Кой ще хвърли бомбата в баражите:Ейре, Словения или Босна?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще хвърли бомбата в баражите:Ейре, Словения или Босна?
Предпочитам да гледам Франция,Португалия и Русия на световното.А от двубоя Гърция-Украйна,няма значение
-
Petar Simeonov
- Контакти:
Според мен изненади няма да се случат. Франция , Русия , Португалия и Украйна ще се класират.
Надявам се Босна да продължи,а колкото до ирландците,според мен Франция ще си вземе своето и ще има чао чао на островитяните.
Знаете ли по кои телевизии ще може да се гледат мачовете. Мисля, че Ейре-Франция ще го дават по Eurosport 2, но за другите 3 мача не знам......
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
Ирландия - Франция, пряко по Евроспорт от 21:45, за другите не знам
Дано Ирландците не се класират,пък мисля,че Босна ще са изненадата 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
аз смятам , Словения има сили за изненада....не подценявайте Португалия макар и без Роналдо....там шанса за Босна е кръгла 0 (нула)

Нани,Уго Алмейда,Нуно Гомеш,Елдер Пощига,Деко,Жоао Моутиньо,Петит,Рикардо Карвальо,Фернандо Мейра,Рикардо...е как да стане
Нани,Уго Алмейда,Нуно Гомеш,Елдер Пощига,Деко,Жоао Моутиньо,Петит,Рикардо Карвальо,Фернандо Мейра,Рикардо...е как да стане
Последна промяна от lokofan на 14 ное 2009 13:15, променено общо 1 път.
lokofan написа:аз смятам , Словения има сили за изненада....не подценявайте Португалия макар и без Роналдо....там шанса за Босна е кръгла 0 (нула)![]()
![]()
Те и с него бяха зле,камо ли сега..

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Ticha
- Контакти:
Аз мисля че Ейре и Босна имат сили за изненада. Словения мисля че няма големи шансове срещу Русия, 
- ZinedineZidane
- Контакти:
кристи3 написа:Знаете ли по кои телевизии ще може да се гледат мачовете. Мисля, че Ейре-Франция ще го дават по Eurosport 2, но за другите 3 мача не знам......
Не съм проверявал, но съм 99%, че Русия ще си го дават ОРТ.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!