ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
MCMXIII, готов съм с темата за реванша. Дано съм познал капацитетът на Алианц Арена

MuFc1878 написа:MCMXIII, готов съм с темата за реванша. Дано съм познал капацитетът на Алианц Арена![]()
Колко си го писал?
П.п. Вече си в издънка. Заради капутите от УЕФА стадиона не се казва "Алианц Арена"

MCMXIII написа:П.п. Вече си в издънка. Заради капутите от УЕФА стадиона не се казва "Алианц Арена"За този мач специално.
Шок
71 137
Антъни, с удоволствие ще изпия поне една бира от теб. Убеден съм, че я заслужавам
Името не е АА, оти не моЕ да е на некъФ спонсор. Числото е неверно
Капацитетът на "Фусбал Арена Мюнхен" е за 67.812. зрителя. Тук броим и затворения блок 124.
Капацитета дето ти си го дал е за Бундеслигата + Купата на Германия.Там се допускат правостоящи. Швабска му работа, както казват ората.
Името не е АА, оти не моЕ да е на некъФ спонсор. Числото е неверно
Капацитетът на "Фусбал Арена Мюнхен" е за 67.812. зрителя. Тук броим и затворения блок 124.
Капацитета дето ти си го дал е за Бундеслигата + Купата на Германия.Там се допускат правостоящи. Швабска му работа, както казват ората.

smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам
Не съм давал прогноза за мача,дори не съм бил близо до каквато и да е било прогноза,та не знам какво точно искаш от"баварците"?Също не знам на какво точно се радваш,резултатът е добър за нас,не за вас.А с това катеначо на собственият ви стадион,е по скоро за срам отколкото за гордост.Едва ли и ти си толкова наивен да твърдиш,че ако се бяхте отворили и играхте както в първенството срещу сити и Ливърпул,нямаше да отнесете разгром.И Леверкузен които беше дал за пример точно ти,издрапаха до 1-1 на свой терен,та не знам какво толкова е станало,случва се.А вие се превръщате като феновете на арсена,които миналата година се радваха на една победа над нас.А уж сте фенове на хегемонът в Англия,до там ли сте я докарали,да се радвате на равен?Не се заяждам,просто питам сериозно,защото съм чел коментари от фенове на арсенал и разлика няма.А ако загубите другата седмица,или дори след един два дена за първенство,каква полза ще е имало от това равенство?
-
Serafim
- Контакти:
За пича, дето смята височини на Боа, Мартинес и колко точно високо е вдигнат крака на Уелбек - пак си пусни видеото и виж, че в момента, в който Уелбек играе с топката, под носа на Маритнес, Боатенг е скочил леко, така , че него не го вземай за ориентир.
Правите от мухата слон, отново.
Точно бях казал, че трябва като фенове да се уважаваме, защото тва са от най-големите отбори в Европа и коментари от типа: "Къде сте бе, баварци", не са удачни. Аз не бих се радвал, ако Байерн излезе на собствения си стадион, пред над 70хил. зрители и играе с 10 в защита и да се радвам на 1:1.
Цялата тая негативна нагласа срещу Байерн се създава от медийте, който шумят около отбора и го фаворизират, колкото да има кво да пишат, а не, защото феновете на Байерн са лекета, които злобеят и гледат надменно.
Правите от мухата слон, отново.
Точно бях казал, че трябва като фенове да се уважаваме, защото тва са от най-големите отбори в Европа и коментари от типа: "Къде сте бе, баварци", не са удачни. Аз не бих се радвал, ако Байерн излезе на собствения си стадион, пред над 70хил. зрители и играе с 10 в защита и да се радвам на 1:1.
Цялата тая негативна нагласа срещу Байерн се създава от медийте, който шумят около отбора и го фаворизират, колкото да има кво да пишат, а не, защото феновете на Байерн са лекета, които злобеят и гледат надменно.
от Serafim на 04 Апр 2014 13:10
За пича, дето смята височини на Боа, Мартинес и колко точно високо е вдигнат крака на Уелбек - пак си пусни видеото и виж, че в момента, в който Уелбек играе с топката, под носа на Маритнес, Боатенг е скочил леко, така , че него не го вземай за ориентир.
Да,именно поради тази причина го причислих за 200см(192см според официални данни).
Ок,200-210см-70-80 ср.от главата до корема(в чиято равнина е върха на бутонката на Уелбек):Пак се получава между 130-135см!
пп:При първото отиграване на Уелбек,височината на крака му си беше почти същата,просто Боатенг леко се отдръпна,докато при второто Мартинес,ако не си бе сложил главата между крака и топката...за Уелбек нямаше да има никакви проблеми да я овладее и да отправи изстрел