Captain Stottlemeyer написа:pampi написа:Captain Stottlemeyer написа:pampi написа:...Другарю милиционер, този път добре, има "красноармейци", "петолъчковци", "шумкари". Направили сте дежурната историческа ретроспекция от времето, когато е имало Левски Сф. Браво, планът е изпълнен. Продължавайте все така да громите "врага с партиен билет"...
Благодаря другарю фатмак и ти добре си се постарал...А "Левски" - София го е имало, има го и ще го има, ако ще да се по**реш...
![]()
П.П. Понеже и аз съм любител на руската поезия, вземи си оправи правописните грешки в подписа, че дразнят...
И даскалка по руски език ли стана? Текста е от една апокрифна песен от Одеса и е точ в точ с оргинала. А, то Одеса май все още не е в Русия...
Ти наистина си по-тъп и необразован, отколкото те мислех...Значи, след като Одеса не е в Русия, там трябва да се говори и пее само на украински (нищо че 30 % от населението там са руснаци). Иначе не съм "даскалка по руски", памперсче, просто владея езика добре (много по-добре от теб). Текстът е на руски език. Това си го набий в "красната" чутура. На руски таралеж се пише ëж (когато не е в падеж). Таралеж на украински е їжак. Гвоздь (гвоздей) на украински е цвях. Глаголите в руския език, когато са в инфинитив, имат "ь" накрая - пише се "ебать". Мога да ти отварям още очите, но предвид ограничения ти мозъчен капацитет - за днес толкова обучение по чужди езици, да не ти се възпали малкото червено мозъче...
Може да си добра даскалка по руски, обаче нямаш грам възпитание. Ако си мислиш, че ми дреме от обидите с които ме заливаш, не си познал. Демонстрираш душевността си, а това си е лично твой проблем
Приятелски съвет, не си показвай простащината така явно.
[/center]
[/center]
[/center]