ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот HoUs4oOL » 02 апр 2014 00:24

Neron написа:Най-добрия ни трансфер лятото ще е Тухел.

Никакъв шанс!
Пеп спечели салатиерата и вероятно ще вземе купата на Германия,няма как да го махнат дори и да отпадне от Юнайтед.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2014 00:26

doktora25 написа:А само да попитам и аз за изпускане на напрежението: когато Кроос го смениха публиката го аплодира, ама феновете на Юнайтед ли му правят четки да заиграе при тях или беше нашата, че като се заслушах по едно време какво пее публиката направо си беше нашата?

Публиката на Байерн се чуваше много често. Чак феновте от Манчестър да му правят четки, не вярвам. Пък да подпишеш с накой, оти публиката ти ръкопляскала... Интересна логика. Ако е така, съм сигурен, че Нойер никога няма да заиграе в Манчестър ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 апр 2014 00:28

Според мен това беше публиката на Юнайтед. Разбира се и баварците го аплодираха, но аз лично не чух никой да освирква, а само аплодисменти
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 апр 2014 00:33

Е т'ва е форумът на Байерн :!: :!: Гуардиола на мезе але, але. Гуардиола на мезе але, але :lol:

Есенциите от вечерта:
Тухел да сменя Гуардиола!
Гуардиола с незабавна оставка!
Незабавна намеса на ръководството на Байерн за отстраняването на Гуардиола!
Извод: Ръководството на Байерн начело с Кале Румениге и Ули Хьонес, както и играчи като Робен, Бастиан и Лам са абсолютни будали, че разчитат на Гуардиола и вярват в успехите с него.

Добре, че има разумни люде като колегата 1913 ;) Слаб мач за Байерн, доколкото 1-1 е лош резултат от 1/4-финал на ШЛ в гостуване на "Олд Трафорд".
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 02 апр 2014 00:40

bilyaletdinov написа:Е т'ва е форумът на Байерн :!: :!: Гуардиола на мезе але, але. Гуардиола на мезе але, але :lol:

Есенциите от вечерта:
Тухел да сменя Гуардиола!
Гуардиола с незабавна оставка!
Незабавна намеса на ръководството на Байерн за отстраняването на Гуардиола!
Извод: Ръководството на Байерн начело с Кале Румениге и Ули Хьонес, както и играчи като Робен, Бастиан и Лам са абсолютни будали, че разчитат на Гуардиола и вярват в успехите с него.

Добре, че има разумни люде като колегата 1913 ;) Слаб мач за Байерн, доколкото 1-1 е лош резултат от 1/4-финал на ШЛ в гостуване на "Олд Трафорд".

Написал си всичко така, както и аз го мисля, само дето тая вечер ми е малко трудно да формулирам мислите си :mrgreen:
Важно е уточнението, че това все пак е български форум, а ние българите сме на принципа от ''Осанна'' до ''Разпни го'' и може би и затова сме на последно място като нация във всевъзможни класации, но това е друга тема..
Добре, че това германеца е друго племе и има друг начин на възприятие и действие, че иначе мамата си е .... :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 апр 2014 00:42

Мен само едно не ми е ясно, как тоз със същата тази схема на 2 пъти е набил Юнайтед и то със съра.

Написал си всичко така, както и аз го мисля, само дето тая вечер ми е малко трудно да формулирам мислите си :mrgreen:
Важно е уточнението, че това все пак е български форум, а ние българите сме на принципа от ''Осанна'' до ''Разпни го'' и може би и затова сме на последно място като нация във всевъзможни класации, но това е друга тема..
Добре, че това германеца е друго племе и има друг начин на възприятие и действие, че иначе мамата си е .... :lol:

Една недисциплинираност щеше да е от полза в случая. :)
Не мога да спра да си мисля за отбора на Франция на СП 2006 със Саньол, Рибери и Зидан. Тогава в пълна война и скандали с треньора, играха си както те си знаят и стигнаха финала.
Последна промяна от doktora25 на 02 апр 2014 00:49, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 апр 2014 00:46

doktora25 написа:Мен само едно не ми е ясно, как тоз със същата тази схема на 2 пъти е набил Юнайтед и то със съра.

Той не ги е набил, той ги е унижил. Значи не е лош треньор, никак даже ;) Относно въпросът ти ще ползвам клишенце- мач с мач не си приличат.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 апр 2014 00:53

Някой тук наскоро беше казал,че Юп ни е разлигавил и май излезе много прав. :)
Не е като Байерн да е играл както първите 20 минути срещу Арсенал нали? :oops:
Истината че,че Байерн стана медиен отбор,даже много медиен.
Голямо превъзнасяне преди всеки мач,голямо напрежение върху играчите.
Че то половината футболен свят очакваше Байерн да излезе и да прегази Юнайтед на Олд Трафърд с поне 3 гола разлика. :oops: :oops: :oops:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 02 апр 2014 00:53

От играта не съм доволен, но пък резултатът е приемлив. На реванша Юнайтед ще трябва да търсят гол, а с крила като Робен и Рибери това е добра възможност ако се отворят малко.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 апр 2014 00:56

Това че ги е бил или унижил не означава че и с Байерн задължително ще стане това. Просто тики така не е стила на Байерн и колкото по бързо го разбере толкова по-добре и за него и за отбора и за феновете и всички. Байерн трябва да играе с 300 паса на мач ама правилните 300, а не 1000 като от тях правилните са 150.
Лека от мен и само да кажа че прогнозата ми за реванша не е никак добра пък който иска да ми вярва който иска да плюе и нека да прочете дългия ми пост от снощи като вече може да се досети сам още какви няколко реда могат да се добавят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”