THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:К'во да ги коментираме спиртосаните господа.
По-лошото е, че и офи-позицията на Русия със сигурност е подобна на подпийналите блядове.
Те не пропускат случая да ни мачкат икономически, и очакват четки за това ли ?
Баси, цял живот ли трябва да им се кланяме, задето набиха турците... Веднъж ?
Че те ако искат това, не се различават абсолютно с нищо от турчолята... Онези и те искаха докато свят светува, да им се кланяме като роби.
Всеки нормален българин би им теглил една на руснаците ...
В интерес на истината, ние започнахме първи, ама пак те са виновни .
Кое по-точно сме "започнали първи" бе брат ?
Аз не знам български политици и общественици да псуват Русия и народа и ?
Или пък да им продаваме стоки с надценка от 3 до 5 пъти ??
Истината е, че руснаците ги е яд че ги изоставихме.
Те не са свикнали народи, дето са били в орбитата и под командването им, да ги изоставят.
Ами да свикват !
Като не стават за нищо, какво очакват ?
Как кое, не се ли сещаш

Според теб, за какво ни теглят майните

В конкретния случай с Украйна и Крим, ако бяхме запазили някакъв неутралитет под каквато и да е форма, както повечето европейски държави от нашата черга и до някаква степен зависими икономически от Русия(Чехия, Унгария, Словакия), ДА, може би щеше да имаш право. В тази ситуация обаче, ние първи започваме да осъждаме действията на Русия, спрямо Украйна, не признаваме референдума в Крим за легитимен, гласуваме ЗА икономически санкции на Русия, ти какво очакваш...ние да им бием шамарчета, а те да си подлагат и другата буза ли

Няма как да стане тази работа

Кои бяхме ние, че да си позволяваме подобно отношение към държава като Русия

Ние ли сме зависими от тях или те от нас

Ако на мястото на Русия бяха САщ, мислиш ли че реакциите им щяха да са много по-различни? Защо при идентичната ситуация в Косово не реагирахме по същия начин...и изобщо имаме ли някаква последователност и приоритети във външната ни политика, след като сами си режем клона на който седим? И на всичкото отгоре, от ЕС ни казват че няма да получим никакви компенсации за загубите ни от санкциите към Русия, много преди да се гласува и нашите отиват и пак гласуват ЗА налагане на санкции. Ами като може без пари, за какво да ни дават компенсации

Аз ако съм на руснаците не 5, а 10 пъти по-скъпо ще продавам газа на такива долни утайки като нас, пък на който не му отърва, да си го купи от другаде