ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Толкова много неща и ситуации за анализ в този мач(и положителни и отрицателни),че...но в крайна сметка,едно голямо браво на Манчестър Юнайтед 
- Eric_Cantona
- Контакти:
RedeviL написа:MuFc1878 написа:RedeviL написа:MuFc1878 написа:Фелайни и Валенсия тотални дупки. С подобни играчи и с такава защита да допуснем само 1 гол от немците говори много лошо за съперникаДанчо беше длъжен да вкара първото......
И аз точно това си мислех.. Напрактика игахме с човек по-малко цял мач, че и през първото като прибавим статичния Гигс. Истинки подвиг си е този резултат!
Виж и с каква защита завършихме - Валенсия бек и Джоунс отлявоОбаче Пеп си настоява с центриранията
Нямаше друг изход..За този мач си бяхме осакатени отвсякъде! Добре де, Перси няма ли поне някакъв минимален процент вероятност да вземе участие на реванша? Нали уж, контузията му е 3-4 седмици..
6-8 седмици няма да го има Перси.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
daniel875 написа:Гуардиола е толкова треньор, колкото и Гуидолин. Просто има късмет да работи в отбори, които имат голяма подкрепа от страничните фактори.
Както казах, реваншът няма да е лесен за домакините. Журналистите имат навика да подценяват един или друг отбор, но това не е редно. Аз го казах много добре преди няколко седмици. Ако бъдете подценени от германския отбор, противникът ще съжалява много. Ако в реванша има пълна мобилизация и от двата отбора, шансовете са малко по - големи за домакина и ще се реализират. Само тогава ще стане това.
Ок. Само не разбрах защо ме сложи в групата на анти-Мойс.. При положение, че многократно съм заявявал подкрепата си към него! Даже в темата преди мача го защитих относно лозунга против него, който беше издигнат на мача с Вила..
- MapTo_D
- Контакти:
Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3
Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!!

- Eric_Cantona
- Контакти:
MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!!
![]()
2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic][offtopic]
Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам 
Eric_Cantona написа:RedeviL написа:MuFc1878 написа:RedeviL написа:MuFc1878 написа:Фелайни и Валенсия тотални дупки. С подобни играчи и с такава защита да допуснем само 1 гол от немците говори много лошо за съперникаДанчо беше длъжен да вкара първото......
И аз точно това си мислех.. Напрактика игахме с човек по-малко цял мач, че и през първото като прибавим статичния Гигс. Истинки подвиг си е този резултат!
Виж и с каква защита завършихме - Валенсия бек и Джоунс отлявоОбаче Пеп си настоява с центриранията
Нямаше друг изход..За този мач си бяхме осакатени отвсякъде! Добре де, Перси няма ли поне някакъв минимален процент вероятност да вземе участие на реванша? Нали уж, контузията му е 3-4 седмици..
6-8 седмици няма да го има Перси.
Ех, жалко! Значи е аут до края на сезона.. Иначе питам, щото някъде излезе инфо за 3-4 седмици и таях някакви надежди, но уви...
- Eric_Cantona
- Контакти:
Възможно най-кратко казано: този Байерн със стила на игра от миналата година при Юп Хайнкес взимаше днешния мач без проблеми.
Гуардиола вън.

[offtopic]
[/offtopic]
smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам
Къде са и тези с гръмките прогнози? То беше ясно, че при подобен развой ще се изпокрият в мишите си дупки.. Не ми се мисли какво щеше да настане във форума, недай си Боже, ако бяха познали!!