Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Левски – Черно море – 06.04 (неделя) от 19:30 по ТВ

Мнениеот Кролик » 03 апр 2014 09:41

След като поспря традиционната порция простотия от синьо-червените, вече може да се пише нормално.

Статистиката показва че сме слаб гост на Герена. Там и точка ще ни е добре дошла. От друга страна в момента само Лудогорец е изявен фаворит в първенството, останалите сме горе долу от една и съща черга. Както можем да печелим, така и да губим мачове. Левски е полужив и с по агресивна (не бъркай с груба) игра, можем да ги разколебаем още повече. В средата имаме Еди и Дани Г, които могат да се справят с покриването на средната зона. По крилата бих заложил на Коконов и Бакари, а в предни позиции на Но.14 и Домо. Искрено се надявам през второто полувреме да видим и Беки в игра. Това че не играем с отбори от долната седмица, не значи че юношите ни не трябва да играят. В такива мачове се показва кой колко струва. Най-важното е момчетата да играят дисциплинирано и спокойно. Левски няма с какво да ни изненада. Успех Моряци :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

georgi.yanev
Контакти:

Мнениеот georgi.yanev » 03 апр 2014 12:26

Извинявам се за неточността,бях забравил за финалистът за купата играе в европа,ако лудогорец я вземат..а не както преди 4тия от първенството..

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 апр 2014 13:00

georgi.yanev написа:Извинявам се за неточността,бях забравил за финалистът за купата играе в европа,ако лудогорец я вземат..а не както преди 4тия от първенството..

Правилата са същите като преди. Т.е. финалистът играе в Европа, ако спечелилият купата на стане шампион. Спечелилият купата не е шампион, но е между първите 3 отбора в класирането, тогава играе 4тия от първенството.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

georgi.yanev
Контакти:

Мнениеот georgi.yanev » 03 апр 2014 20:05

Така е да..бях забравил това и мислех,че е още правилото от преди 2 години,когато 4тия отиваше в еропа ако носителят на купата е и шампион

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 апр 2014 11:17

Ристосков явно е пратен за да заколи ритуално Морето и да поднесе подарък на Левски за 100 годишнината. На Ристосков не му пука за жалби и наказания след мача, защото това е последен мач в кариерата му! Много хитър ход на синьото БФС :evil:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 апр 2014 14:14

Подуянския юбиляр отново си е назначил подходящия съдия,нали?Последен мач,не му дреме от наказания и жалби хахахахахаха!!!100 ГОДИНИ ПОЗОР!!!100 ГОДИНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ СРАМ!!!Чудя се,зомбираните им фенове как ще отидат утре на мач с ЯСНАТА идея,че отборчето им ЩЕ ГО БУТАТ СЪДИИТЕ,за да спечелят ЗОРЛЕМ ???Няма да питам обаче,то е ясно,100 години - срам,100 години - безчестие!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 05 апр 2014 20:33

Момата не знам дали е ходила в Карлуково, но мога да кажа, че точно над Искърското дефиле имаше Клуб на пещерняка(дано все още го има), а гледката е просто неописуема. Ако имате път на там не пропускайте.
За мача: 1:1

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 апр 2014 21:03

cristely написа:Момата не знам дали е ходила в Карлуково, но мога да кажа, че точно над Искърското дефиле имаше Клуб на пещерняка(дано все още го има), а гледката е просто неописуема. Ако имате път на там не пропускайте.
За мача: 1:1

И пещерата Проходна с Очите на Бог на тавана.. нещо невероятно ;)
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D ... 80&bih=675

За мача.. можем да вземем нещо, играем последно време добре и навън. Един път се усъмних в съдията.. той взе, че свири нормално, сега не смея да кажа нещо, но... Минимална загуба или боево реми. Пък ако вземем повече.. какво по хубаво ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Живков
Контакти:

Мнениеот Живков » 06 апр 2014 12:47

Спестете си романтиката, няма смисъл...

Колкото до мача, надявам се да ги бием, но много зависи от тотомилионерчето Ристосков. Все пак казвам 1:2

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 апр 2014 14:07

Живков написа:Спестете си романтиката, няма смисъл...

Колкото до мача, надявам се да ги бием, но много зависи от тотомилионерчето Ристосков. Все пак казвам 1:2

Аз си мисля,че ако Батков беше назначен за съдия този мач,щях да съм по спокоен.Сега нещо ми се върти в главата за дузпа и червен картон минимум в полза на Левски.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”