Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
bilyaletdinov написа:Ae май ще карат на осветление, ама не съм сигурен
На осветление ще карат да,при тях в 6 часа се стъмва.
-
THE G.A.M.E
Мерцовете изглеждат недостижими на този етап.
Почти всички бяхме недоволни от доминацията на Ред Бул миналият сезон, мислихме си, че този, след промените в двигателите, ще бъде равностоен, ама отново един тим изпъква много над останалите.
Любопитното е, че спецовете твърдят, че Уилямс имат темпото на Мерцедес, но пък кел файда ако Мерцовете тръгнат отново от първа редица.
То може да имаш добро темпо, ама просто няма как да се навакса изоставане от 5-6 места на стартовата редица.
Почти всички бяхме недоволни от доминацията на Ред Бул миналият сезон, мислихме си, че този, след промените в двигателите, ще бъде равностоен, ама отново един тим изпъква много над останалите.
Любопитното е, че спецовете твърдят, че Уилямс имат темпото на Мерцедес, но пък кел файда ако Мерцовете тръгнат отново от първа редица.
То може да имаш добро темпо, ама просто няма как да се навакса изоставане от 5-6 места на стартовата редица.
- alexveselinov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Мерцовете изглеждат недостижими на този етап.
Почти всички бяхме недоволни от доминацията на Ред Бул миналият сезон, мислихме си, че този, след промените в двигателите, ще бъде равностоен, ама отново един тим изпъква много над останалите.![]()
Любопитното е, че спецовете твърдят, че Уилямс имат темпото на Мерцедес, но пък кел файда ако Мерцовете тръгнат отново от първа редица.![]()
Споко, на сухата писта в Бахрейн времената на Уилямс ще са по-добри
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
-
THE G.A.M.E
alexveselinov написа:Аз лично очаквам Маса да се нареди в първата четворка на стартовата редица.
Гледам времената от 2-рата тренировка, Фелипе е много близо до 3-тият - Алонсо.
А с 4-тият Рикардо, разликата е нищожна.
Като нищо може да тръгне от 2-ра редица и както знаем, той има чудесен старт, та ако успее да тръгне от 2-ра редица поне, със сигурност ще се бори за подиум.
Въпроса е, че Ред Бул винаги крият нещо в тренировките и после някак си "случайно" надскачат възможностите си.
- alexveselinov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:alexveselinov написа:Аз лично очаквам Маса да се нареди в първата четворка на стартовата редица.
Гледам времената от 2-рата тренировка, Фелипе е много близо до 3-тият - Алонсо.
А с 4-тият Рикардо, разликата е нищожна.
Като нищо може да тръгне от 2-ра редица и както знаем, той има чудесен старт, та ако успее да тръгне от 2-ра редица поне, със сигурност ще се бори за подиум.![]()
Въпроса е, че Ред Бул винаги крият нещо в тренировките и после някак си "случайно" надскачат възможностите си.
Факт, Ред Бул много бързо наваксват изоставането си от Мерцедес, но на ''Сахир'' преобладават бавните завои и ми се струва, че няма да са толкова бързи колкото бяха в Малайзия.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
Мерцедес пак 1ви и 2ри.. Алонсо чак 10ти, а Кими с по-добро представяне.. Изненада от Ботас и Перез. Ще е интересно.
[/center]- Alonso_Massa
- Контакти:
Мале много зле наще бе... 

[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]Re: Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Грешка на Хамилтън и Росберг за пръв път го изпревари. Интересен ще е старта утре.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
THE G.A.M.E
Alonso_Massa написа:Мале много зле наще бе...
Ами за ситуацията във Ферари говори това, че Маса отиде в отбор завършил извън 5-цата миналият сезон, и пак е равностоен на фераристите.
Ако съм на шефа на Ферари, направо ще уволня всички дизайнери и инженери.