Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот DrAvalanche » 03 апр 2014 17:45

Кашчей написа:
Кировец написа:
Raid написа:
Кировец написа:
1 милион Левскари по 10 лева на година и издръжката е готова

Честито на събирача. :mrgreen:

Не си губи времето в тоя форум, ами припкай да купуваш акции, че днес сте заседнали на кота 5000 (лв.). За нас не бери кахър, да не си докараш диабет от притеснение.

Иначе не разбирам какво толкова се учудвате, че Батков "търсел лична облага". Той управлява (условно казано...) Левски като търговско дружество със стопанска цел - тоест търси някаква възвращаемост на вложените средства. Сега това, че за нас Левски винаги е бил идея и страст, не означава, че и за него трябва да е така. Можем да желаем да се оттегли, защото не управлява добре клуба, но не и защото иска да не е на загуба в личен план.

Аз не си губя времето, но 1 милион левскари ще си изгубят 10-те лева, поради простата причина, че Левски не е ПАД и всичко е обвито в тъмна, сива мъгла.

Вие да не би да сте ПАД вече :mrgreen: :mrgreen:

Те са с "положителен балансов резултат" (каквото и да означава това) и използват "модерни финансови техники" (фокуси и илюзии, не обикновени измами) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 04 апр 2014 10:20

Кировец написа:
Raid написа:
Кировец написа:
1 милион Левскари по 10 лева на година и издръжката е готова

Честито на събирача. :mrgreen:

Не си губи времето в тоя форум, ами припкай да купуваш акции, че днес сте заседнали на кота 5000 (лв.). За нас не бери кахър, да не си докараш диабет от притеснение.

Иначе не разбирам какво толкова се учудвате, че Батков "търсел лична облага". Той управлява (условно казано...) Левски като търговско дружество със стопанска цел - тоест търси някаква възвращаемост на вложените средства. Сега това, че за нас Левски винаги е бил идея и страст, не означава, че и за него трябва да е така. Можем да желаем да се оттегли, защото не управлява добре клуба, но не и защото иска да не е на загуба в личен план.

Аз не си губя времето, но 1 милион левскари ще си изгубят 10-те лева, поради простата причина, че Левски не е ПАД и всичко е обвито в тъмна, сива мъгла.

заработваш ли?работи , не пречиш на никой,само дето се излагаш с написаните глупости.
ние сме "Левски" София и съм сигурен,че за един месец,ще съберем парите, а не като вас.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 апр 2014 10:48

От къде ще съберете тия пари? Кажи и аз да събера малко. :lol: С кръчмарски сметки до никъде няма да стигнете.
1 млн левскари :mrgreen: :lol:
Колко смс-а събрахте на 17 777?
Стартирала на 15 Април 2013 г.
Кампания "100 години Левски София" на "Национален клуб на привържениците на ПФК Левски" - клубчето с фенове милиони, дето събира за 1 месец 10 млн лева. :mrgreen:
Март 2014- 8021
Февр 2014- 1330
Януари 2014- 3982
Дек 2013 - 380
Ноемвр 2013 - 133
Октомври 2013 - 446
Септ 2013 - 1 :mrgreen:
Август 2013 - 4 :mrgreen:
Юли 2013 - 2 :mrgreen:
Юни 2013 - 2 :mrgreen:
Май 2013 - 17 :o
Април 2013 - 25 :shock:

Една легална инициатива имате и показвате критични резултати. Представям си бирника Тити Папазов колко по 10 ще събере.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 апр 2014 11:56

Кировец написа:От къде ще съберете тия пари? Кажи и аз да събера малко. :lol: С кръчмарски сметки до никъде няма да стигнете.
.....
Една легална инициатива имате и показвате критични резултати. Представям си бирника Тити Папазов колко по 10 ще събере.

Интерсно е защо си толкова загрижен за чужд отбор. Вероятно имаш сантименти към него, щото на нормален левскар вашата кочина му е през щеката
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 04 апр 2014 12:01

Кировец написа:От къде ще съберете тия пари? Кажи и аз да събера малко. :lol: С кръчмарски сметки до никъде няма да стигнете.
1 млн левскари :mrgreen: :lol:
Колко смс-а събрахте на 17 777?
Стартирала на 15 Април 2013 г.
Кампания "100 години Левски София" на "Национален клуб на привържениците на ПФК Левски" - клубчето с фенове милиони, дето събира за 1 месец 10 млн лева. :mrgreen:
Март 2014- 8021
Февр 2014- 1330
Януари 2014- 3982
Дек 2013 - 380
Ноемвр 2013 - 133
Октомври 2013 - 446
Септ 2013 - 1 :mrgreen:
Август 2013 - 4 :mrgreen:
Юли 2013 - 2 :mrgreen:
Юни 2013 - 2 :mrgreen:
Май 2013 - 17 :o
Април 2013 - 25 :shock:

Не вярвам да си толкова тъп, колкото се правиш и да сравняваш пускане на SMS с инвестиция в клуба. Отдавам го по-скоро на иманентното ви желание да плюете по Левски. Само че в случая не ти се получава.

На твое място бих се занимавал да броя не SMS-и на левскари, а сделки на фондовия пазар, че досега сте събрали по-малко от 3000 "инвеститора" и сте продали по-малко от 5% от акциите. Ето това са критични резултати. Със SMS-и или без, Левски пак ще го има, ама вашият благодетел разчита на паричките ви за да "спаси клуба" (yeah, right...). Хайде припкай към опашката, че може и да свършат до обяд.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 апр 2014 13:46

Der Schmarotzer написа:
.....

Интерсно е защо си толкова загрижен за чужд отбор. Вероятно имаш сантименти към него, щото на нормален левскар вашата кочина му е през щеката

Интересно какво доказваш и пред кого с това си твърдение. Мисля, че резултатите от смс-ите малко те разстроиха, но такива са даденостите към момента. Затова се гответе за още по-лоши дни.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 апр 2014 14:42

Кировец написа:
Der Schmarotzer написа:
.....

Интересно какво доказваш и пред кого с това си твърдение. Мисля, че резултатите от смс-ите малко те разстроиха, но такива са даденостите към момента. Затова се гответе за още по-лоши дни.

Не се прави на улав без да си такъв, ти си този, който постоянно виси в подфорума на Левски в гонг, а не аз във вашия подфорум, т.е. или имаш сантименти към Левски или си трол, или просто(може и сложно) си петно и нямаш друга работа. P.S. мен тези смс-и въобще не ме интересуват, нито съм пратил, нито ще пращам. Имам собствено виждане за решаване на проблема, но понеже нямам реална възможност да го реализирам ще гледам само сеир. А как съм го доказал: прочети отново какво пишеш и какво аз пиша, ако не можеш да го разбереш съжалявам, но не мога да ти помогна, щото което и Господ не ти е дал аз няма как да ти дам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 апр 2014 15:08

Der Schmarotzer написа:
Кировец написа:
Der Schmarotzer написа:
.....

Не се прави на улав без да си такъв, ти си този, който постоянно виси в подфорума на Левски в гонг, а не аз във вашия подфорум, т.е. или имаш сантименти към Левски или си трол, или просто(може и сложно) си петно и нямаш друга работа. P.S. мен тези смс-и въобще не ме интересуват, нито съм пратил, нито ще пращам. Имам собствено виждане за решаване на проблема, но понеже нямам реална възможност да го реализирам ще гледам само сеир. А как съм го доказал: прочети отново какво пишеш и какво аз пиша, ако не можеш да го разбереш съжалявам, но не мога да ти помогна, щото което и Господ не ти е дал аз няма как да ти дам.

Ти пък си този, който се пука от яд и се чуди в какво да ме набеди. Аз пускам от дъжд на вятър някое мнение във вашия подфорум. Дори стриктно спазвам обещанието си да не пиша във Всекидневната - мисля вече 2 месеца изминаха.
Интересно кой да интересуват тези СМС-и, ако не теб - мен ли? Говорите си някакви празни приказки и кръчмарски мохабети.
Спукана ви е работата с хора като теб сред синьото общество.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 апр 2014 17:54

Кировец написа:
Der Schmarotzer написа:
Кировец написа:
Der Schmarotzer написа:
.....

Ти пък си този, който се пука от яд и се чуди в какво да ме набеди. Аз пускам от дъжд на вятър някое мнение във вашия подфорум. Дори стриктно спазвам обещанието си да не пиша във Всекидневната - мисля вече 2 месеца изминаха.
Интересно кой да интересуват тези СМС-и, ако не теб - мен ли? Говорите си някакви празни приказки и кръчмарски мохабети.
Спукана ви е работата с хора като теб сред синьото общество.

Аз няма да ти отговарям, щото хората вече са ти отговорили:
https://www.youtube.com/watch?v=2DBkWAdJsCs

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 апр 2014 18:05

хахахха те не могат да си продадат акцийките, удължиха срока, а той седнал и брои смс-ите.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Падам. :lol: :lol:

Върни се в “Архив”