1:1 е много тъп резултат, по-добре 0-0 да беше свършил мача! Този филм сме го гледали вече. Ако отборът покаже израстване, ще се класираме напред. Показахме, че Байерн далеч не са такова страшилище! Играчите затвориха устата на "разбирачите", които прогнозираха 7-8:0 след двата мача!
Но нека да не се залъгваме. На Алианц арена е много сложно да не допуснеш гол, а още по-сложно е да вкараш гол.
Колкото до съдията... смятам че както ни оряза, така и ни помогна. Само си спомнете онова влизане на Валенсия... чист жълт картон, но съдията не го даде. Картона на Швайнщайгер беше леко пресилен, но е нормално да се даде жълт картон, както и стана в случая. Смятам, че положението при отменения гол бе грешно. И също така смятам, че Хави Мартинес (не съм сигурен дали беше той) заслужаваше да получи червен картон, когато Чичарито се откъсваше сам срещу вратаря.
[offtopic]Доста време преди мача бях казал, че ще разчитаме на статични положения.

И също така бях казал, че дефанзивния халф доста остро ще следи действията на Робен

[/offtopic]