Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 11:25

suareshampion написа:
boyan_kn написа:Дали :? Щом Вилиан и Фелайни, сеновалите, са над 30 милиона, тоя дали не струва 20 :? Твоя личен бог струва 100, нали така :? Пазара му се е*а майката от такива като Челси, Сити, ПСЖ и Монако :!:

Моя бог ли ? :) Къв бог ве Боянчо ? Това е футбол в крайна сметка ,не се филмирайте моля ви се :) Вилиан и Фелайни също не струват 30 млн .

Всеки струва толкова, колкото дават за него ;) Бале да не струваше 100 милиона :? Чичо Фло обаче ги даде и готово ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 апр 2014 11:31

boyan_kn написа:
suareshampion написа:
boyan_kn написа:Дали :? Щом Вилиан и Фелайни, сеновалите, са над 30 милиона, тоя дали не струва 20 :? Твоя личен бог струва 100, нали така :? Пазара му се е*а майката от такива като Челси, Сити, ПСЖ и Монако :!:

Моя бог ли ? :) Къв бог ве Боянчо ? Това е футбол в крайна сметка ,не се филмирайте моля ви се :) Вилиан и Фелайни също не струват 30 млн .

Всеки струва толкова, колкото дават за него ;) Бале да не струваше 100 милиона :? Чичо Фло обаче ги даде и готово ;)

Не бе ок,няма да се разсърдя ,ако дадем 20 млн за Лалана. Устройва ли те това ,като отговор ? Но аз предпочитам Кроос ,за човека между Джерард и Коутиньо.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 11:35

suareshampion написа:
boyan_kn написа:
suareshampion написа:

Всеки струва толкова, колкото дават за него Бале да не струваше 100 милиона Чичо Фло обаче ги даде и готово

Не бе ок,няма да се разсърдя ,ако дадем 20 млн за Лалана. Устройва ли те това ,като отговор ? Но аз предпочитам Кроос ,за човека между Джерард и Коутиньо.

Това няма как да стане - отсега ти казвам ;) Колко юноши на Байерн с такава класа, са напуснали отбора рано-рано :?: Няма да го изпуснат, отделно, че като играч на Байерн е вечен национал :lol: Немците много-много не просперират извън Германия. Отделно, че Манчо искат да го позлатят, ако случайно напусне ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 апр 2014 11:41

boyan_kn написа:
suareshampion написа:
boyan_kn написа:
suareshampion написа:

Всеки струва толкова, колкото дават за него Бале да не струваше 100 милиона Чичо Фло обаче ги даде и готово

Това няма как да стане - отсега ти казвам ;) Колко юноши на Байерн с такава класа, са напуснали отбора рано-рано :?: Няма да го изпуснат, отделно, че като играч на Байерн е вечен национал :lol: Немците много-много не просперират извън Германия. Отделно, че Манчо искат да го позлатят, ако случайно напусне ...

Е той ако отиде при манафите ,ще счупи тъпомера бе Боянчо. От най добрия отбор да отиде в 7мия в Англия е огромна крачка назад в кариерата. Трябва да е псхично болен. Ти видя ли каква огромна разлика има в класите между двата отбора ? Ми те не им дадоха топката бе и то на техния стадион.
Кроос никога няма да отиде в тоя потъващ кораб. От сега ти казвам,другата година ,отново няма да са в топ 4 ,помни ми думата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 11:43

Надявам се :lol: :lol: Само за пари, вероятно, за МНОГО пари, ще отиде, и пак не е сигурно :lol: Но има мегдан да ги изнудва :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 апр 2014 11:57

boyan_kn написа:Надявам се :lol: :lol: Само за пари, вероятно, за МНОГО пари, ще отиде, и пак не е сигурно :lol: Но има мегдан да ги изнудва :lol: :lol:

Абе незнам ,ама в момента ми е много яко ,като гледам как наглия португалец Моуринката ,губи мач след мач. :) Умирам от кеф. Намразих го от това лято,като тръгна да гони трансферните цели на Ливърпул и заради иронията ,с която говори за нашия клуб. Преди това ми беше симпатичен..може би защото не му следях наглите коментари,изпълнени с огромна доза комплекси. Тоя еба майката на Торес и Ба .Разказа им играта. Плюе ги през 5 минути по медиите ?! и после иска да вкарват за него в малкото игрово време ,което им дава .Няма как да стане.Аз се чудя ,защо Торес ,още мълчи и не му отговаря ? Ебати нещастника тоя . Ми влез в съблекалнята и им кажи каквото имаш да им казваш бе нещастник ? Нарежда ги пред целия свят ,само и само да отклони вината от себе си за загубите.Невероятен комплексар ,страхливец и глупак. И първо ги нарежда и после казва "но това не са неща ,които ще коментирам пред вас ,в съблекалнята ще си поговоря с тях " хаха
Освен това ,головете били допуснати от грешки ? Почна да нарежда и защитата вече. Ами комплексар ,ти колко победи си взел ,след грешки на противниците бе ? Ми това е част от играта и той много добре го знае,но нали трябва да отклони вината и да заблуди Абрамката . Леле как ме дразни тоя .Тоя е такъв смешник. Не заслужава играчите му да играят за него.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 12:00

Те свестните ги махат, а си оставят дърводелците :lol: :lol: Де Брюин, Лукаку, Куртоа и кой ли още не - едни продадени, други под наем :lol: Лукаку се скъсва да вкарва, а той вика, че няма нападатели :mrgreen: Смех

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 апр 2014 12:05

boyan_kn написа:Те свестните ги махат, а си оставят дърводелците :lol: :lol: Де Брюин, Лукаку, Куртоа и кой ли още не - едни продадени, други под наем :lol: Лукаку се скъсва да вкарва, а той вика, че няма нападатели :mrgreen: Смех

Ще ти кажа защо е така.Защото той е страхливец и го е страх да залага на младите . Винаги е залагал на опита .За това и взе Ето о ,но Ето о вече е дъртанян и за мен е свършил с големия футбол.Бавен ,тромав .Лукаку щеше да му свърши в пъти повече работа. Но пусти страх майка ,страааах.
За това и харчи толкова пари ,защото купува опитни ,доказани . Тоя ,ако беше дошъл на мястото на Брендън ,щеше да се осере тотално ,след едно такова лайняно наследство ,каквото остави Далглиш . Но той никога нямаше да дойде ,защото знае ,че няма да му се отпуснат толкова милиони .Страх го е с наличния потенциал (Брендън беше принуден да залага на доста млади ) да не допусне загуби и да си опетни репутацията . Пълен смешник. Не заслужава да спечели нищо и няма да спечели.Казах.
За това Брендън за мен е по голям от него. Защото от нищото направи чудеса . Дойде ,рискува и смело наложи идеите си и виждаме ,че е на път да взем титлата и то толкова бързо и с толкова малко средства . Ето това е специален треньор !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 апр 2014 12:29

До странна ситуация може да доведе широко обсъждания и все още предполагаем трансфер на Фернандо Торес в Интер. Както се разбра, „нерадзурите“ няма да могат да поемат пълният размер от сегашната заплата на испанския национал, който прибира по 175 хиляди паунда на седмица.

30-годишният футболист също не е много доволен от ситуацията, поради което е поискал финансова компенсация от настоящия си тим. Предполага се, че това ще коства около 10 милиона паунда на „сините“.

Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо е информирал испанеца, че той вече няма бъдеще на „Стамфорд Бридж“, особено след бледото му представяне срещу Пари Сен Жермен в сряда вечер. Неведнъж от началото на сезона Специалния се усъмнява в качествата на своите нападатели, като вече обеща на феновете, че през лятото ще намери по-резултатни такива.

Торес обаче категорично отказва да намали възнаграждението си, за да подпише с нов отбор. Бившият ас на Ливърпул, за който лондончани платиха рекордните 50 милиона паунда през януари 2011 година, все още има 2 години по договора си.

Упорството на нападателя е вбесило до краен предел Моуриньо, който вече разкара един испанец от Челси в лицето на Хуан Мата. Счита се, че тъкмо това решение на наставника не е било посрещнато много добре от Торес, който е бил добър приятел с юношата на Реал Мадрид.

Освен всичко друго семейството на нападателя е много доволно от живота в английската столица и това е още една причина, поради която Ел Ниньо не желае да се мести. Единственият начин някой да го разубеди е като му бъде платена финансова компенсация.

Торес ще бъде добро попълнение за резерва на Стъридж и Суарес, но заплатата му е 175 хил. паунда на седмица.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 апр 2014 12:36

Червени_шампиони написа:Торес ще бъде добро попълнение за резерва на Стъридж и Суарес, но заплатата му е 175 хил. паунда на седмица.

Торес ще иска да играе редовно ако иска да поне мааалко да си върне формата от едно време. Аз лично не го искам

Върни се в “Ливърпул”