Neron написа:Най-добрия ни трансфер лятото ще е Тухел.
Никакъв шанс!
Пеп спечели салатиерата и вероятно ще вземе купата на Германия,няма как да го махнат дори и да отпадне от Юнайтед.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Най-добрия ни трансфер лятото ще е Тухел.
doktora25 написа:А само да попитам и аз за изпускане на напрежението: когато Кроос го смениха публиката го аплодира, ама феновете на Юнайтед ли му правят четки да заиграе при тях или беше нашата, че като се заслушах по едно време какво пее публиката направо си беше нашата?
bilyaletdinov написа:Е т'ва е форумът на Байерн![]()
Гуардиола на мезе але, але. Гуардиола на мезе але, але
![]()
Есенциите от вечерта:
Тухел да сменя Гуардиола!
Гуардиола с незабавна оставка!
Незабавна намеса на ръководството на Байерн за отстраняването на Гуардиола!
Извод: Ръководството на Байерн начело с Кале Румениге и Ули Хьонес, както и играчи като Робен, Бастиан и Лам са абсолютни будали, че разчитат на Гуардиола и вярват в успехите с него.
Добре, че има разумни люде като колегата 1913Слаб мач за Байерн, доколкото 1-1 е лош резултат от 1/4-финал на ШЛ в гостуване на "Олд Трафорд".

Написал си всичко така, както и аз го мисля, само дето тая вечер ми е малко трудно да формулирам мислите си
Важно е уточнението, че това все пак е български форум, а ние българите сме на принципа от ''Осанна'' до ''Разпни го'' и може би и затова сме на последно място като нация във всевъзможни класации, но това е друга тема..
Добре, че това германеца е друго племе и има друг начин на възприятие и действие, че иначе мамата си е ....
doktora25 написа:Мен само едно не ми е ясно, как тоз със същата тази схема на 2 пъти е набил Юнайтед и то със съра.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта