Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 13:42

Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Или поне ти трябваха почти 24 часа да стигнеш до нещо, 'дето пусна "на сляпо"

Изрезка, ти що си мислиш, че живея, за да си кореспондирам с мЪкедонистите от как беше... "най-селския отбор с най-селски треньор и най-селски фенове"...??? Отговарям сега, защото от вчера, чак сега преглеждам темата. Просто е. Просто като потник-кебапчия :mrgreen:
Ти за моето потекло не се тревожи. Още пра-родителите ми са имали къща в идеалния център на града, което е нямало как да стане ако си пришълец-стрелочник напр. :mrgreen: Гледайте там да пооправите(или пренапишите :mrgreen: ) потеклото на някои от видните ви тартори като Кита от Съединение и другите потници, които ходиха да му помагат със събирането на чушките от полето :mrgreen: Знаем някои неща от битието на "истинските майни" първо поколение :mrgreen:

Ти може да ми кажеш, че пра-родителите ти са от древен жречески род обитавал високите части на "Небет тепе", ама това като няма как да го покажеш, няма и кой да ти вярва бе момче... Сега бил отворил темата!!! :) :) :) Това, че си правя труда да дискутирам с хора като теб не ме прави толкова ГЛУПАВ, колкото със сигурност изглеждам за останалите!!! :)

И... да приемем, че е така... :) Сега отваряш темата... Били би бил... така добър... да ни кажеш нещо повече за снимката, която ЛИЧНО ТИ постна и след това да коментираш тази, която за ти постнах... Хубаво би било да я коментираш поне заради повода, който те мотивира да постнеш твоята... а имено ПОРТРЕТИТЕ, които "висят"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 13:54

До древен жречески род няма да стигна. Там са запазени територии за бесите с естествен тен на кожата и лилав цвят на венците. Ето, само ТЕ могат да са "древни"... па макар и само от 19?6-та... :mrgreen:

Изображение

П.С. Ще коментирам снимката, ако първо ти коментираш това: Защо сте кръстили фентъзито "Пловдивския любимец бла-бла-бла...", а не например както сте описани в ония времена и в статията, която също ти показах "Не особено популярен отбор"?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 14:00

Raoul_Duke написа:До древен жречески род няма да стигна. Там са запазени територии за бесите с естествен тен на кожата и лилав цвят на венците. Ето, само ТЕ могат да са "древни"... па макар и само от 19?6-та... :mrgreen:

Изображение

П.С. Ще коментирам снимката, ако първо ти коментираш това: Защо сте кръстили фентъзито "Пловдивския любимец бла-бла-бла...", а не например както сте описани в ония времена и в статията, която също ти показах "Не особено популярен отбор"?

Рауле пак глупости говориш и правиш НЕВЕРОЯТНО глупави "връзки"!!! :) Аз си мислех, че търсиш какво да ми кажеш по отношение на снимките, то гле'й какво търсело "нашето" момче!!! :) Айде първо да си довършим нещата със снимките, а после ще разгледаме ако искаш и този "казус", пъ' да не вземе, че се окаже, че той има по-логично обоснован повод, отколкото ти си свързан с "идеалния център" на Пловдив!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 03 апр 2014 14:26

plovdivram написа:Тези можеш да ги разправяш на някой от Разград, 'дето не е идвал в Пловдив за повече от няколко часа!!!
Аз съм си от Пловдив и съм наясно колко "сме 50 седмици статистика и две седмици дерби"... ама продължавайте да си се САМОЗАБЛУЖДАВАТЕ с вашето "ДЕРБИ с Левски".... онези, дето на последното ви "такова" ви попитаха "Кои бяхте вие?" ... Поради факта, че си ТУК и ПИШЕШ самият ти, изниква естествено и въпроса - ти от тези "20", на които сме интересни тук ли си или от останалите 379 980?!

Много е обидно, да принизяваш потребителите на форума, до нивото на средно статистическия фен на Локо ПД! Това, че се интересувам от водещите новини за Локо ПД, не ме прави "живо заинтересован" от съдбините на жалкото ви тото отборче! От десет години го няма Локото. Има пералня, басейн или тотопункт, но не и отбор! Жалко, но факт! Като си толкова праволинеен (като лопата бел), посочи ми къде другаде съм се интересувал и писал за вашето подобие на ФК?! В заглавието на ТАЗИ тема, фигурира едно име -> ДХС! Именно той ме провокира, да пиша. Самото споменаване на това лице, трябва да е забранено със закон на територията на Пловдив! Това ме накара да прочета няколкото реда, а лъжите ти, че видиш ли, по цял ден пред блоковете на Пловдив се обсъждал Локомотив, ме доведоха до недоумение: кой се опитва да лъже тоз или и той сам си вярва на глупостите. Със съжаление установявам, че си попаднал във втората категория! Излез, разходи се, огледай се, ослушай се и ако намериш дори трима човека за ден, които да говорят за Ботев и Локото, ела да те почерпя една Финландия!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 14:33

Рауле, само кажи!!! :)
Няма да те карам да търсиш отговорите още 24 часа!!! :)
Аз ги знам, ще ти ги кажа!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 14:42

plovdivram написа:Рауле, само кажи!!! :)

Нищо не търся. Чакам да ми кажеш защо не кръстихте фентъзито според статията, която ви определя за "не особено популярен отбор"?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 14:45

Cicero написа:
plovdivram написа:Тези можеш да ги разправяш на някой от Разград, 'дето не е идвал в Пловдив за повече от няколко часа!!!
Аз съм си от Пловдив и съм наясно колко "сме 50 седмици статистика и две седмици дерби"... ама продължавайте да си се САМОЗАБЛУЖДАВАТЕ с вашето "ДЕРБИ с Левски".... онези, дето на последното ви "такова" ви попитаха "Кои бяхте вие?" ... Поради факта, че си ТУК и ПИШЕШ самият ти, изниква естествено и въпроса - ти от тези "20", на които сме интересни тук ли си или от останалите 379 980?!

Много е обидно, да принизяваш потребителите на форума, до нивото на средно статистическия фен на Локо ПД! Това, че се интересувам от водещите новини за Локо ПД, не ме прави "живо заинтересован" от съдбините на жалкото ви тото отборче! От десет години го няма Локото. Има пералня, басейн или тотопункт, но не и отбор! Жалко, но факт! Като си толкова праволинеен (като лопата бел), посочи ми къде другаде съм се интересувал и писал за вашето подобие на ФК?! В заглавието на ТАЗИ тема, фигурира едно име -> ДХС! Именно той ме провокира, да пиша. Самото споменаване на това лице, трябва да е забранено със закон на територията на Пловдив! Това ме накара да прочета няколкото реда, а лъжите ти, че видиш ли, по цял ден пред блоковете на Пловдив се обсъждал Локомотив, ме доведоха до недоумение: кой се опитва да лъже тоз или и той сам си вярва на глупостите. Със съжаление установявам, че си попаднал във втората категория! Излез, разходи се, огледай се, ослушай се и ако намериш дори трима човека за ден, които да говорят за Ботев и Локото, ела да те почерпя една Финландия!

Cicero, ти нещо не си разбрал човече или просто така ти е удобно да ги представиш нещата... Нищо... :) И с двете съм се срещал, когато става въпрос за вас!!! Ето... самият ти веднъж ГЕНЕРАЛИЗИРАШ, говорейки за 380 000 население на Пловдив, а после свеждаш нещата до самият теб... Когато някой прави такова нещо в "диапазони" само както му е удобно, то разбира се, че в някаква степен ще е прав... Само, че да се дават такива обяснения, за неща, които няма как да бъдат обяснени по този начин е смешно, 'щото ако се хвана затова "Излез, разходи се, огледай се, ослушай се и ако намериш дори трима човека за ден, които да говорят за Ботев и Локото, ела да те почерпя една Финландия!"... то ще излезе, че единствените фенове на Локомотив и Ботев са тези х "20", които се дръгнем тук... А съвсем не е така, защото "ДА"... прав си... сега, в момента може никой да не говори за футбол, но КОГАТО се заговори... е' тогава всичко, това, което тези "20" си говори от всеки един пловдивчанин, които се интересува от футбол - от сериозните приказки до "осторумните" тъпотии!!! Естествено, че ще има и такива като нас, 'сето по цял ден т'ва им е в главата... не сме всички такива - така е... Ама си има моменти, когато и останалите не ни отстъпват!!! ФАКТ!!! Затова Пловдив е ПРИЗНАТ за НАЙ-ФУТБОЛНИЯ град!!! Нека и да си прав, че в момента ако излезнеш на улицата никой да не говори за футбол!!!

Пример затова как не трябва да се слага под един знаменател!!! :) Въпреки, че имаме това "Локо Пловдив и водкаа до гроб"... Аз водка не пия!!! :) Така че може да се черпим с друго и да видим кой-колко не се интересувал?!! :)
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 14:46

Raoul_Duke написа:

Нищо не търся. Чакам да ми кажеш защо не кръстихте фентъзито според статията, която ви определя за "не особено популярен отбор"?

Естествено, че не търсиш!!! Чакаш някой да ти каже!!! :)

Рауле... Защо трябваше да го кръстим така?!! :) Честно не ми става ясно, какво е това изречение, което толкова искаш да ми "пробуташ"?!! :)
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 14:46

Raoul_Duke написа:

Не знам за статията, аз не съм привърженик на нито един от двата отбора, но са ми казвали, че Локомотив има повече привърженици, дори когато е бил в "Б" група :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 14:56

boabbb написа:
Raoul_Duke написа:

Не знам за статията, аз не съм привърженик на нито един от двата отбора, но са ми казвали, че Локомотив има повече привърженици, дори когато е бил в "Б" група :|

Ами как няма да го "знаеш", след като от години "облъчват" и не са спрели да бълват митове и легенди за фенове мЕлЬОни. И то при положение, че в нета има клипове от техния стадион по време на дербита, един от преди 10, а друг от преди около 20 години, на които се вижда, че почти ЦЕЛИЯ ТЕХЕН стадион избухва при наши голове. Една лъжа повтаряна до припадък и в един момент и те започват да си вярват. Къде ли са сега тия "безчетни орди", които едно време се придвижваха към Лаута под предводителството на небезизвестния Сандокан(предполагам се сещаш от какъв произход) и под съпровода на зурни и барабанене върху кухи тенекии от сирене(също има кадри). А и сигурно, защото са мЕлЬОни, Марешки им каза миналата година на изпроводяк: "Тук е умряла работа".

Иначе ето я статията от годините, в които според тях всички ги определяли за "пловдивски любимец". Дрън-дрън... Жепейски глупости.

Изображение

Изображение[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”