Проблем с гледането на А група в интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Re: Проблем с гледането на А група в интернет

Мнениеот Swarovski » 02 апр 2014 19:56

Преинсталирай браузъра, а ако си с ИЕ просто си инсталирай хром или мозила. С какъв Уин си? Причините могат да бъдат страшно много.
Сайта им е бъгав и лагва, но си върви прилично като няма голям трафик. Някой е написал дали имаш някакъв Адблокър, ако имаш го деактивирай за въпросната страница.
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 апр 2014 20:47

Понеже в нета почти нищо не работи, ако разполагате с устройство, което има Андроид, можете да си изтеглите двете за момента най-добри приложения за гледане на телевизия- bg-gledaitv и другото е tvonline.

Друг вариант е да следите, когато пуснат нови линкове за телевизиите в този сайт: http://www.tvonlinestreams.com. Там периодично се качват линкове, които може да запазите на компютърa или устройството като m3u плейлист или да си го създадете с ноутпад и при запазване на файла се добавя само .m3u след името и се променя кодирането от ANSI на UTF 8, а с помощта на VLC player или IPTV player от гугъл маркета да гледате тв стриймовете, за целта се инсталира и MX player. Лошото е, че работят за кратко и пак трябва да се следи кога ще ги обновят.

Аз по този начин гледам например Диема, Новаспорт и Ринг, както и всякакви други телевизии.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2014 21:39

Воистина, засича им сайта, как ли не го пробвах-скапана работа. Не е пригоден за масово гледане, а може и да е нарочно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 апр 2014 21:59

И на мене ми насича, прекъсва, изчезва - страшно се ядосвам и не знма какво да правя. Разбира се, когато играе Левски, когато играе ЦСКА, проблеми нямам :) Това пък е пълна магия за мене ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 апр 2014 22:00

А може като играе Левски, да накъсва и спира, за да си пийна една водица и да се поуспокоя малко. Какви технологии, какво чудо :)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 апр 2014 23:39

gentlemanxxx написа:Имам Флаш player, но от 2 седмици немога да гледам нито ТВ7 в интернет (естествено само за някои мачлета) нито в агрупа.news7.бг.. Там където трябва да е playera не дава нищо.. Нкякакви идеи?

доста от отдавна има проблем ,няколко пъти им казах и на тези от '' пред банята '' но на тях не им пука проблема е в телевизията им ,просто не си поддържат сайтовете както трябва
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Ludogorets_Sofia
Контакти:

Мнениеот Ludogorets_Sofia » 03 апр 2014 02:58

metodito написа:Използваш ли някой ad-blocker? Ако да, изключи го преди да посетиш страницата. С всички браузъри ли става. Деинсталирай си флаша, рестартирай и инсталирай последната версия.
Просто им е ****а шибаната връзка, а и сайта зарежда кога си иска.

Абе и на мен ми е кофти да ги гледам - накъсва, насича, замръзва, но мисля, че е и от скоростта на нета, която ми пускат. Примерно руските стриймове с над 2000к/с футбалерите се движат в каданс в СопКаст-а...

Успях по някакъв начин да гледам тв7 с VLC. С Опера съм, има приставка да разглеждаш кода на страницата (Opera Dragonfly), копирах адреса на плейъра и го пейстнах във VLC - идеално качество. Но нещо не мога да го повторя това. Ако някой знае как.

Кажи откъде се изключва тоя add-blocker,че не съм много на ти.Иначе и аз съм с гугъл хром и уж последна версия на флаш плейър,и въпреки тва насича,прекъсва,спира или изобщо не тръгва,а тия депесарски подлоги тв7 не правят нищо за да го оправят тва онлайн излъчване,писах им веднъж - без резултат.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 апр 2014 16:55

gentlemanxxx написа:Имам Флаш player, но от 2 седмици немога да гледам нито ТВ7 в интернет (естествено само за някои мачлета) нито в агрупа.news7.бг.. Там където трябва да е playera не дава нищо.. Нкякакви идеи?

аз гледам от Щатите през телемост-бг.ком и тв7 ми е на прекрасно качество
сайта agrupa.news7.bg ми е добре зависи и колко хора гледат но рядко прекъсва
а за браузър те посъветвам сложи си гугъл хром.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Върни се в “Свободна зона”