Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2014 15:43
С наближаването на юбилиейната дата, а и предизвестения край на алъш-вериша с акциЙте, прогнозирам, че доста мнения ще бъдат съсечени от справедливите модераторски ръце. И тъй като според една от точките (а и според мен) модераторите също са хора и допускат грешки, то сме изправени пред угрозата покрай сухото да изгори и мокрото.
С голяма изненада разбрах, че веднъж изтрито, дадено потребителско мнение не може да бъде възстановено. Така, чисто хипотетично, е възможно по погрешка модератор А да изтрие мнението на потребителя Гуньо Белогъзки, но след консултация с модератор Б, да се окаже че модератор А всъщност е допуснал глешка. Случва се, всички сме хора. Да, но в случая справедливостта изисква, мнението на Гуньо Белогъзки да бъде възстановено, което както вече споменах, е технически невъзможно.
Затова предлагам на модераторите, да си пазят изтритите мнения някъде(да речем на седмична база), така че ако изтриването "бъде обжалено", коментарът да се върне на мястото му. И не ми казвайте, че ще е по-добре това да се прави от потребителите преди публикация. Ние сме тук, за да се разтоварваме и помайтапим, това не е наша работа!
Ето дадох ви страхотна организационна идея (че даже има бонус "превенция"), дано поне да я обмислите и коментирате.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]