Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 04 апр 2014 13:56

Santiago Munezz написа:
Red_Girl написа:Любимото ми е, като почнат да се качват некви снимки с некви спешъл храни, кой кво яде и пие, къде е, какво прави.. Обаче никой не смее си качи примерно, че яде боб или леща. :lol: :lol:

Като каза за отбелязване от разни места...веднъж един приятел се отбеляза от фантастико :mrgreen: :mrgreen:
И от тоалетната също не се отбелязват :twisted: :lol:

И аз ги имам от всякъде.. Особено от билата в Самоков. Много се смях тогава. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

bai_dobri
Контакти:

Мнениеот bai_dobri » 04 апр 2014 13:56

j0rka7aa написа:Моля ви се за идея за нещо ама наистина много бързо, много лесно и много вкусно за обяд, по-лесно и от бъркани яйца, защото много ме мързи :mrgreen: :lol: :lol:

Препечена филия? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2014 13:56

j0rka7aa написа:Моля ви се за идея за нещо ама наистина много бързо, много лесно и много вкусно за обяд, по-лесно и от бъркани яйца, защото много ме мързи :mrgreen: :lol: :lol:

Дюнер и бустер 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 апр 2014 13:57

Santiago Munezz написа:

Дюнер и бустер 8-)

С коя ръка да се прекръстя :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 04 апр 2014 13:58

Сандвич от магазина - от това по-лесно ... :? Поправка - гьонера и бостера са по-добре :lol:
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2014 13:58

Сирене, домат, краставица и няк'во саламче :oops: Ако имаш и маргаринче или масълце с шарена сол, става мозък :oops: Елементарно, ама вкусно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 апр 2014 13:58

Мерси дюнера ще го откажа, са ако брата се съгласи да иде до магазина да ми купи нещо цена няма да има :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 04 апр 2014 13:59

CTAHKO написа:

Сирене, домат, краставица и няк'во саламче :oops: Ако имаш и маргаринче или масълце с шарена сол, става мозък :oops: Елементарно, ама вкусно 8-)

Още не са добри зеленчуците :roll: Още малко им трябва, за да станат вкусни.
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 апр 2014 13:59

CTAHKO написа:

Май ме грабна най-много с това :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2014 13:59

Red_Girl написа:И аз ги имам от всякъде.. Особено от билата в Самоков. Много се смях тогава. :lol: :lol:

Все елитни и изискани места...какво нещо е да си модерен във фейса и да нямаш личен живот...следят ти всяка стъпка :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”