nicromanser написа:тая длъжност спортен директор е напълно безсмислена. треньора трябва да е всичко след собственика.
И аз съм на същото мнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nicromanser написа:тая длъжност спортен директор е напълно безсмислена. треньора трябва да е всичко след собственика.
MAXIMUS написа:Махат го защото базата в Коматево е построена с най евтините материали. Който искаше да е доставчик на материали на базата, минаваше през Палийски. Лично знам, колко добри предложения е имал за някои детайли от строителството, но само е взимал информация от кандидат доставчиците и след това е отивал и договарял най-големите боклуци. А комисионната е задължителна. Дори няколко седмици след откриването на базата, правиха ремонт на трибуната.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Plovdiv 100 написа:El Commandante@ Какво слушаш изветряли червени и черно-бели мозъци? Крадецът вика дръжте крадеца. Единия се кланя на осъдения Лупи, другия на доказан крадец като Динев.
Палийски е един от малкото, които си вършеха работата в Ботев. Не слушай болни мозъци.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Plovdiv 100 написа:El Commandante@ Какво слушаш изветряли червени и черно-бели мозъци? Крадецът вика дръжте крадеца. Единия се кланя на осъдения Лупи, другия на доказан крадец като Динев.
Палийски е един от малкото, които си вършеха работата в Ботев. Не слушай болни мозъци.
MAXIMUS написа:Plovdiv 100 написа:El Commandante@ Какво слушаш изветряли червени и черно-бели мозъци? Крадецът вика дръжте крадеца. Единия се кланя на осъдения Лупи, другия на доказан крадец като Динев.
Тези "червени" мозъци, познават Палийски още като държеше чалга заведения в Пловдив. Добър работодател е, но изкушението със строителството на базата беше голямо на което не издържа. Много хора на негово място биха направили същото, но малко щяха да рискуват с доставянето на евтини материали фактурирани на висока цена.
МОН фан Зачепан написа:MAXIMUS написа:Plovdiv 100 написа:El Commandante@ Какво слушаш изветряли червени и черно-бели мозъци? Крадецът вика дръжте крадеца. Единия се кланя на осъдения Лупи, другия на доказан крадец като Динев.
Тези "червени" мозъци, познават Палийски още като държеше чалга заведения в Пловдив. Добър работодател е, но изкушението със строителството на базата беше голямо на което не издържа. Много хора на негово място биха направили същото, но малко щяха да рискуват с доставянето на евтини материали фактурирани на висока цена.
Ти акции купи ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта