Български изтребители летят постоянно заради руски самолети
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Български изтребители летят постоянно заради руски самолети
Ами ако съм фен на Роналдо и не се кефя на Меси и не ми допадат хората които го харесват това комунист ли ме прави 
anihilator написа:Не мога да те разбера как като съм против комунизма и не съм съгласен с мисленето на хора които подкрепят тази идея правят моето мислене комунистическо![]()
![]()
Явно доста свободно време имаш за свободни съчинения
Първо не съм казвал, че мисленетто ти е комунистическо. А, че използваш приоми характерни за комунизма. И второ обяснил съм го горе подробно. Явно се зарудняваш с асимилирането. Но спокойно, прочети си го пак, ако ртябва. Което пък ми напомня от друга страна за следното. Защо пък комунизъм ? Защо повдигна темата за комунизма. Защо не се притесни, че може да има хора които ще искат да върнат монархията, например ? Или авторитаризма. Явно анализите на Вестпеленс за източноевропейците ще се окажат верни. Че са комплексирани, относно своите провали и несгоди. Намирайки единсвен образ на своя провал в миналия строй. Който, ако не си забелязал го няма вече 25 години.
anihilator написа:Ами ако съм фен на Роналдо и не се кефя на Меси и не ми допадат хората които го харесват това комунист ли ме прави
Самият факт, че не приемаш избора на другата страна е явен знак за комунистически, фашистки или тоталитарен приом. Както искаш го наречи. Неуважението и неодобрението на гледната точка на срещуположната страна, само защото тя не отговаря на нашата е класически пример за желание за налагане на диктат над другия.
- anihilator
- Контакти:
Messi_fan написа:anihilator написа:Ами ако съм фен на Роналдо и не се кефя на Меси и не ми допадат хората които го харесват това комунист ли ме прави
Самият факт, че не приемаш избора на другата страна е явен знак за комунистически, фашистки или тоталитарен приом. Както искаш го наречи. Неуважението и неодобрението на гледната точка на срещуположната страна, само защото тя не отговаря на нашата е класически пример за желание за налагане на диктат над другия.
Не си прав може да имаме собствени предпочитания и да не харесва други , когато изкореняваме другото мнение тогава говорим за тоталитаризъм
Не си прав може да имаме собствени предпочитания и да не харесва други , когато изкореняваме другото мнение тогава говорим за тоталитаризъм[/quote]
В интерес на истината съм прав. Това едно на ръка. Второ, ето как сам си отговори на въпроса. Ето как аз те стимулирах сам да откриеш отговорите, които търси.
You`re Welcome. 
В интерес на истината съм прав. Това едно на ръка. Второ, ето как сам си отговори на въпроса. Ето как аз те стимулирах сам да откриеш отговорите, които търси.
- anihilator
- Контакти:
Messi_fan написа:anihilator написа:Не мога да те разбера как като съм против комунизма и не съм съгласен с мисленето на хора които подкрепят тази идея правят моето мислене комунистическо![]()
![]()
Явно доста свободно време имаш за свободни съчинения
Първо не съм казвал, че мисленетто ти е комунистическо. А, че използваш приоми характерни за комунизма. И второ обяснил съм го горе подробно. Явно се зарудняваш с асимилирането. Но спокойно, прочети си го пак, ако ртябва. Което пък ми напомня от друга страна за следното. Защо пък комунизъм ? Защо повдигна темата за комунизма. Защо не се притесни, че може да има хора които ще искат да върнат монархията, например ? Или авторитаризма. Явно анализите на Вестпеленс за източноевропейците ще се окажат верни. Че са комплексирани, относно своите провали и несгоди. Намирайки единсвен образ на своя провал в миналия строй. Който, ако не си забелязал го няма вече 25 години.
Не търся причина за провал в личен план ,а причина за провал в цялото общество и да мога да посоча комунизма като такава причина . Ти казваш , че той си е отишъл но това не е точно така огледай се около себе си
- anihilator
- Контакти:
Messi_fan написа:Не си прав може да имаме собствени предпочитания и да не харесва други , когато изкореняваме другото мнение тогава говорим за тоталитаризъм
Може би ще искаш да ти благодаря
anihilator написа: Иначе по темата във Варна за последните 10 години има нови 9000 руснаци с постоянно местожителство , а хората които купуват апартаменти и са тук за по 3 месеца са много повече , в Камчия половината курорт е заграден от Руснаци и там не можеш да припариш та не бих се учудил след години да дойдат и тях да освобождават от мръсните фашисти наречени Българи
За сметка на това пък, Южна България я изкупуват турци и турски фирми
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Messi_fan написа:Тоест, ти съдиш хора, които познаваш, или не, заради техните симпатии, които очевидно не съвпадат с твоите. Поне извода от това, което си написал е такъв.
Някой симпатизира на дадена идея, мода, течение и т.н. Но ти не му симпатизираш. Ти клеймиш този, който изразява мнение различно от твоето и си твърдо убеден, че той греши. Е добре де, ограничаването и възпротивяването на това всеки да си има симпатия и мнение не е ли доста....комунистическо ?![]()
![]()
Получава се парадокс. Оставам с впечалението, че си против комунизма. Аз също. Но в същото време използваш комунистически приоми. Парадокс. Или Параграф 22.![]()
Отговора оставям да го намери всеки потребител сам за себе си.
Ти навярно си мулти милионер и за теб работят стотици работници и за това ненавиждаш лявата идея и имаш фетиш към дясната
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Messi_fan написа:Тоест, ти съдиш хора, които познаваш, или не, заради техните симпатии, които очевидно не съвпадат с твоите. Поне извода от това, което си написал е такъв.
Някой симпатизира на дадена идея, мода, течение и т.н. Но ти не му симпатизираш. Ти клеймиш този, който изразява мнение различно от твоето и си твърдо убеден, че той греши. Е добре де, ограничаването и възпротивяването на това всеки да си има симпатия и мнение не е ли доста....комунистическо ?![]()
![]()
Получава се парадокс. Оставам с впечалението, че си против комунизма. Аз също. Но в същото време използваш комунистически приоми. Парадокс. Или Параграф 22.![]()
Отговора оставям да го намери всеки потребител сам за себе си.
Ти навярно си мулти милионер и за теб работят стотици работници и за това ненавиждаш лявата идея и имаш фетиш към дясната
Станко ,остави.Един тук имал руски паспорт,ама ...преди да му се нахвърлят руските кучета.Друг ме праща на Магурата,да вярват в каквото си искат!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.