Ядем отровни банани!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ядем отровни банани!!!

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 11:41

Чапаев написа:
boabbb написа:Какво японско си купи скоро, бе, шефе :?:

Бонзай, суши, водорасли за ядене, рибки и водорасли за аквариума! Окапа ми косата, ако ще питаш за резултатите! Може да има и други странични ефекти, но ме е страх да отида на лекар да се прегледам!

Има, гарантирам ти :lol: :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 03 апр 2014 11:41

Чапаев написа:

Бонзай, суши, водорасли за ядене, рибки и водорасли за аквариума! Окапа ми косата, ако ще питаш за резултатите! Може да има и други странични ефекти, но ме е страх да отида на лекар да се прегледам!

Тя косата ти е окапала защото си много мъдър и великите мисли, които се пръкват в главата ти изискват по-добра вентилация, за да не прегрееш от толкова мисловна дейност.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 03 апр 2014 11:47

demy27 написа:
Чапаев написа:

Тя косата ти е окапала защото си много мъдър и великите мисли, които се пръкват в главата ти изискват по-добра вентилация, за да не прегрееш от толкова мисловна дейност.

Не е от това! И на котката започна да и капе козината! Тя пие вода от аквариума с рибките и постоянно се вре в бонсая!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 апр 2014 11:51

Чапаев написа:
demy27 написа:
Чапаев написа:

Не е от това! И на котката започна да и капе козината! Тя пие вода от аквариума с рибките и постоянно се вре в бонсая!

Ако не свети на тъмно (котката), хич да не ти пука... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 03 апр 2014 11:53

Във форум "Локомотив" - Пловдив този проблем не съществува.
Там банани не ядат! :lol:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 апр 2014 11:59

Чапаев написа:... Тато беше лош, щото ни тровел покрай Чернобил, а тия ни тровят покрай Фукушима, но са от добрите тровещи! Смях!

То ако беше само Чернобил, Тато с мед да го намажеш, пък и тук вината му е косвена (информационното затъмнение). ;) Само че аз съм живял 20 години в квартал "Свобода" - София (на две крачки от стадион "Локомотив") и когато пуснеха отровите от "Фарахим" в квартала буквално не можеше да се диша от гадни миризми (бяхме нещо като малко Русе). Разбира се, това е само един от многото примери за "чистата и безопасна" околна среда по време на съциализЪма на Тато... 8-) Ама отклонихме се от темата за бананите - другарю Чапай, за по-сигурно не ги яж с корите (тези еквадорските)... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 03 апр 2014 12:48

Затова и от 1989-та не ям повече такива екзотични плодове, защото тука внасят само боклуци. Ядем боклуците на Запада. Последно банани ядох като бях в Русия, но там е друг свят никой няма да допусне не качествена стока на пазара, така беше и тук през социализма.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 03 апр 2014 12:52

КНДР написа:Затова и от 1989-та не ям повече такива екзотични плодове, защото тука внасят само боклуци. Ядем боклуците на Запада. Последно банани ядох като бях в Русия, но там е друг свят никой няма да допусне не качествена стока на пазара, така беше и тук през социализма.

Искрено се радвам, че там нещата са се запазили по старому! Там и водката си е водка, все още! Неслучайно руският народ е най-здравия в световен мащаб! Просто водят здравословен начин на живот, хранят се с качествени продукти, пият качествени напитки!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 апр 2014 12:56

botevforever написа:Във форум "Локомотив" - Пловдив този проблем не съществува.
Там банани не ядат! :lol:

:lol: [offtopic]Ей най-накрая нещо забавно и от вас. От дни се мъчите.[/offtopic]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 03 апр 2014 12:56

scb написа:Ех едно време какви съветски банани имаше. То това сега банани ли са изобщо? Западът докато не ни затрие с ГМО-то си няма да миряса. Взеха ни земята, взеха ни морето, небето, нафтата дори ни взеха, изнесоха от България с тонове пари, машини, съоръжения, пътища, пристанища. Всичко ни взеха, а сега ни пробутват отровните си банани.

Като не искаш банани,яж ми к*ра тогава!

Върни се в “Свободна зона”