Абе незнам ,ама в момента ми е много яко ,като гледам как наглия португалец Моуринката ,губи мач след мач.

Умирам от кеф. Намразих го от това лято,като тръгна да гони трансферните цели на Ливърпул и заради иронията ,с която говори за нашия клуб. Преди това ми беше симпатичен..може би защото не му следях наглите коментари,изпълнени с огромна доза комплекси. Тоя еба майката на Торес и Ба .Разказа им играта. Плюе ги през 5 минути по медиите ?! и после иска да вкарват за него в малкото игрово време ,което им дава .Няма как да стане.Аз се чудя ,защо Торес ,още мълчи и не му отговаря ? Ебати нещастника тоя . Ми влез в съблекалнята и им кажи каквото имаш да им казваш бе нещастник ? Нарежда ги пред целия свят ,само и само да отклони вината от себе си за загубите.Невероятен комплексар ,страхливец и глупак. И първо ги нарежда и после казва "но това не са неща ,които ще коментирам пред вас ,в съблекалнята ще си поговоря с тях " хаха
Освен това ,головете били допуснати от грешки ? Почна да нарежда и защитата вече. Ами комплексар ,ти колко победи си взел ,след грешки на противниците бе ? Ми това е част от играта и той много добре го знае,но нали трябва да отклони вината и да заблуди Абрамката . Леле как ме дразни тоя .Тоя е такъв смешник. Не заслужава играчите му да играят за него.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.