Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот venko 1984 » 04 апр 2014 21:29

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 апр 2014 22:24

Това багерче ако го изтървете и до седмица Пловдив ще е в историята :mrgreen: .

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 04 апр 2014 22:30

Браво напредват с големи темпове,между другото преди нова година когато се строеше ТИ и се играеха мачове на стадиона феновете качваха по 1 път на седмица снимки,а сега когато стадиона е затворен качват всеки ден,за което им благодарим :) .

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 05 апр 2014 00:21

Браво. Само незнам как ще се опазите от сектора за гости. Говедата има да мятат ракети и наляво и надясно. Измислете нещо докато е време, че после да няма панаири. И не беше ли по добре гостите да са като преди до булеварда, а не да минават през вашите сектори и коли паркирани отзад. Или сте им предвидили подземен тунело изход. Отделно и по тв ще се виждаме гостите централно и ще правим впечатление докато вашите зад вратата няма да се виждат толкова :mrgreen:
Казвам го без грам заяждане супер стадион ще е, ама на мен ей тия неща ми правят впечатление и ако ще строим ви слагаме пак отзад да не се виждате по тв а и да не ни обикаляте целия парк до сектора. Така сектора е супер, ама за гостите ;)

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 05 апр 2014 07:57

petko_cska написа:Браво. Само незнам как ще се опазите от сектора за гости. Говедата има да мятат ракети и наляво и надясно. Измислете нещо докато е време, че после да няма панаири. И не беше ли по добре гостите да са като преди до булеварда, а не да минават през вашите сектори и коли паркирани отзад. Или сте им предвидили подземен тунело изход. Отделно и по тв ще се виждаме гостите централно и ще правим впечатление докато вашите зад вратата няма да се виждат толкова :mrgreen:
Казвам го без грам заяждане супер стадион ще е, ама на мен ей тия неща ми правят впечатление и ако ще строим ви слагаме пак отзад да не се виждате по тв а и да не ни обикаляте целия парк до сектора. Така сектора е супер, ама за гостите ;)

Сектора за гости доколкото знам ще е опасан целия в перциглас/ест. и достатъчно висок/ , както е на доста стадиони в Европа , а и отделно отгоре ще е с мрежа за да не може да се хвърля над оградата.Иначе не е важно кой ще се вижда / макар че като сте отстрани ще се виждате само на корнерите/ , а кой ще се чува по добре.Все пак сме на стадиона да подкрепяме отбора , а не за да ни снимат.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 апр 2014 10:51

BPFC1912 написа:
petko_cska написа:Браво. Само незнам как ще се опазите от сектора за гости. Говедата има да мятат ракети и наляво и надясно. Измислете нещо докато е време, че после да няма панаири. И не беше ли по добре гостите да са като преди до булеварда, а не да минават през вашите сектори и коли паркирани отзад. Или сте им предвидили подземен тунело изход. Отделно и по тв ще се виждаме гостите централно и ще правим впечатление докато вашите зад вратата няма да се виждат толкова :mrgreen:

Сектора за гости доколкото знам ще е опасан целия в перциглас/ест. и достатъчно висок/ , както е на доста стадиони в Европа , а и отделно отгоре ще е с мрежа за да не може да се хвърля над оградата.Иначе не е важно кой ще се вижда / макар че като сте отстрани ще се виждате само на корнерите/ , а кой ще се чува по добре.Все пак сме на стадиона да подкрепяме отбора , а не за да ни снимат.

По твойте думи бетер Разград ще е клетката,ама както и да е,важното е стадиона да се вдигне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 апр 2014 11:06

BPFC1912 написа:перциглас

Плексиглас се казва братле, нека оставим честта да са грОмотни на нашите малки,некъпани съседки с лилави венци... :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 05 апр 2014 11:25

Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 апр 2014 11:25

balgarin написа:Това багерче ако го изтървете и до седмица Пловдив ще е в историята :mrgreen: .

Атомно е,да... :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”