mitaka69t написа:
Велин Терзиев много започна да се превъзбужда ...кои е тои ..???наи големия Локомотивец ли е ..??? от чие име говори ...от на 100 човека за които единствения изход е В група ... за тези хора може и да е така , за хилядите истински привърженици изстрадали в времето идеята ЛОКОМОТИВ - НЕ Е ТАКА ... НЯКВИ ПРЕВЪЗБУДЕНИ ПРОФЕСОРЧЕТА ДА НАБУТАТ ОТБОРА НА ЗУМА , ГОЧО , ЕДО , БАЩАТА , АЯН в ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ ...КОИ СА ТЕЗИ , ОТ КЪДЕ НАИЗЛЕЗОХА , ИЗКАРА ЛИ са 5,00лв да помогнат ...??? ИСКАТ ДА СА ИЗВЕСНИ ...ОК ама не върху гърба на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ..ВИЕ ПИТАХТЕ ЛИ ГОРНО СПОМЕНАТИТЕ ИМЕНА ДАЛИ ИСКАТ ТОЧНО ТОВА ...??? ТЕ СА ЛОКОМОТИВ , А НЕ ВИЕ СМОТАНЯЦИ ОТ РАЗНИ ГРУПИРОВКИ , ПЛЮЕЩИ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ОТБОРА И НЕГОВОТО НАСТОЯЩЕ ...!!! коко такъв онакъв ТОЙ Е ЧОВЕКА КОИТО ДАВА , НЕ ВИЕ ПАЛЯЧОВЦИ ...та кво казал Велин Терзиев ми е през оная работа ...!!!!
За какво дава пари Коко бе смешник и на кой, защото със сигурност не е за отбора. Давал бил ... Кажи ми тези хора, на които споменаваш имената заради кой не са в отбора. Заради Велин или заради Коко? Едо защо не е в Локото??? Велин ли докара отбора дотук с милиони дългове или Коко???
Има интерес към Локо Пловдив! Не е от Христолов!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Има интерес към Локо Пловдив! Не е от Христолов!
А бе палячо ти ли ще даваш пари бе ...??? ти и останалите може само да се плюнчите и да давате акъл ... А окръжна , Б ОКРЪЖНА , на чисто ... ай вече измислете нещо по умно ...това е ваша малоумна идея на 100 човека дето само лаете , защото нищо друго смислено не можете да измислите ...това го чухме , ама не го разбрахме олигофрен ...идете при примерно при Гочо или Аян и ги питаите дали това е изхода от положението ...НЕ , НЕ Е ТОВА ТЪПАКО ...!!!
костенурк написа:аз съм сигурен че ще ги хване шубето и ще коленичат пред Кинг Коко повелителя на залозите и пазител на ромските акциище поискат прошка и пак ще му роби.за тяхното отборче В група е равно на смърт
Смелчага, кво стана бе изгонихте ли Мъри или е опасно Ц.Василев да не се обиди ...
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
mitaka69t написа:А бе палячо ти ли ще даваш пари бе ...??? ти и останалите може само да се плюнчите и да давате акъл ... А окръжна , Б ОКРЪЖНА , на чисто ... ай вече измислете нещо по умно ...това е ваша малоумна идея на 100 човека дето само лаете , защото нищо друго смислено не можете да измислите ...това го чухме , ама не го разбрахме олигофрен ...идете при примерно при Гочо или Аян и ги питаите дали това е изхода от положението ...НЕ , НЕ Е ТОВА ТЪПАКО ...!!!
Ако е колкото дава Коко, дори и неграмотен чичка, като теб може да ги дава ... Айде бий жената и лягай, мишок.
Колкото и да си ми неприятни,някои форумни герои,не им пожелавам този Нечовек
plan-2012 написа:drughi написа:plan-2012 написа:Пичове , ако КОКО държи акциите на Локомотив 1926, вие (какво ще ми държите) като име и година, ако почвате от В група ?
Вие кво държите - на Караибрахим ташаците
КОКО, ще ви изгони от стадиона и ще играете в Кочово или Дуванлии !
Иска ти се нещо значимо да се случи и в твойто село, а?

plan-2012 написа:Пичове , ако КОКО държи акциите на Локомотив 1926, вие (какво ще ми държите) като име и година, ако почвате от В група ?
Типично жълтурски въпрос и такова мислене! Ами Коко нищо няма на негово име, а този, на когото се водят акциите няма как да ги притежава без Динев! Динев е един кредитор, който, ако започнем от аматьорския футбол, ще има да взима, а Локомотив няма да има да дава!

В същност това с името е най-малкия проблем и вие го знаете най-добре! Слага се едно "Ъ" и всичко е готово!

Локомотив има едно закрито дружество, което е "бездейно" след идването на Жоро Илиев през 2001-ва и всичко, което е имало като задължения отдавна е загубило давност по закон... ! .........Има и още варианти! Това да ни е проблема!
Ти и такива като теб ще държите Караибрахим за шлифера, ще го слушате, както го правехте досега и тва е! И Мъри ще траете и всеки, който ви каже агата! Вие поне сте свикнали да се навеждате и да търпите и в това отношение нямате конкуренция! Митко Христолов ви клати 11 години, а вие търпеливо му се отдавахте, че и пари взимахте, също като ония на "скобелева майка", само и само да ви има сред "големите" в елита! Такова падение никой няма да може да постигне, ако ще да го вържат и държат насила....! Освен шлифера на мустакатия мангал ще си държите и чалмите дето приехте преди 2 години! Е,сега стадионче и база ще имате, ама Ботев се върти като бургия в гроба!.........Пък вие си говорете, че се "Ботевисти"!? В същност сте досущ, като ония, дето по турско робство са турили чалмите и приели аллаха, заради жълтиците, живота си и това да са над другите!
Ще поживеем и ще видим, докъде ще я докарате! Убеден съм, че въпреки стадиончето и базата , съвсем скоро ще станете пак за срам пред цяла България, но тогава Христолов ще ви се струва като мечта! Запомни го ти и всички от твоя о.бор! Истината закъснява понякога, но винаги един ден излиза наяве! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Последна промяна от fire на 02 апр 2014 22:10, променено общо 1 път.
Жълтури, вие сте изперкали.
Каквото и да пишете ни е през оная работа, защото сме много много над вас. И това го признава цяла България. Само писането ви остана, но и то няма да ви осмисли нещастния животец. По късни доби предпочитате да се занимавате с нас, а не да си обръщате внимание на жените си
Докъде паднахте. Срам срам срам. По-добре закрийте жълтия катун и се занимавайте само с Локомотив Пловдив
Каквото и да пишете ни е през оная работа, защото сме много много над вас. И това го признава цяла България. Само писането ви остана, но и то няма да ви осмисли нещастния животец. По късни доби предпочитате да се занимавате с нас, а не да си обръщате внимание на жените си

fire написа:plan-2012 написа:Пичове , ако КОКО държи акциите на Локомотив 1926, вие (какво ще ми държите) като име и година, ако почвате от В група ?
Типично жълтурски въпрос и такова мислене! Ами Коко нищо няма на негово име, а този, на когото се водят акциите няма как да ги притежава без Динев! Динев е един кредитор, който, ако започнем от аматьорския футбол, ще има да взима, а Локомотив няма да има да дава!Елементарно! При всички случаи обаче няма да е "назад", защото извади доста от тото и това ще му остане!
В същност това с името е най-малкия проблем и вие го знаете най-добре! Слага се едно "Ъ" и всичко е готово!![]()
Локомотив има едно закрито дружество, което е "бездейно" след идването на Жоро Илиев през 2001-ва и всичко, което е имало като задължения отдавна е загубило давност по закон... ! .........Има и още варианти! Това да ни е проблема!
Ти и такива като теб ще държите Караибрахим за шлифера, ще го слушате, както го правехте досега и тва е! И Мъри ще траете и всеки, който ви каже агата! Вие поне сте свикнали да се навеждате и да търпите и в това отношение нямате конкуренция! Митко Христолов ви клати 11 години, а вие търпеливо му се отдавахте, че и пари взимахте, също като ония на "скобелева майка", само и само да ви има сред "големите" в елита! Такова падение никой няма да може да постигне, ако ще да го вържат и държат насила....! Освен шлифера на мустакатия мангал ще си държите и чалмите дето приехте преди 2 години! Е,сега стадионче и база ще имате, ама Ботев се върти като бургия в гроба!.........Пък вие си говорете, че се "Ботевисти"!? В същност сте досущ, като ония, дето по турско робство са турили чалмите и приели аллаха, заради жълтиците, живота си и това да са над другите!
Ще поживеем и ще видим, докъде ще я докарате! Убеден съм, че въпреки стадиончето и базата , съвсем скоро ще станете пак за срам пред цяла България, но тогава Христолов ще ви се струва като мечта! Запомни го ти и всички от твоя о.бор! Истината закъснява понякога, но винаги един ден излиза наяве! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Мислиш ли,че не го знаят

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
На мен пък ми става густо, като гледам, как на жълтите им излиза пяна от клюновете и много обичам да ги бъзикам по форумите
Кубик ти що се учудваш, че жълтите киснат, като прани чорапи в нашите теми - ти знаеш ли кво е да те думкат 15г. по главата...не комплекси, ами ще се разболееш неизличимо, та така е с жълтите.
Тия дето пишат тук съм готов да се обзаложа с всеки, че имат по един член от семейството, който е от Локото - баща, майка, сестра или брат и са системно тормозени от тях...този форум се явява, като голяма разтуха за тези жълти перушани.Затова тук разперват криле и летят в техния измислен свят, където са големци.

Кубик ти що се учудваш, че жълтите киснат, като прани чорапи в нашите теми - ти знаеш ли кво е да те думкат 15г. по главата...не комплекси, ами ще се разболееш неизличимо, та така е с жълтите.
Тия дето пишат тук съм готов да се обзаложа с всеки, че имат по един член от семейството, който е от Локото - баща, майка, сестра или брат и са системно тормозени от тях...този форум се явява, като голяма разтуха за тези жълти перушани.Затова тук разперват криле и летят в техния измислен свят, където са големци.