума на Байерн от години не като теб да се пръкна когато дойдоха успехите. И недей забравя, че всеки има право да коментира каквото иска, а ти коментираш само и единствено кой какво написал.
И недей обижда щото и тука има модератори.

Тц ... не се пръкна с успехите , пръкна се заедно с Гуардиола. ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 апр 2014 10:06

Ха, вече сме двама дето харесваме Хьойберг. По едно време си мислех , че съм само аз ;)
Хьойберг е само на 18 и има огромно бъдеще пред себе си. Може да прозвучи доста крайно, но това момче има всички шансове да е новия Бастиан Швайнщайгер.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 апр 2014 13:53

MCMXIII написа:Ха, вече сме двама дето харесваме Хьойберг. По едно време си мислех , че съм само аз ;)
Хьойберг е само на 18 и има огромно бъдеще пред себе си. Може да прозвучи доста крайно, но това момче има всички шансове да е новия Бастиан Швайнщайгер.

Хьойберг второто полувреме и на мен ми хареса и определено има най-много бъдеще в него от всичките юноши дето играха вчера. Вайзер беше провал тотален и да бяха пуснали Мюлдер от Левски разлика нямаше да има даже може би холандчето щеше да се справи по-добре.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 апр 2014 14:07

Neron написа:Хьойберг второто полувреме и на мен ми хареса и определено има най-много бъдеще в него от всичките юноши дето играха вчера. Вайзер беше провал тотален и да бяха пуснали Мюлдер от Левски разлика нямаше да има даже може би холандчето щеше да се справи по-добре.

То първото полувреме само Ману Нойер бе на висота. Останалото си бе катастрофа. Ама голЕма катастрофа.

За Вайзер съм на друго мнение, но бъдещето ще покаже.

П.П. Като препоръчваш Мюдлер, аз пък предпочитам/препоръчвам Ради Димитров- Меси :) :) :)

Върни се в “Байерн”