ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2014 01:05

HoUs4oOL написа:Някой тук наскоро беше казал,че Юп ни е разлигавил и май излезе много прав. :)
Не е като Байерн да е играл както първите 20 минути срещу Арсенал нали? :oops:
Истината че,че Байерн стана медиен отбор,даже много медиен.
Голямо превъзнасяне преди всеки мач,голямо напрежение върху играчите.
Че то половината футболен свят очакваше Байерн да излезе и да прегази Юнайтед на Олд Трафърд с поне 3 гола разлика. :oops: :oops: :oops:

Аз го казах/написах. По- точво написах, че Хер Юп спечели всичко миналата година и се разглезихме много.
Съдията е виновен за мача ;)

Лека нощ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 апр 2014 01:07

Споделям притесненията ти, но съм оптимист. Да се надяваме, че ако има изненада на 4-финалите ще е утре.
Лека и от мен!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 02 апр 2014 01:23

doktora25 написа:Споделям притесненията ти, но съм оптимист. Да се надяваме, че ако има изненада на 4-финалите ще е утре.
Лека и от мен!

А дано. Юнайтед си бяха написали домашното. Глуха защита и на Гуардиола малоумната тактика с 15 000 паса отиде по дяволите. Навяха ме едни спомени от оня грозен финал с Челси и пак същата история, как натискаме до безкрай някакви опълченци, които само това чакат и затварят старателно всеки метър в наказателното си поле. Как не им хрумна да дадат малко инициативата на Юнайтед, да ги видим каква щяха да я вършат, ако трябваше да спират контраатака?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 апр 2014 01:45

Манджата е бог, изклчителен нападател, присъствие, физика, сравнително подвижен, удар, игра с глава, абе всичко си има, и Гуардиола го държи резерва... :shock:

добре че се сети да го пусне да асистита за 1-1 иначе... :|

жалко че няма да мога да гледам и реванша, тъй като съвпада с нашия мач, ще е интересно, тия англичани ще се затворят много и ще играят на контра :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 апр 2014 01:48

kingofpop написа:
жалко че няма да мога да гледам и реванша, тъй като съвпада с нашия мач, ще е интересно, тия англичани ще се затворят много и ще играят на контра :mrgreen:

Те и сега така играха. :oops:
Вас ви чака нещо подобно срещу Атлетико да не мислиш....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2014 01:57

Трудно се играе срещу 10 централни защитници.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 апр 2014 03:29

FC Bayern English ‏@FCBayernEN 2h

#Rummenigge at the post-match dinner following #MUFCFCB: "We didn't win, but we're still happy.

Румеинге казва,че са щастливи нищо,че не са били.

.@esmuellert_ in the mixed zone: "It was like a handball game. The result makes the second leg interesting."

Мюлер пък казва,че било като игра на хандбал,(аз не разбирам защо :mrgreen: )и че втория мач ще е интересен.

More from #Guardiola: "We will try to win the return leg. I have complete faith in my players."

Гуардиола естествено заявява,че ще опитат да спечелят втория мач и че вярва в играчите. :)

FC Bayern English ‏@FCBayernEN 3h

#Pep: "It's not easy against a team that put so many bodies behind the ball. We scored an away goal. That's important."

Пеп казва,че е трудно да се играе срещу 11 рогача в защита,ама сме вкарали гол на чужд терен и това е Убаво! ;)

Arjen #Robben is the #ManOfTheMatch. Congratulations!

Робен е играч на мача!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 06:23

doktora25 написа:А само да попитам и аз за изпускане на напрежението: когато Кроос го смениха публиката го аплодира, ама феновете на Юнайтед ли му правят четки да заиграе при тях или беше нашата, че като се заслушах по едно време какво пее публиката направо си беше нашата?

Феновете от Стретфорд Енд са аплодирали Бютнер, който си е тръгвал от стадиона заради контузия, и това просто е съвпаднало с момента, когато смениха Кроос.
doktora25 написа:Мен само едно не ми е ясно, как тоз със същата тази схема на 2 пъти е набил Юнайтед и то със съра.

Точно тук за мен е разковничето, след първият ни загубен финал срещу Барселона, очаквах САФ да си вземе поука, но той направи абсолютно същите грешки и във втория финал, което показа една от слабостите му, увеличаваща се с годините - ината. Но аз съм сигурен, че с опита си срещу Гуардиола, Сър Алекс е дал някой и друг съвет на Мойс, все пак не би искал неговият човек да го компрометира още повече, а и след този мач доверието към "Избрания" се е вдигнало на места със сигурност.
П.С. Като неутрален фен (коментирайки играта ви като цяло), за мен играхте много по-атрактивен футбол през миналия сезон. Стилът тики-така може да бъде много ефективен, но определено все повече отбори успяват да му се противопоставят, а и е доста скучен.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2014 09:39

HoUs4oOL написа:

#Rummenigge at the post-match dinner following #MUFCFCB: "We didn't win, but we're still happy.

Румеинге казва,че са щастливи нищо,че не са били.

.@esmuellert_ in the mixed zone: "It was like a handball game. The result makes the second leg interesting."

Мюлер пък казва,че било като игра на хандбал,(аз не разбирам защо :mrgreen: )и че втория мач ще е интересен.

More from #Guardiola: "We will try to win the return leg. I have complete faith in my players."

Гуардиола естествено заявява,че ще опитат да спечелят втория мач и че вярва в играчите. :)

#Pep: "It's not easy against a team that put so many bodies behind the ball. We scored an away goal. That's important."

Пеп казва,че е трудно да се играе срещу 11 рогача в защита,ама сме вкарали гол на чужд терен и това е Убаво! ;)

Arjen #Robben is the #ManOfTheMatch. Congratulations!

Робен е играч на мача!

Хич не са шаблонни отговорите. Нормално е, след 300 мач ти писва да отговаряш, а тренерите имат повече, Румениге има хиляди сигурно.

П.П. Убеден съм, че Пеп е използувал думата рогачи :) Не че е невярно.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 апр 2014 12:30

Цитат от статията на Светослав Табаков http://gong.bg/view_article.php?article_id=416011 :

"Баварците, които все повече се „барселонизират“. Знае се кой там е треньорът и откъде идва. Цъкат около голлинията, но безплодно,за ужас на пуританите-германофили, свикнали с директния и мачкащ немски стил.

Нямам какво повече да добавя, Гуардиола направо съсипва отбора. :(
Офтопик:
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Върни се в “Байерн”