Лудогорец с грешна стъпка в Пловдив
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Лудогорец с грешна стъпка в Пловдив
Уговорен мач отвсякъде,Коко направи пак някой лев.Но Интерпол не спи ще го набарат накрая 

Re: Локо Пд-Лудогорец 16:15 TV7
damyanov1963 написа:Армейче написа:Captain Stottlemeyer написа:arni написа:... И пак нищо, вечно втори 73 години![]()
![]()
И как точно ги сметна тези 73 години!?...Като всеки не особено интелигентен петолъчковец явно си успял да запомниш титлите на "Левски" - 26, както и това, че през тази година "Левски" празнува 100-годишнина, но си пропуснал (или по-скоро не знаеш) "дребната" подробност, че държавно първенство на България по футбол се провежда от 1924 година насам (не завършва), а първият шампион е излъчен през 1925 година. Има още 2 години след това, когато първенството не завършва. Лошо червеноармеец Седларов, лошо...
Опитай пак, може пък да успееш, а най-добре питай чичо Гугъл...
Какво да опитва? Историята ви говори - 100 ГОДИНИ ВЕЕЕЧНО ВТООООРИИИ, ляяяя ля ля ляяяяя
Историята показва, че вие сте вечно битите от ЛЕВСКИИИИ!
Всъщност и през 1924 и 1944 година когато първенството НЕ завършва, ощетен се оказва Левски.През 1924 г., Владислав(Варна) отказва да се яви на финала на държавното първенство в София срещу Левски, и вместо резонна служебна победа за Левски, федерацията решава първенството дА не завърши. През 1944г. до финала стигат Левски и АС23, но точно преди финала идва девето-септемврийския преврат, АС23 се разпада, и отново се взима решение първенството да не завърши, от което пак ощетен е Левски, тъй като "сините" нямат никаква вина за разпадането на АС. Така че Левски спокойно би могъл да поиска сега от БФС, да му бъдат дадени титлите от 1924 и 1944г.
LSFC 1914 написа:Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра
До този момент не бях виждал подобно мнение. Или се ебаваш или си болен! Няма какво повече да кажа.
Само Синя_империя или какъв беше там може да напише подобен смехотворен коментар!

Тия сега ще ги изпердашим насред Разград за сеир!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
CSKARCHETO-BS написа:Уговорен мач отвсякъде,Коко направи пак някой лев.Но Интерпол не спи ще го набарат накрая
гредата на Камбуров в края на мача, как се вписва в уговорката?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:CSKARCHETO-BS написа:Уговорен мач отвсякъде,Коко направи пак някой лев.Но Интерпол не спи ще го набарат накрая
гредата на Камбуров в края на мача, как се вписва в уговорката?
Питай филмара АДЕН АЗАР,ще ти го опише много цветно

-
- Контакти:
Какво му е грешната стъпка.Все още са лидери и ще станат шампиони.
-
- Контакти:
Ще станат шампиони ама .... друг път
Левски е шампиона!!!

Левски е шампиона!!!
Левски 1914,West Ham United
Лудогорец не играе добре в последните 4 мача и това се вижда с просто око - домакинството с Ботев, гостуването на ЦСКА,реванша с Литекс за купата и вчерашния мач с Локо в Пловдив. Случайно или не в тези мачове не играе капитана Светослав Дяков - според мен максимата, че няма незаменими играчи в случая не важи!
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
-
- Контакти:
Дяков е фактор в отбора. Това недоразумение Бургзорг трябва да бъде разкарано.