Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот W84me » 04 апр 2014 13:42

BRF написа:Почна ли вече да се препотяваш :lol: !

Що да се припотявам? 1570 акции за 4 часа могат да доведат до припотяване само тия, които са дали 10лв комисионна на 30лв акции :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 13:43

DrAvalanche написа:
Червени_шампиони написа:
W84me написа:Днеска ще пръснете ли всички рекорди на фондовата борса? Ще бъдете ли голямата риба на финансовите пазари :mrgreen:

Ще бъдеш изненадан от крайния резултат след публичното предлагане на акции, повярвай ми.

Вярно се изненадваме. Днес към 13:00 - 1300 акции. Дали ще позволят ново удължаване на срока с ...5 години?

Споко бе, пичове! Как не се научихте, че мачът се играе до последен съдийски сигнал. Изненаданите те, идва 93 минута и гледате, като теленца в кланица.... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 апр 2014 13:45

W84me написа:

Що да се припотявам? 1570 акции за 4 часа могат да доведат до припотяване само тия, които са дали 10лв комисионна на 30лв акции :mrgreen:

Комисионната,която ще платя е 0.5% от сумата,която ще дам но не по-малко от 2 лв.!Знам,че ти идва сложно,ама се пробвай да го разбереш!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 апр 2014 13:58

BRF написа:
W84me написа:

Комисионната,която ще платя е 0.5% от сумата,която ще дам но не по-малко от 2 лв.!Знам,че ти идва сложно,ама се пробвай да го разбереш!

Ако купуваш онлайн е така, но болшинството не използват този вариант, което е добре дошло за Томов и агентите му :cry:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Александър Томов обяви, че лицензът е спасен

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 13:59

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Ако беше прочел до край какво съм написал, може би...но само може би щеше да разбереш за какво говоря.

Ака преди това ти беше прочел какво съм написал, нямаше да пишеш ненужни постове

Мъчи се да ти вкара малко акъл в главата, но според мен това са напразни усилия. :cry:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 14:12

W84me написа:
BRF написа:
W84me написа:

Ако купуваш онлайн е така, но болшинството не използват този вариант, което е добре дошло за Томов и агентите му :cry:

Кво ти пука, във вашия "тръст" нали няма такси и комисионни, даже документи няма, като касичка за милостиня. Не ви и трябват, защото Батков е светец, няма да ви излъже...Капиталисти, дето се занимават с пошли западни неща, като акции и тем подобни няма при вас, вие сте народни хора... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2014 14:22

DrAvalanche написа:
vaskonti написа:Ако беше прочел до край какво съм написал, може би...но само може би щеше да разбереш за какво говоря.

Ака преди това ти беше прочел какво съм написал, нямаше да пишеш ненужни постове

Ами там е работата, че си написал точно едно нищо. Хем твърдиш, че лицензирането се извършва на база документи, хем се аргументираш с цитати не от въпросните документи, а от изказване от някакви пресконференции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2014 14:39

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:

Ами там е работата, че си написал точно едно нищо. Хем твърдиш, че лицензирането се извършва на база документи, хем се аргументираш с цитати не от въпросните документи, а от изказване от някакви пресконференции.

Не се аргументирам с изказване от пресконференции. Покажи ми къде със се аргументирал с такова изказване, а недей да лъжеш като Лупи. Поисках от колегата ти красноармеец да ми обясни понятието "положителен балансов резултат". Защото във счетоводството и фирмените финанси такъв термин няма. Тогава той взе да го усуква, че това било "бизнес термин". Ако нещо не си разбрал съжалявам, но не те обвинявам. Човек не може да е капацитет по всичко.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2014 14:44

BRF написа:Още малко и ще съм акционер в любимия отбор,заедно с дядо ми и баща ми :) !

Похвално. Но преди да станеш акционер има условие емисията да е успешна. Тоест ти, баща ти, дядо ти и останалите мераклии да сте закупили поне 1 409 210 акции. Към момента са продадени 187 000
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2014 14:53

DrAvalanche написа:
BRF написа:Още малко и ще съм акционер в любимия отбор,заедно с дядо ми и баща ми :) !

Похвално. Но преди да станеш акционер има условие емисията да е успешна. Тоест ти, баща ти, дядо ти и останалите мераклии да сте закупили поне 1 409 210 акции. Към момента са продадени 187 000

Браво! Ти откри Америка!... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”