Втори палеж на кола на журналиста Генка Шикерова

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Втори палеж на кола на журналиста Генка Шикерова

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 13:00

alexdb написа:
badboy95 написа:Ако беше истинска журналистка, може би щях да се трогна мъничко, ама съвсем мъничко.

Абе в този форум освен капацитети във футбола и политиката май и капацитети в журналистиката се появили :)
И би ли ни информирал по твоите критерии кои са истинските журналисти и кои не са?
Не гледам сутрешни блокове и т.н предавания, но понеже малко от малко се занимавам с медии мога да ти кажа един дребен факт, който обаче за мен е определящ кой какъв професионалист-журналист е. При преминаването и от Босфор-ТВ в Нова рейтинга на предаването в Нова скочи двойно и е най-гледаното в този часови пояс. Значи жената добре си върши работата и си заслужава заплатата. Другите лакардии са обикновена комплексарщина от хора, които считат, че са неоценени "таланти"

Аз не се занимавам с журналистика, ама мога да ти кажа че тези така наречени рейтинги са пълен фъш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 апр 2014 13:17

CTAHKO написа:
alexdb написа:
badboy95 написа:Ако беше истинска журналистка, може би щях да се трогна мъничко, ама съвсем мъничко.

Абе в този форум освен капацитети във футбола и политиката май и капацитети в журналистиката се появили :)
И би ли ни информирал по твоите критерии кои са истинските журналисти и кои не са?
Не гледам сутрешни блокове и т.н предавания, но понеже малко от малко се занимавам с медии мога да ти кажа един дребен факт, който обаче за мен е определящ кой какъв професионалист-журналист е. При преминаването и от Босфор-ТВ в Нова рейтинга на предаването в Нова скочи двойно и е най-гледаното в този часови пояс. Значи жената добре си върши работата и си заслужава заплатата. Другите лакардии са обикновена комплексарщина от хора, които считат, че са неоценени "таланти"

Аз не се занимавам с журналистика, ама мога да ти кажа че тези така наречени рейтинги са пълен фъш ;)

За тебе фалш за огромните мултинационални корпорации, които си планират бюджетите на база на тези рейтинги истина. Сигурно ти разбираш повече от тия неща от рекламните мениджъри на Кока Кола, Самсунг, Мобилтел, Глобул, Проктър анд Гембъл и останалите :) :) :) Странно ми е дали пък и печелиш колкото тях?
Интересно ми е защо коментираш и даваш мнение по неща, които очевидно не разбираш

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 апр 2014 15:04

nikita 333 написа:Всички от Боклук тв заслужават това!

Хаха, а колко по боклук тв и зрители има :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 15:19

alexdb написа:За тебе фалш за огромните мултинационални корпорации, които си планират бюджетите на база на тези рейтинги истина. Сигурно ти разбираш повече от тия неща от рекламните мениджъри на Кока Кола, Самсунг, Мобилтел, Глобул, Проктър анд Гембъл и останалите :) :) :) Странно ми е дали пък и печелиш колкото тях?
Интересно ми е защо коментираш и даваш мнение по неща, които очевидно не разбираш

Вие щото много разбирате и за това само турски сериали дават по телевизиите ;) Сигурно на същите тези мениджъри им е фикс идея да рекламират само и единствено, когато дават турски сериали. Нали трябва да им се взимат парите на тези мениджъри. А и те да не би да плащат от собствения си джоб ;) Имат си годишен бюджет и си го разхвърлят по различните пера. То и за това е борбата, кой повече да прилапа 8-) Защо всички реклами минават през фирмите на Краси Гергов :roll: Всичко може да се изфабрикува 8-) И да ти кажа, когато БТВ имаха най-висок рейтинг (не знам дали и сега е така), аз един път не съм си пуснал да я гледам, не я гледам и до ден днешен. Нещо повече, говорили сме си с приятели дали гледат въпросната телевизия, те ми дават същият отговор и ми казват че и те не познават човек, който да гледа БТВ. Добре де, от къде е този рейтинг, къде е тази многомилионна зрителска аудитория, кой ги прави тези рейтинги, на каква база :roll: Ако евентуално пенсионерите са основната аудитория на тази ТВ, убеден съм че това са основните клиенти на Самсунг, Проктър енд Гембъл, Кока Кола, Мобилтел, Глобул и останалите и продажбите им са скочили с невероятни проценти, благодарение на рекламираните пред тези платежоспособни клиенти, продукти 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 02 апр 2014 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 апр 2014 15:34

CTAHKO написа:
alexdb написа:За тебе фалш за огромните мултинационални корпорации, които си планират бюджетите на база на тези рейтинги истина. Сигурно ти разбираш повече от тия неща от рекламните мениджъри на Кока Кола, Самсунг, Мобилтел, Глобул, Проктър анд Гембъл и останалите :) :) :) Странно ми е дали пък и печелиш колкото тях?

Нали трябва да им се взимат парите на тези мениджъри. А и те да не би да плащат от собствения си джоб ;) Имат си годишен бюджет и си го разхвърлят по различните пера. То и за това е борбата, кой повече да прилапа 8-) Защо всички реклами минават през фирмите на Краси Гергов :roll: Всичко може да се изфабрикува 8-) И да ти кажа, когато БТВ имаха най-висок рейтинг (не знам дали и сега е така), аз един път не съм си пуснал да я гледам, не я гледам и до ден днешен. Нещо повече, говорили сме си с приятели дали гледат въпросната телевизия, те ми дават същият отговор и ми казват че и те не познават човек, който да гледа БТВ. Добре де, от къде е този рейтинг, къде е тази многомилионна зрителска аудитория, кой ги прави тези рейтинги, на каква база :roll:

Пич плещиш глупости на поразия и наизуст. За фирмите на Кр. Гергов трябва да казваш вече минаваха. Тия фирми вече са на Цв. Василев.
А фабрикуването отдавна не върви. Имат там някакви рекламни бюджети и т.н. за разхвърляне :) . Дай и ние да вземем като така ги разхвърлят. Само за сведение - срещу всеки лев изразходван за реклама се очаква конкретен приход. Ако тоя приход не дойде, значи има изкривяване и фирмата (поне големите фирми) просто няма да дават пари за това. За манипулации - има в някакви малки рамки. В момента навлиза нова чужда фирма на този пазар. С шефа и поработваме заедно по други проекти и от любопитство хвърлям по някой поглед на това какво мерят, как мерят, какви са резултатите и какво е разминаването с агенцията на Гергоф. Да, има известни разминавания, които в глобален мащаб имат голямо значение, но в дребен мащаб като за конкретно предаване 1-2% не са от чак толкова голямо значение. Както и да е.
Не разбирам каква е тази злоба, която се излива тук срещу тази жена. Казах ти, че не гледам сутрешния блок и нямам представа от работата и. Познавам я бегло от няколко неформални виждания на някое мероприятие. Реално ми е неутрална. От друга страна до колкото си спомням тя от 10-15 г. работи в медиите, като почна навремето като репортер. Ако не се лъжа и дадоха да води сутрешния блок преди две-три години. Така че след 10-15 г. работа в тази медия плюс започване от най-ниското стъпало и извървяване на целия път да водиш полусобствено предаване не мисля, че е незаслужено, че е някакъв натрапен парашутист или протеже на някой и т.н. и не разбирам защо е всичко това. Да не говорим, че не съм чул да се е забъркала в някакви скандали или престъпни далавери, а като гледам Шкодата дет са и запалили не ми изглежда като бронираните Джипове на Бюрека, дет от заплати спестил милиони.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 15:39

alexdb написа:Не разбирам каква е тази злоба, която се излива тук срещу тази жена. Казах ти, че не гледам сутрешния блок и нямам представа от работата и. Познавам я бегло от няколко неформални виждания на някое мероприятие. Реално ми е неутрална. От друга страна до колкото си спомням тя от 10-15 г. работи в медиите, като почна навремето като репортер. Ако не се лъжа и дадоха да води сутрешния блок преди две-три години. Така че след 10-15 г. работа в тази медия плюс започване от най-ниското стъпало и извървяване на целия път да водиш полусобствено предаване не мисля, че е незаслужено, че е някакъв натрапен парашутист или протеже на някой и т.н. и не разбирам защо е всичко това. Да не говорим, че не съм чул да се е забъркала в някакви скандали или престъпни далавери, а като гледам Шкодата дет са и запалили не ми изглежда като бронираните Джипове на Бюрека, дет от заплати спестил милиони.

Аз не съм казал дума против нея, а и нито я познавам, нито мога да я съдя какъв професионалист е. Само си чеша езика (пръстчетата) :lol: Иначе за мен, това си е битово престъпление. На всеки може да се случи, така че да я караме по-кротко с епитетите и квалификациите, относно потърпевшите :)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 апр 2014 21:07

Я ,и аз да се направя на експерт по телевизионна журналистика ,не ми се вярва да е е нещо заради професията защото дамата не кой знае какъв капацитет и уникат ,по скоро е нещо битово и там е заровено кучето ,беше се писало и се носеха слухове, че е любовница на Любо Нейков и даже, че първото дете е от него.Ето по темата, малко материал преди няколко години, колко е истина един бог знае ,но като тръгне някоя мълва винаги има някаква доза истина и някакви съмнения .

Добри приятели" нахъсват мъжа на бТВ репортерката Генка Шикерова да иска ДНК експертиза на дъщеря им Александра веднага щом тя навърши шест месеца. По закон ДНК тест за произход на дете се прави не по-рано от шестмесечната му възраст.

Повод за злобарските подмятания са слуховете, че Генка е била любовница на продуцента и актьор Любо Нейков, с когото навремето тя пътува в странство да отразява риалити формата "Сървайвър". Мъжът на репортерката Неделчо Златанов обаче подминавал с насмешка клюките и бил страшно грижовен към Генка и четиримесечната Александра. Според запознати родителите на бебока изобщо нямали никакво съмнение чие дете е Алекс. Тя била одрала кожата на Неделчо - със светъл тен като неговия. Таткото изобщо не се притеснявал от твърденията, че Генка е родила от Любо Нейков, тъй като отдавна си изяснил, че клюкарите са объркали Шикерова със законната половинка на талантливия комик - Гинка, която по стечение на обстоятелствата също скоро даде живот на дъщеря. Именно поради факта, че имената на двете млади майки са доста сходни и поради дискретността и бягството от светлината на прожекторите на семействата, сплетниците бързо заформиха слуха за интимна връзка на Генка с Любо Нейков.

Шикерова и до днес не представя официално пред медиите таткото на дъщеря си Неделчо. Говореше се, че е доста заможен бизнесмен, но старият автомобил, с който той закара любимите си жени до Царево на почивка това лято, говори, че Златанов не ще да е много заможен. Явно двамата с Генка са се взели по любов. Някогашната нахъсана репортерка доста е напълняла покрай майчинството, но това явно никак не я притеснява. Тя е доволна, че таткото я отменя в много от дейностите по отглеждането на бебето. Семейството винаги се разхожда в пълен комплект, а Неделчо с достойнство сменя памперси и храни Александра.

По стечение на обстоятелствата като грижовен баща в момента се подвизава и спряганият за любовник на Шикерова Любо Нейков. Той издебва всеки свободен миг, за да се порадва на собствената си дъщеричка Анна, макар ревниво да крие нея и майка й от медиите. Според едни Нейков и Гинка са женени от десет години, но едва сега са се сдобили с наследница. Според други пък комикът е със съпругата си от две години, а преди това наистина е имал флирт или нещо повече с Генка Шикерова.
Някой писал тука че е водеща на сутрешния блок на бтв от 2-3 години ,няма как да е преди толкова ,тъй като Ани Цолова беше титуляр до лятото на 2013,така че няма и година откакто Генка е водеща на сутрешния блок.

Върни се в “Свободна зона”