ПСЖ - Челси ; ШЛ ; 02.04.2014 ; 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ПСЖ - Челси ; ШЛ ; 02.04.2014 ; 21:45

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2014 10:56

Angel CFC написа:Не съм сигурен, че можем да продължим, но до последно ще вярвам!

Има 2-3 основни момента в отбора, на които трябва да се обърне внимани!

1. Натрупване на мачове + психическа и физическа умора! При Тери личи от самолет! Невъзможно е, защитата да бъде топ в 40 мача подред, а тя е от едни и същи 4 човека!

2. При Чех важи същото!

3. Ние нямахме чисто голово положение в този мач! Ние влязохме в техния пенал, само 2 пъти от Азар! Да бие дузпата и гредата след волето :!:

4. 3 точка е крайно обезпокоителна и за нея не е виновен Шурле, Торес, Вилиян или отделни единици, а цял един отбор + Моуриньо и неговия щаб !

Отличен коментар.

Но някои предпочитат да си намират виновници сред играчите, без да гледат по-глобално на нещата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 апр 2014 14:57

В момента Челси не може да върне два чисти гола на този противники, кой знае защо подценяван тотално, а те имат реален шанс дори и за трофея, ако не срещнат Байерн. Това не го коментирам защото смятам, че Байерн са непобедими, но просто някои отбори играят по-успешно срещу конкретен съперник или стил и много по-неуспешно срещу друг. За мен ПСЖ беше възможно най-лошия жребий за Челси.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 03 апр 2014 21:37

Много кофти резултат,но все пак го има голът на чужд терен ;) Друг е въпроса дали може в реванша да се удържат футболистите на ПСЖ да не вкарат гол ...
Да не хулим прекалено много футболистите ;) За мен първият и третия гол бяха прекалено леки и Челси допуска 2 такива гола в един мач максимум 2 пъти на сезон ... Пролича си,че Моу пак в гостуване излезна не да се надиграва а за хикс ... Дано на реванша и спортното щастие да е отбора :)

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 04 апр 2014 09:31

Най-естествено е да можем да бием ПСЖ! Видя се през първото полувреме на мача с тях, че когато играем нашата си игра, с добро владеене на топката и стабилна преса, ПСЖ просто се задъхваха! В този момент просто си личеше, че сме по-класният отбор! Просто не трябваше да променя ме начина си на игра и да губим центъра, от където дойдоха и проблемите ни! Но станалото станало!

Изводите са за Моуриньо, а той няма как да не си ги е направил! Мен лично най-много ме притеснява, французите да не се затворят в тяхната половина, което ще направи задачата ни много, много трудна! Всички знаем защо!

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 04 апр 2014 12:20

Мисля, че ако опазим Лавеци ще ги бием с 2:0. Кавани е слабичък срещу нас и мисля, че няма да е проблем да го опазят наще. Трябва да овладеем центъра и ще ги бием. Сигурен съм в това! В Лондон винаги играем като на магия.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 04 апр 2014 14:34

drvasko98 написа:В момента Челси не може да върне два чисти гола на този противники, кой знае защо подценяван тотално, а те имат реален шанс дори и за трофея, ако не срещнат Байерн. Това не го коментирам защото смятам, че Байерн са непобедими, но просто някои отбори играят по-успешно срещу конкретен съперник или стил и много по-неуспешно срещу друг. За мен ПСЖ беше възможно най-лошия жребий за Челси.

И какво му е на този противник,че да не можем да му върнем 2 гола?Както казах през първото полувреме след гола те минаха точно 2 пъти центъра?
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 04 апр 2014 20:19

А не ти ли идва на акъла,че се върнаха за да играят на контри и да ви оставят да водите играта,което се оказа печеливша тактика накрая?А вие второто полувреме щото бяхте невероятни,едвам минавахте центъра.

Върни се в “Челси”