ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот smoothc » 01 апр 2014 23:57

Толкова много неща и ситуации за анализ в този мач(и положителни и отрицателни),че...но в крайна сметка,едно голямо браво на Манчестър Юнайтед :)

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 01 апр 2014 23:57

RedeviL написа:
MuFc1878 написа:
RedeviL написа:
MuFc1878 написа:Фелайни и Валенсия тотални дупки. С подобни играчи и с такава защита да допуснем само 1 гол от немците говори много лошо за съперника :shock: Данчо беше длъжен да вкара първото......

И аз точно това си мислех.. Напрактика игахме с човек по-малко цял мач, че и през първото като прибавим статичния Гигс. Истинки подвиг си е този резултат!

Виж и с каква защита завършихме - Валенсия бек и Джоунс отляво :lol: Обаче Пеп си настоява с центриранията :oops:

Нямаше друг изход.. :mrgreen: За този мач си бяхме осакатени отвсякъде! Добре де, Перси няма ли поне някакъв минимален процент вероятност да вземе участие на реванша? Нали уж, контузията му е 3-4 седмици..

6-8 седмици няма да го има Перси.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 апр 2014 23:59

daniel875 написа:Гуардиола е толкова треньор, колкото и Гуидолин. Просто има късмет да работи в отбори, които имат голяма подкрепа от страничните фактори.
Както казах, реваншът няма да е лесен за домакините. Журналистите имат навика да подценяват един или друг отбор, но това не е редно. Аз го казах много добре преди няколко седмици. Ако бъдете подценени от германския отбор, противникът ще съжалява много. Ако в реванша има пълна мобилизация и от двата отбора, шансовете са малко по - големи за домакина и ще се реализират. Само тогава ще стане това.

Ок. Само не разбрах защо ме сложи в групата на анти-Мойс.. При положение, че многократно съм заявявал подкрепата си към него! Даже в темата преди мача го защитих относно лозунга против него, който беше издигнат на мача с Вила.. ;)

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 02 апр 2014 00:00

Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3 :oops: Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!! :) :)

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 02 апр 2014 00:02

MapTo_D написа:Браво, заложихме на супер дефанзивна тактика и общо взето сработи. Да сипризная бях от песимистите, даже май прогнозирах 1:3 :oops: Голът на Видич беше от топ ниво, топката да дойде зад теб и ти да я насочиш с такава точност и сила си е чиста проба майсторлък. Фелата мисле, че беше най~голямата дупка в отбора. До гола на Байерн Видич и Рио бяха много стабилни, а след като видвх състава това ми беше голямото притеснение. Лошито е, че сме задължени да вкарваме гол в Мюнхен, което знчк, че ще атакуваме повече и тогава може да гризнем дръвцето. След 8 дни се надявам болшинството от хората тук да са във възторг, а хейтърите да барат моравия и да плачат в ъгъла!!! :) :)

2-рият мач искам да видя Флетчър на мястото на Фелайни.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 апр 2014 00:03

Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:03

Eric_Cantona написа:
RedeviL написа:
MuFc1878 написа:
RedeviL написа:
MuFc1878 написа:Фелайни и Валенсия тотални дупки. С подобни играчи и с такава защита да допуснем само 1 гол от немците говори много лошо за съперника :shock: Данчо беше длъжен да вкара първото......

И аз точно това си мислех.. Напрактика игахме с човек по-малко цял мач, че и през първото като прибавим статичния Гигс. Истинки подвиг си е този резултат!

Виж и с каква защита завършихме - Валенсия бек и Джоунс отляво :lol: Обаче Пеп си настоява с центриранията :oops:

Нямаше друг изход.. :mrgreen: За този мач си бяхме осакатени отвсякъде! Добре де, Перси няма ли поне някакъв минимален процент вероятност да вземе участие на реванша? Нали уж, контузията му е 3-4 седмици..

6-8 седмици няма да го има Перси.

Ех, жалко! Значи е аут до края на сезона.. Иначе питам, щото някъде излезе инфо за 3-4 седмици и таях някакви надежди, но уви...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 апр 2014 00:05

Възможно най-кратко казано: този Байерн със стила на игра от миналата година при Юп Хайнкес взимаше днешния мач без проблеми. ;) Гуардиола вън. :!: :!: :!:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2014 00:05

smoothc написа:Къде сте бе,Баварци!? Не ви чувам ;)

Къде са и тези с гръмките прогнози? То беше ясно, че при подобен развой ще се изпокрият в мишите си дупки.. Не ми се мисли какво щеше да настане във форума, недай си Боже, ако бяха познали!! :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”