ВЛ: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
ае според вас кой е по-добре да започне срещу Байерн,Флетч или Маруан?
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:ае според вас кой е по-добре да започне срещу Байерн,Флетч или Маруан?
Флетчър !!!!!!!!!!!!

Tobacco написа:ае според вас кой е по-добре да започне срещу Байерн,Флетч или Маруан?
В моментна форма - Флетчър
iliyan написа:Rofles написа:iliyan написа:Rofles написа:0:3
Шегаджия![]()
![]()
1:0
![]()
![]()
Нещо против прогнозата ми ли имаш ???
Радвам ти сеЗалагаш ли каса Бира на този резултат
Виж се к'ъв си паляк само..
[/center]Re: ВЛ: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
Няма Йънг и Клевърли, Валенсия си е бек, Мата - Кагава - Аднан вършеят
Добре, че са контузиите, за да видим малко класа на терена и дано Мойс разбере кои трябва да пуска!
MuFc1878 написа:Няма Йънг и Клевърли, Валенсия си е бек, Мата - Кагава - Аднан вършеятДобре, че са контузиите, за да видим малко класа на терена и дано Мойс разбере кои трябва да пуска!
На мен ми се струва че Клев получи почивка за мача с Байерн
Офтопик:
Офтопик:
Балсам за душата.... Настроение,креативност и страхотни комбинации,какво повече да желаем
В интерес на истината,аз лично очаквах доста повече от Нюкасъл-изненадан съм,че подходиха толкова лежерно към този мач,но най-важното е че Юнайтед днес изигра един от най-красивите си мачове през сезона!
Невероятна ефективност и динамика на халфовата линия,страхотно движение и преса на Чичарито,стабилна игра на защитата(Смолинг и Валенсия страшно ми харесаха),а за Линдгаард каквото и да се каже ще е малко.
Гледаме напред към Мюнхен
В интерес на истината,аз лично очаквах доста повече от Нюкасъл-изненадан съм,че подходиха толкова лежерно към този мач,но най-важното е че Юнайтед днес изигра един от най-красивите си мачове през сезона!
Невероятна ефективност и динамика на халфовата линия,страхотно движение и преса на Чичарито,стабилна игра на защитата(Смолинг и Валенсия страшно ми харесаха),а за Линдгаард каквото и да се каже ще е малко.
Гледаме напред към Мюнхен
Tobacco написа:MuFc1878 написа:Няма Йънг и Клевърли, Валенсия си е бек, Мата - Кагава - Аднан вършеятДобре, че са контузиите, за да видим малко класа на терена и дано Мойс разбере кои трябва да пуска!
На мен ми се струва че Клев получи почивка за мача с Байерн![]()
![]()
Пепел ти на устата..
Tobacco написа:На мен ми се струва че Клев получи почивка за мача с Байерн![]()
![]()
Ще банирам, няма пишеш такива неща
Да отбележим, че пак играем стабилно като гост. Айде по-далеч от урочасания Олд Трафорд