El_Brujo написа:Гагарин Обича Локо написа:Хиляда деветстотин и КОЯ![]()
... и триЙс шеста.
Дори и дядо ти незнае викаш ?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
El_Brujo написа:Гагарин Обича Локо написа:Хиляда деветстотин и КОЯ![]()
... и триЙс шеста.

Гагарин Обича Локо написа:El_Brujo написа:Гагарин Обича Локо написа:Хиляда деветстотин и КОЯ![]()
... и триЙс шеста.
Дори и дядо ти незнае викаш ?
Пловдив1926 написа:Селяк, не ти се разбира. Нема нУждА дА пишеш странно, че да разберем, че си от стряма.

venomcho написа:Пловдив1926 написа:Влади, тия примати са всичките от един гъз рожби, нали знаешИ толкова им личи злобата и комплексите, че тука три дена не спирам да се забавлявам с нефелните им опити да ни оязвят
"Оязвят" - приматчето сам си го доказва, даже без моя помощ![]()
П. П. Сега както всеки път мода ще му го поправи, а мнението ми ще изтрие...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Гагарин Обича Локо написа:Макло на пу.ка ми мирИшИш ти !
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Гагарин Обича Локо написа:Макло на пу.ка ми мирИшИш ти !
Не се занимавайте със странични неща,ми кажете кога ше е официалната церемония на Рогошко шосе,та да изпратим карамфили...

Гагарин Обича Локо написа:Плашок
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта