[18.11.09г.] Малта - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: [18.11.09г.] Малта - България

Мнениеот acmilan » 14 ное 2009 12:31

THE G.A.M.E написа:Е, хайде малко по сериозно.....който ни хванел......ни биел ? ! :shock:
Кой са тези дето ни биели постоянно ? Аз през последната година и половина, се сещам за само две загуби - тази от Кипър и тази от световните шампиони от Италия !
Вярно, тази от островитяните заболя.....обаче ние трябва да престанем да се смеем на отбори като тях, като Черна гора, като Беларус.....и други подобни от такъв калибар.
Незнам дали някой се сеща, как в по миналите квалификаций за европейското.....тези същите от Кипър смляха Ейре с 5:2 ! Сега същите тези кипърци, имат за втора поредна година отбор в Шампионска лига !
Колкото и да ни е неприятно.....страни които преди 10-15 години бяха джуджета във футбола......вече са ни настигнали, а някои и задминали......като Словакия и Словения например - едните са вече на световното......а другите на бараж !
Обаче нееееее, като загубим от подобни отбори, настава трагедия.....видите ли, тия "селяни" ни смачкали....... :lol: А ние какви сме ? :shock: Кои сме във футболна Европа ?
Но иначе победите ни, срещу такива коварни страни като Черна гора и Грузия, се приемат с насмешка.......ЗАЩО ? ? ?
Някой осъзнава ли, че в София, ако Бербата беше оползотворил над 100% -то голово положение няколко минути преди края на мача.......сега щяхме да сме на бараж срещу Франция ?
Но иначе сме царе да се оплюваме ( макар че това става май само когато в национала има преобладаващо левскари ) ....въпреки че, силни отбори като Румъния, Полша и Швеция, са в същото положение като нашето......а някой и доста по зле !
Просто някои трябва да се замислят преди да почнат да плюят по Стоилов и Сираков......или май си го правите по инерция а ?
Само защото постигнаха с "грешният" отбор, най големите ни успехи за клубният ни футбол, след падането на комунизма.... ;)
...................................................................................................................
Иначе Малта - България > 0 : 2 най вероятно.....но както някои казвате.....какво от това, че вероятно ще бием.....ами аз ще ви кача тогава, ако случайно не спечелим: Какво от това.......нали мача е безмислен ? :mrgreen:

До голяма степен си прав.Че Стоилов греши понякога е така,няма безгрешен човек,но като цяло споделям мнението ти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 14 ное 2009 12:38

Мен пък знаете ли кое ме кефи най-много? Кадрите от тренировката на нашите суперлъвове. Разгащени футболисти, отегчени физиономии, лигави /предполагам/ шегички, лежерни подритвания на топката, тромави затичвания...идилия. После защо падаме. Ами че те не тренират, бе господа! Те се лигавят като...айде да не казвам!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2009 12:45

Попкорн....виж сега, вярно е това което казваш- тия ремита, си бяха чисти загуби !
Но това само доказва, че националният си беше зле, преди да дойдат Мъри и Наско.....даже от много преди това ! Ти сам го написа.....кога за последно победихме голям отбор ? Ама за това не са виновни Мъри и Наско.....та те поеха националите ни, от преди година......аз лично, не приемам, че вината за сегашното състояние на отбора ни, е заради тях !
Можеби имат вина, че въпреки това тежко състояние, ( и голям точков дефицит след първите 4 мача ) не успяха да класират България на световното ? Ами неуспяха да......ама само те ли са виновниците, както се опитвате да ги искарате.....и не само вие, а и доста "журналисти" и "специалисти" ?
Факта е един - "двамата С С" ще имата вина, само тогава, когато е звършил и последният ни мач от евро квалификациите.....ако разбира се, не сме се класирали.. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 ное 2009 12:55

THE G.A.M.E написа:Попкорн....виж сега, вярно е това което казваш- тия ремита, си бяха чисти загуби !
Но това само доказва, че националният си беше зле, преди да дойдат Мъри и Наско.....даже от много преди това ! Ти сам го написа.....кога за последно победихме голям отбор ? Ама за това не са виновни Мъри и Наско.....та те поеха националите ни, от преди година......аз лично, не приемам, че вината за сегашното състояние на отбора ни, е заради тях !
Можеби имат вина, че въпреки това тежко състояние, ( и голям точков дефицит след първите 4 мача ) не успяха да класират България на световното ? Ами неуспяха да......ама само те ли са виновниците, както се опитвате да ги искарате.....и не само вие, а и доста "журналисти" и "специалисти" ?
Факта е един - "двамата С С" ще имата вина, само тогава, когато е звършил и последният ни мач от евро квалификациите.....ако разбира се, не сме се класирали.. ;)

не братле не са само те виновни, но те вече са от 8-9 месеца е нещо промени ли се?Аз мисля, че е същата баница, което е лично мое мнение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 14 ное 2009 13:00

0:1 за България с гол на Петко Пумпалов.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 14 ное 2009 13:02

За мен най-голяма вина има Боби Перуков. Дойде с големи обещания за промени, а сега ако се обърнем какво виждаме? Нищо! Ами че ние при Батето май бяхме по-добре.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2009 13:10

POPCORN написа:
THE G.A.M.E написа:Попкорн....виж сега, вярно е това което казваш- тия ремита, си бяха чисти загуби !

не братле не са само те виновни, но те вече са от 8-9 месеца е нещо промени ли се?Аз мисля, че е същата баница, което е лично мое мнение!

Ами националният отбор, не е клубен. 10 Месеца, са нищо.....това са 4-5 мача....има няма !
Аз и за това призовавам.....не да се спира с критиките, а с жестокото плюене което ни втълпява, че едвали не.......Стоилов и Сираков съсипват българският футбол.....защото сме паднали от Кипър и не сме били няква формация на Шахтьор !
Аз лично ще ги скъсам от критики......само да не успеят да класират България на Европейското ! Тогава няма да имат никакви оправдания.....защото им беше даден шанс да изкарат пълен квалификационен цикъл !
Ама до тогава......мисля че има подобрение в отбора.....и като отношение, и като игра.
Но дали съм прав.....ще видим в истинските мачове догодина есента.
И на мен не ми харесват доста неща в националния.....ама съм се въоражил с търпение......до кога.......ще видим.... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 ное 2009 13:21

Малта - България
Равностойни отбори. Ще бъде голяма битка. Както и да завърши мача няма да е изненада. :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 ное 2009 13:21

THE G.A.M.E написа:
POPCORN написа:

Ами националният отбор, не е клубен. 10 Месеца, са нищо.....това са 4-5 мача....има няма !
Аз и за това призовавам.....не да се спира с критиките, а с жестокото плюене което ни втълпява, че едвали не.......Стоилов и Сираков съсипват българският футбол.....защото сме паднали от Кипър и не сме били няква формация на Шахтьор !
Аз лично ще ги скъсам от критики......само да не успеят да класират България на Европейското ! Тогава няма да имат никакви оправдания.....защото им беше даден шанс да изкарат пълен квалификационен цикъл !
Ама до тогава......мисля че има подобрение в отбора.....и като отношение, и като игра.
Но дали съм прав.....ще видим в истинските мачове догодина есента.
И на мен не ми харесват доста неща в националния.....ама съм се въоражил с търпение......до кога.......ще видим.... :lol:

ще поживем и ще видим :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”