rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи
Има само празни надежди

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи

boabbb написа:Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Аз зарад Гроучо, щото знам колко са му скъпи.
Иначе споко, от следващия сезон ше се надигнете.

Айде, изчезвам. До после.
Айде до после...и да минеш през Еврото,да пуснеш за Юве,да те издънят,да ги намразиш и да ги анатемосаш и тях
Само Интер не пипай, че и без това не можеме да биеме вече комай месец

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Santiago Munezz написа:rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи
Има само празни надежди

вчера ги чаках Х....
  вчера ги чаках Х....  
we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....

Чапаев написа:demy27 написа:Чапаев написа:boabbb написа:Какво японско си купи скоро, бе, шефе
Бонзай, суши, водорасли за ядене, рибки и водорасли за аквариума! Окапа ми косата, ако ще питаш за резултатите! Може да има и други странични ефекти, но ме е страх да отида на лекар да се прегледам!
Тя косата ти е окапала защото си много мъдър и великите мисли, които се пръкват в главата ти изискват по-добра вентилация, за да не прегрееш от толкова мисловна дейност.
Не е от това! И на котката започна да и капе козината! Тя пие вода от аквариума с рибките и постоянно се вре в бонсая!

Santiago Munezz написа:we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....
Което ще рече,че и бъкел не вдяваш от футбол

we are the champions написа:Santiago Munezz написа:we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....
Което ще рече,че и бъкел не вдяваш от футбол
Има нещо вярно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта