Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LoVeGeRi написа:Някой да има от 3-то , 4-то или 5-то Ниво?
Ticha написа:kiko3 написа:Тия дали вярно ще дадат по една фланелка на победителите този сезон !??
За сега съм 1-ви в моята група
Ще дадат.
bastuna2003 написа:Така,
Включвам се за пръв път в темата. Играя 4ти сезон в Т11. Имам няколко въпроси към по-препатилите.
1. Трябва ли дадам премии на играчите? Прави ми впечатление, че няма особено значение?
2. Реших да не качвам ниво, тъй като направих в първите 10 кръга 5 грешки с доста по-слаби отбори от мен. Обяснение нямам. А и главния конкурент е накупил само 6 звезди с качество.
3. За купата отпаднах от по-слаб отбор след победа за мен като гост с 0-3 и загуба като домакин с 1-4. Как е възможно това, като нито аз, нито той беше променил тактиката. Той дори отсъстваше от мача.
4. Защо като подновявам договори се подновяват само за 2 години, а не за 3?
5. Подкрепата на мачове има ли голямо значение, защото много хора ми пускат приятелски и аз ги трия
Los Che написа:LoVeGeRi написа:Някой да има от 3-то , 4-то или 5-то Ниво?
Аз имам отбор на второ ниво / от понеделник 3-то ниво / "Партизанин" се казва.Ticha написа:kiko3 написа:Тия дали вярно ще дадат по една фланелка на победителите този сезон !??
За сега съм 1-ви в моята група
Ще дадат.
modor написа:Оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Левски шампион
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта