Локо Мездра - ЦСКА София (контрола) 02.04.2014г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локо Мездра - ЦСКА София (контрола) 02.04.2014г.
На моменти си мисля, че резервите ни са по-добри от титулярите. Срещу Любимец се видя ясно (не, че са мерило де, но все пак..), днес също на високо ниво играят и то все млади.
Янис Зику написа:На моменти си мисля, че резервите ни са по-добри от титулярите. Срещу Любимец се видя ясно (не, че са мерило де, но все пак..), днес също на високо ниво играят и то все млади.
Правиш ли разлика между Любимец и Мездра, и Разград и Ловеч примерно...? Резервите ако бяха по-добри от титулярите щяха да играят.
MAXIMUS написа:Не съм гледал мача и ме интересува как се представиха Чорбаджийски и Ереро ! Много ми се иска да намерим някой доста по-добър от Фо Поре на тази позиция . Също и Карачанаков в каква форма е ?
Ако прочетеш всички мнения в темата ще разбереш това, което те вълнува.
За лявата зона на защитата имаме Фо Поре, Ереро и българина Емил Ботев, който се представя прилично, а е само на 18г.
Ереро вчера бе страхотен, НО има една малка подробност - ЦСКА игра атакуващо, т.е. не знаем дали би се справил, когато трябва да се пази резултат и да се отбраняваме. Ботев е концентриран повече в защита, докато испанеца обича да нахлува и търси двойното от дълбока позиция до вътрешността на наказателното поле, Ереро е много бърз и повратлив, пипа топата и центрира добре, играе прилично и като крило - испанска версия на Неманя Милисавлевич.
Чорбаджийски е не по-слаб от онзи славист дето го искаха в Манчестър, т.е. това момче е бъдещия заместник на Менди или Вальо Илиев.
Карачанаков се превзема на моменти в опитите си да отиграе топката по най-перфектния и атрактивен начин - ако играе малко по-първосигнално и не мисли много за майсторлъка си сигурно ще е по-продуктивен.
ЦСКА върви по верния път.
Кировец написа:MAXIMUS написа:Не съм гледал мача и ме интересува как се представиха Чорбаджийски и Ереро ! Много ми се иска да намерим някой доста по-добър от Фо Поре на тази позиция . Също и Карачанаков в каква форма е ?
Ако прочетеш всички мнения в темата ще разбереш това, което те вълнува.![]()
За лявата зона на защитата имаме Фо Поре, Ереро и българина Емил Ботев, който се представя прилично, а е само на 18г.
Ереро вчера бе страхотен, НО има една малка подробност - ЦСКА игра атакуващо, т.е. не знаем дали би се справил, когато трябва да се пази резултат и да се отбраняваме. Ботев е концентриран повече в защита, докато испанеца обича да нахлува и търси двойното от дълбока позиция до вътрешността на наказателното поле, Ереро е много бърз и повратлив, пипа топата и центрира добре, играе прилично и като крило - испанска версия на Неманя Милисавлевич.
Чорбаджийски е не по-слаб от онзи славист дето го искаха в Манчестър, т.е. това момче е бъдещия заместник на Менди или Вальо Илиев.
Карачанаков се превзема на моменти в опитите си да отиграе топката по най-перфектния и атрактивен начин - ако играе малко по-първосигнално и не мисли много за майсторлъка си сигурно ще е по-продуктивен.
ЦСКА върви по верния път.
Благодаря ти ! Много се радвам за Ереро и Чорбаджийски ! Наистина ни трябва човек който да нахлуе отляво по крилото и да я центрира остро и точно !