BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш!
Що да се припотявам? 1570 акции за 4 часа могат да доведат до припотяване само тия, които са дали 10лв комисионна на 30лв акции

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
DrAvalanche написа:Червени_шампиони написа:W84me написа:Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари
Ще бъдеш изненадан от крайния резултат след публичното предлагане на акции, повярвай ми.
Вярно се изненадваме. Днес към 13:00 - 1300 акции. Дали ще позволят ново удължаване на срока с ...5 години?

W84me написа:BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш!
Що да се припотявам? 1570 акции за 4 часа могат да доведат до припотяване само тия, които са дали 10лв комисионна на 30лв акции
BRF написа:W84me написа:BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш!
Комисионната,която ще платя е 0.5% от сумата,която ще дам но не по-малко от 2 лв.!Знам,че ти идва сложно,ама се пробвай да го разбереш!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
DrAvalanche написа:vaskonti написа:Ако беше прочел до край какво съм написал, може би...но само може би щеше да разбереш за какво говоря.
Ака преди това ти беше прочел какво съм написал, нямаше да пишеш ненужни постове

W84me написа:BRF написа:W84me написа:BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш!
Комисионната,която ще платя е 0.5% от сумата,която ще дам но не по-малко от 2 лв.!Знам,че ти идва сложно,ама се пробвай да го разбереш!
Ако купуваш онлайн е така, но болшинството не използват този вариант, което е добре дошло за Томов и агентите му

DrAvalanche написа:vaskonti написа:Ако беше прочел до край какво съм написал, може би...но само може би щеше да разбереш за какво говоря.
Ака преди това ти беше прочел какво съм написал, нямаше да пишеш ненужни постове
vaskonti написа:DrAvalanche написа:vaskonti написа:Ако беше прочел до край какво съм написал, може би...но само може би щеше да разбереш за какво говоря.
Ами там е работата, че си написал точно едно нищо. Хем твърдиш, че лицензирането се извършва на база документи, хем се аргументираш с цитати не от въпросните документи, а от изказване от някакви пресконференции.

BRF написа:Още малко и ще съм акционер в любимия отбор,заедно с дядо ми и баща ми!

DrAvalanche написа:BRF написа:Още малко и ще съм акционер в любимия отбор,заедно с дядо ми и баща ми!
Похвално. Но преди да станеш акционер има условие емисията да е успешна. Тоест ти, баща ти, дядо ти и останалите мераклии да сте закупили поне 1 409 210 акции. Към момента са продадени 187 000

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта