doktora25 написа:А само да попитам и аз за изпускане на напрежението: когато Кроос го смениха публиката го аплодира, ама феновете на Юнайтед ли му правят четки да заиграе при тях или беше нашата, че като се заслушах по едно време какво пее публиката направо си беше нашата?
Феновете от Стретфорд Енд са аплодирали Бютнер, който си е тръгвал от стадиона заради контузия, и това просто е съвпаднало с момента, когато смениха Кроос.
doktora25 написа:Мен само едно не ми е ясно, как тоз със същата тази схема на 2 пъти е набил Юнайтед и то със съра.
Точно тук за мен е разковничето, след първият ни загубен финал срещу Барселона, очаквах САФ да си вземе поука, но той направи абсолютно същите грешки и във втория финал, което показа една от слабостите му, увеличаваща се с годините - ината. Но аз съм сигурен, че с опита си срещу Гуардиола, Сър Алекс е дал някой и друг съвет на Мойс, все пак не би искал неговият човек да го компрометира още повече, а и след този мач доверието към "Избрания" се е вдигнало на места със сигурност.
П.С. Като неутрален фен (коментирайки играта ви като цяло), за мен играхте много по-атрактивен футбол през миналия сезон. Стилът тики-така може да бъде много ефективен, но определено все повече отбори успяват да му се противопоставят, а и е доста скучен.