becks32milan написа:Някой гледал ли го е това Vikings ?
аз гледах първия сезон, ама нещо не ме грабна особено
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Някой гледал ли го е това Vikings ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:becks32milan написа:Някой гледал ли го е това Vikings ?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

shumkar_44 написа:Благодаря искрено за пожеланията, приятели. Може би обаче е време да разкрия една лъжа. Моя лъжа. Една заблуда, в която държах много от пишещите в този форум през годините на моето пребиваване тук...
Истината е, че е възможно да не съм точно на седемдесет годишна възраст. Наремето, след като се наложи да напуснем Ровина завинаги, с родителите ми се местехме често из родопските села. По този начин губехме доста от покъщнината си, като измежду многото вехти кашони вероятно се е изплъзнал и моят акт за раждане. Единственото доказателство за моята възраст бе някаква дата, която отецът ми надраскал върху кутията си със цигари, уж в деня на моето раждане. Проблемът бе, че отецът ми бе върл непушач и патологичен лъжец. По този начин е възможно да съм или малко по-млад, или малко по-стар от седемдесет, като същевременно не изклювам напълно автентичността на юбилея ми. Единственото, което си пожелавам днес, в случай че действително имам рожден ден, е да мога отново да се върна на Рожен. Също и да успея да си изплатя бързия кредит, защото той, за разлика от акта ми за раждане, е съвсем истински. Колкото до Петър, той е все още жив в спомените ми. Скоро обаче ще му купя аквариум и най-после ще го махна от кутията със семейните албуми.
Red_Girl написа:JackPackage написа:becks32milan написа:Някой гледал ли го е това Vikings ?
Ше ходиш ли на протест?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:имам ангажимент, иначе щеше да ида...то ми е на 3-4мин от офиса, а тъкмо тогава свършвам работа
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

becks32milan написа:Dani написа:А бе това е все едно да гледаш кокошки и да не ядеш пилешко
Ти кокошки у вас ли гледаш бе, Драгалевци![]()
![]()
гарфилд написа:MuFc1878 написа:ivailopetkov25 на 23 Авг 2012, 19:17
ей един пък как се напиках на излет не е истина
начи фащаш си кожичката и стискаш и почваш да пикаеш обаче да не тече нищо , като усетиш че ще ти грамне пишката пускаш и фърга на 2 метра пикня.
![]()
![]()

Dani написа:becks32milan написа:Dani написа:А бе това е все едно да гледаш кокошки и да не ядеш пилешко
Ти кокошки у вас ли гледаш бе, Драгалевци![]()
![]()
Кога съм казал че гледам бе?Хората в селата гледат и все едно те да не ядат пилешко
becks32milan написа:Заека го взимат хора да си го гледат вкъщи като домашен любимец, ти за кокошки домашни любимци да си чувал ? Аз не съм![]()

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта