dreben23 написа:То за това не ги викна Мъри, много слаба защита, не стават за 'ПРАВИЛЕН' футбол!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:То за това не ги викна Мъри, много слаба защита, не стават за 'ПРАВИЛЕН' футбол!
POPCORN написа:CSKA ME написа:Добра и равностойна проверка и за двата съставаНаставника е решил да провери формата на някои от помощниците си, а и на самия себе си
Правят си шоу, играят футбол и забавляват малкото публика, нали за това е измислена най-великата игра ?
аз съм сигурен, че на ЦСКА-ЦСКА, има повече фенове от колкото на ЦСКА - Монтана примерно![]()
zlatan написа:
добре къде видя и чу някой да се подиграва с отбора ти,вашият тренер е решил да процедира така ти отиде на монтана,това вече тъпа фенщина приятел,некой път изперкваш тотално човече.
zlatan написа:* Докладвай
* Отговори с цитат
Re: цска-цска
Ново мнениеот POPCORN на 14 Ное 2009 07:54
а вашата с монтана каква е?Им ли смисъл от нея?Същата работа!Така са преценили така е изиграл!Данчо се скъса да вкарава..ми той си вкарва и като играе за титулярния отбор!Нищо не логично!
добре къде видя и чу някой да се подиграва с отбора ти,вашият тренер е решил да процедира така ти отиде на монтана,това вече тъпа фенщина приятел,некой път изперкваш тотално човече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта