100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Мнениеот criminal » 21 мар 2014 13:58

dimitar59 написа:
criminal написа:Честито тогава, кой ще поканите за демонстративен мач ?, за Лацио и Бенфика говорехте преди. Удинезе също е добър вариант, били сте ги, имате продаден талантлив юноша там..

Аз имам друго предложение - сегашните футболисти не заслужават да играят за този славен юбилей.Нека отбора да бъде съставен от заслужилите ветерани на Левски с техни изявени колеги от чужбина.Ето това вече според мен ще представлява истински празник за всички левскари !!!
Аз съм за такъв мач - Левски(ветерани) - сборен световен отбор(ветерани).

Може би, ако се направи смесен отбор от ветерани и млади момчета от школата срещу ветерани и млади , перспективни играчи от родната А група, включително и на ЦСКА ,Локо Сф, Локо пд, Славия..от България, мача ще може да се играе на Герена и наистина ще се получи празник за отборите и публиката. А и ще затоплите отношенията с клубовете, напоследък сте в някаква изолация и отбор и публика :idea:
Изображение

Веселинов

Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Мнениеот Веселинов » 22 мар 2014 20:20

Да не стане да играем приятелски мач помежду си на пл.Народно събрание на 24.05.2014 г. - ден преди изборите за ЕП? Едната врата може да е входа на Радисън, а другата на Народното събрание. Гаранция, че публиката ще е на ниво, с много сериозна подкрепа, пиротехника и шоуто ще е гарантирано.

gerena1914
Контакти:

Въпросът е кой стои зад Тити Папазов?

Мнениеот gerena1914 » 02 апр 2014 21:49

Днес ходих на гражданския протест срещу Батков организиран чрез Фейсбук. Ясно беше, че няма да се съберат много хора след като фен клуба се разграничи (защо го направиха е също интересен въпрос). Малко след 18:30 се появи Тити Папазов, а както разбрах по-късно с него имаше и още две подставени лица, които се правеха на луди. Та тези тримцата пръснати измежду различните противници на Батков, защитаваха агент Тара, като през цялото време отричаха това - шозофренично, но точно в стила на Тити. Първо от Папазов бяха оплюти всички, които наскоро напуснаха Батков - Христо Йовов, Димитър Иванков и Николай Илиев. Освен това имаше и яростна атака срещу фен клуба (който напоследък изведнъж въстана срещу Батков). От всичките глупости, които наговори Тити най-бях шокиран от разговорите му (със забележете) Гея СТАНИШЕВ за Левски. За доказателство той си показа телефона и няколкократните му разговори със Станишев се явиха пред очите ми. Мислете хора! Може би един мръсен комунист ще замени друг мръсен комунист. Никога не трябва да допуснем това. Освен това Тити заяви, че ще разчита на Пеевски за кампанията относно 100-годишнината, като ще използва измекярските му медии за реклама. Явно битката за футболен клуб Левски е жестока, тъй като запалянковците на този отбор могат да свалят правителства. Измислена е следната тарикатска измама, която да заблуди верните фенове на Левски. Тити се хвърля с всички сили да събира средства за юбилея. Това ще бъде успешно, бъдете сигурни. Никой няма да остави Левски точно сега. Това ще се отчете като успех и ще се престъпи към втори етап - агитация на феновете да изкупят само половината част от клуба по (същата схема, както това се случва за юбилея), но другата половина остава в Батков. Разбирате ли за какво иде реч? Подставените лица на Тити бърбореха същите глупости... Освен Батков, тук явно са замесени и други шибани комунисти като Станишев и Пеевски. Целта е ясна комунистите искат да държат ФК Левски, като си мислят че по този начин ще контролират привържениците му.

Ще позволим ли това?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Въпросът е #КОЙ стои зад Тити Папазов?

Мнениеот ros » 02 апр 2014 22:19

Проблемът ви не е Тити, проблемът ви е Батков. И той няма да се реши ако ходите на протест по 50 човека. Тогава такива като Тити и подставените лица ще им се чува приказката. Стоите ли само пред компютрите така ще е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

ascold
Контакти:

Re: Въпросът е #КОЙ стои зад Тити Папазов?

Мнениеот ascold » 02 апр 2014 22:24

какъв пеевски бе братлета?! иво тонев да не е човек на пеевски? общински съветник от герб, шеф на тотото по тяхно време... ясно е че става дума за боко. писна ми от тоя пеевски. вече ще започна да си плаша децата с него когато не слушат.

vayk
Контакти:

Re: Въпросът е кой стои зад Тити Папазов?

Мнениеот vayk » 02 апр 2014 22:35

Че то и сега ви държат комунисти - начело с Боко Рапона, а той се загрижил за Пеевски... Ами, че те пеят в един хор, бе драги наивнико. Да сте чули досега Рапона да каже нещо срещу Пеевски? Реве срещу Местан и Станишев, но мълчи като тиква, когато стане въпрос за шопара. Боже какви шарани, божеее...
Последна промяна от vayk на 02 апр 2014 22:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 02 апр 2014 22:40

.... гледам ,че на снимката от протеста един пич носи лист с надпис - Левски не е фирма .... подобни неща се случваха преди месеци и с цска ... интересно ми е - един отбор , който си има собственик , акционери , плаща данъци , заплати и прочие и може да бъде обявен с несъстоятелност - всичко това са неща характерни точно за фирмите ....та ако един отбор отговарящ на тези изисквания , какво е ако не фирма .... всички отбори в Европа , или поне в Евросъюза са точно такива ... ако някой знае да има прецедент някъде из Европа и има отбор , който не е фирма нека да каже - отбор , който е на феновете , те го издържат , те плащат за трансферите и те си разделят евентуалните печалби на края на годината ... или ако не феновете , то поне отбора да е изцяло държавен или общински ..изцяло ... странна ми е идеята , че факта че даден отбор е с история и има много фенове , то той не е фирма ... при положение , че явно е ... да не говорим , че такъв тип протести има само когато нещата са на дъното ..когато Левски беше в шампионска лига , нямаше протести , че е фирма и че Батков е шеф .... значи тогава не е проблем , че той или хората зад него са давали пари за отбора и се постигат успехи ... но когато нещата не вървят - тогава е проблем .... странно ... все едно ако някой се жени , да каже на сватбата - ще те обичам в радост и благополучие и докато си красива , но ако нещата не вървят , ако дойде бедността и надебелееш и се сбабичосаш - сори - ще си търся нова любов .... но ..явно така стоят нещата .... то и с Лудогорец така ще стане ... само два месеца след като спрат европодвизите и се зададе безпаричие ... хм ...

..държа да подчертая , че Батков ми е антипатичен отдавна ... но какво от това .... нищо не може да направиш ... освен да чакаш да се появи някой по симпатичен и да купи Левски ... само дето засега няма такъв ...
Последна промяна от batceko на 02 апр 2014 22:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 02 апр 2014 22:41

Този Папазов е такава маймуна, че за някой лев ще предаде семейството си. Цветан Василев и прасето Пеевски му хвърлят по някой лев и той сваля гащите. Не само ще реве по ефирите ами и други неща ще прави. А фен клуба го нямаше, защото няма Батков, няма кинти ! Нещата са толкова прости и прозрачни, че само тези около 50 човека не са го разбрали още . След Батков идва по-голямото зло. Така, че пътя е един - фалит и отърваване от долните комунисти и мазни агенти !
Това е положението за съжаление, скъпи ми бра'чеди !

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 02 апр 2014 22:46

MAXIMUS написа:Този Папазов е такава маймуна, че за някой лев ще предаде семейството си. Цветан Василев и прасето Пеевски му хвърлят по някой лев и той сваля гащите. Не само ще реве по ефирите ами и други неща ще прави. А фен клуба го нямаше, защото няма Батков, няма кинти ! Нещата са толкова прости и прозрачни, че само тези около 50 човека не са го разбрали още . След Батков идва по-голямото зло. Така, че пътя е един - фалит и отърваване от долните комунисти и мазни агенти !

Добре,а може ли и ние да пуснем акции?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 апр 2014 22:50

MAXIMUS написа:Този Папазов е такава маймуна, че за някой лев ще предаде семейството си. Цветан Василев и прасето Пеевски му хвърлят по някой лев и той сваля гащите. Не само ще реве по ефирите ами и други неща ще прави. А фен клуба го нямаше, защото няма Батков, няма кинти ! Нещата са толкова прости и прозрачни, че само тези около 50 човека не са го разбрали още . След Батков идва по-голямото зло. Така, че пътя е един - фалит и отърваване от долните комунисти и мазни агенти !

глупости.Батков им осигурява най големия бюджет в А група :idea: или ако не най големия имат втория след Лудогорец.други им са проблемите.хората които правят трансферите от там цоцат яко кинти Иво Тонев и разни други ама там е такъв батак че няма оправия
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Архив”