Аз харесвам Лудогорец съм доволен от начина, по който представя България.
Въпреки това, по-рано днес излезе статия, която ме озадачи. Лудогорец си пожела в следващата фаза на турнира за купата на България да играе с Ботев. А точно това не трябва да се случва за благото на България. Защото освен Лудогорец, точно те биха представили България силно. А те трябва да стигнат финала, за да участват в Европа...
Защо Лудогорец иска Ботев в битка за купата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Защо Лудогорец иска Ботев в битка за купата?
Спокойно Литекс ще ви отсранят 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
- Контакти:
kubik написа:Спокойно Литекс ще ви отсранят
Това ще се разбере след половин час.
И кое му е " благото на България" Ботев да участва в Европа. Ще участва този , който се класира, независимо дали ще са Ботев или не.
- 1912plovdiv
- Контакти:
В състоянието ни към днешна дата и аз не виждам какво благо ще да е 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
nevinen_autist написа:kubik написа:Спокойно Литекс ще ви отсранят
Това ще се разбере след половин час.
...а кой е казал ,че ще стигне финал?
и това благо беше надиграно от разпасаната команда на коко ,която не е взимала заплати от месеци

странно благо ни очаква

Всички отбори са пародия,който и да се класира ще бере срам.
Лудогорец имаха късмет,тази година ...едва ли ще ги покрие отново

п.п. Лудогорец гоооооол

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
При полуфинал между лудогорец и ботев, това би означавало, че има огромна вероятност един от двата локомотива да играе в уефа, а те определено не го заслужават.Ако Лудогорец играе финал с някой от Локомотивите, то няма да има значение дали ще го спечелят, защото и финал стига за уефа!
nevinen_autist написа:Аз харесвам Лудогорец съм доволен от начина, по който представя България.
Въпреки това, по-рано днес излезе статия, която ме озадачи. Лудогорец си пожела в следващата фаза на турнира за купата на България да играе с Ботев. А точно това не трябва да се случва за благото на България. Защото освен Лудогорец, точно те биха представили България силно. А те трябва да стигнат финала, за да участват в Европа...
голямо благо ще да е

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
spotty написа:При полуфинал между лудогорец и ботев, това би означавало, че има огромна вероятност един от двата локомотива да играе в уефа, а те определено не го заслужават.Ако Лудогорец играе финал с някой от Локомотивите, то няма да има значение дали ще го спечелят, защото и финал стига за уефа!
Благодаря за помощта при обяснението

-
- Контакти:
kubik написа:Спокойно Литекс ще ви отсранят
Ако сънуваш нещо - добро утро