CTAHKO написа:badboy95 написа:Ама ти си баш като Моуриньо, при най-малкото нещо и паркираш автобуса.Гледам, че цитираме уикито, та и аз реших да се поупражнявам.
А и аз Джей-зито и КанЙето не ги слушам, повечето им песни отдавна са чисти чалгии, да не говорим, че сигурно са от твоите любимци "рептилите", само че от негърската пехотна дивизия.
Което ме подсеща да попитам, защо няма негър - английски лорд и изобщо такъв с благородническа титла в ЕвропаТа тези ли ще ми налагат норми за поведение и квалификации за расизъм
Същите тези, които налагат нормите, са най-големите експлоататори на негрите по света, но иначе пък това, че ги наричаш негри е най-големия грях за тях
По същата причина по която няма и българин - английски лорд в Англия. Просто защото тия "благороднически" титли дето си ги определят са се определяли средновековието, а тогава не е имало негри в Англия. Негрите идват 19-ти век и началото на 20-ти, когато Англия става морско страшилище и има десетки колонии, дори Индия, която има население 15-пъти колкото Англия. Тогава негрите отиват в Англия чрез колониите под короната на кралицата.
Иначе за другото съм съгласен с теб. Негър или черен, чернокож не е обидна дума. Това е определение по цвета на кожата. Ако само това му е казал не е обида. Друг е въпроса, че по-скоро му е казал: Ей боклук/дрисльо, да та ева в негъра грозен.